Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(MichGirl @ 2010 01 08, 11:21)
kadangi klausimukas buvo pasiustas i du email'us, tai siandien dar ir antras atsakymas yra ta tema:
jie siuo metu atrodo, kad aptarnauja Czeck Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa ir AirBaltic. Taigi jie garantuoja, kad jei kitame mieste priduosite vezimuka prie vartu ir bus uzdetos jiems spes etiketes, tai vezimuka prie lektuvo ir atgausite. Kaip ir sakiau. Charteriai gal ne visi aptarnaujami ju, tai ir su vezimukais daro ka nori. Zodziu kaip visame pasaulyje, taip ir Vilniuje, nera isskirtinis atvejis.

Mes tai skrendame su Lufthanza... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 08, 05:53)
Mes tai skrendame su Lufthanza...  unsure.gif

tai bent jau Vilniuje tikrai turetumet vezima atgauti prie lektuvo (jei norit aisku - nes ne visiems reikia), ziurekit tik, kad egipte pazymetu ji atitinkamai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 01 08, 12:15)
tai bent jau Vilniuje tikrai turetumet vezima atgauti prie lektuvo (jei norit aisku - nes ne visiems reikia), ziurekit tik, kad egipte pazymetu ji atitinkamai wink.gif

Tai kaip as supratau is visko, visgi vezimelio atidavimas priklauso nuo priimancio lektuva orouosto taisykliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 01 07, 15:19)
Ai kaip pavydziu  ax.gif Grizus ASAP parasyk kaip jum oras, nes mes keliam sparnus kita sekmadieni  thumbup.gif  Zinosiu kiek ir kokiu megztiniu imti smile.gif

O Sharme pernai  atveze prie bagazo skyriaus jau visus isskleistus vezimus  blink.gif

Ir aš skrisiu kartu su vaiku kitą sekmadienį, tai turbūt tuo pačiu lėktuvu ax.gif
Nei karto su vežimu neskridau,tai oi,kiek daug info radau, kiek reikės perskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 08, 16:33)
Ir aš skrisiu kartu su vaiku kitą sekmadienį, tai turbūt tuo pačiu lėktuvu ax.gif
Nei karto su vežimu neskridau,tai oi,kiek daug info radau, kiek reikės perskaityti bigsmile.gif

Ziuriu daug musu skrendanciu 17 diena thumbup.gif
Gerai,vaikai gales tusintis lektuve biggrin.gif tik man gaila tu,kurie bus be vaiku.
Nes jau vien tik kokia bus ju reakcija, kai mes visi be eiles eisim registruotis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2010 01 08, 17:07)
Ziuriu daug musu skrendanciu 17 diena thumbup.gif
Gerai,vaikai gales tusintis lektuve biggrin.gif  tik man gaila tu,kurie bus be vaiku.
Nes jau vien tik kokia bus ju reakcija, kai mes visi be eiles eisim registruotis doh.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
O kad mums be eilės, tai nežinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2010 01 08, 17:07)
Nes jau vien tik kokia bus ju reakcija, kai mes visi be eiles eisim registruotis doh.gif  lotuliukas.gif

Be eiles registruotis tai ems eisim butinai, jeigu tik leis, bet lipti i lektuva be eiles neisim, nes po to dar tame autobusiuke sedeti ir salti kol visi sulips, geriau eisim paskutiniai smile.gif

O kur galvojate lektuve imti vietas su vaikuciu, ar prie lango, ar prie praejimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 08, 17:27)
Be eiles registruotis tai ems eisim butinai, jeigu tik leis, bet lipti i lektuva be eiles neisim, nes po to dar tame autobusiuke sedeti ir salti kol visi sulips, geriau eisim paskutiniai smile.gif

O kur galvojate lektuve imti vietas su vaikuciu, ar prie lango, ar prie praejimo?  unsure.gif

O leidžia pasirinkti? Aš tai už praėjimą, jei leistų g.gif Ir ar kūdikiams irgi vieta skiriama?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 08, 17:33)
O leidžia pasirinkti? Aš tai už praėjimą, jei leistų g.gif Ir ar kūdikiams irgi  vieta skiriama?

tai taip, jeigu yra vietu lektuve, zinoma leidzia pasirinkti.Nebent ant galo registruojiesi, kai visos vietos jau isgraibstytos (dzn zmones nori prie lango sedeti smile.gif)
Kudikiui, jeigu jis skrenda nemokamai, atskiros vietos nera. Mes pvz skrendam dviese su vyru ir dukryte, o yra 3 vietos kiekvienoje eileje, tai mums priklausys tik 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 08, 17:38)
tai taip, jeigu yra vietu lektuve, zinoma leidzia pasirinkti.Nebent ant galo registruojiesi, kai visos vietos jau isgraibstytos (dzn zmones nori prie lango sedeti smile.gif)
Kudikiui, jeigu jis skrenda nemokamai, atskiros vietos nera. Mes pvz skrendam dviese su vyru ir dukryte, o yra 3 vietos kiekvienoje eileje, tai mums priklausys tik 2  smile.gif

Nu tai aš taip ir galvojau,kad kūdikiui nepriklauso, bet kažkas rašė,kad priklauso,tai ir nesupratau,kaip iš tikrųjų.
Atsakyti
Oi kiek radau atsakymų, Ačiū, kad sureagavote, bet gavau iš Air baltic liūdnų žinių, kad vežimėlis tik iki dviejų metų skraidinamas nemokamai, tad jau nėra jokios kalbos apie paėmimą į saloną.Teks jį atiduot į bagažo skyrių ir jį traktuos kaip vieną registruotą bagažą arba teks primokėt 50lt, bet bendras bagažo svoris vis tiek negalės viršyt to registruoto bagažo svorio, koks priklauso.Žodžiu, reik kažkaip pakuot, nes man baisu, kokį aš jį atgausiu po skrydžio unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 08, 11:45)
Nu tai aš taip ir galvojau,kad kūdikiui nepriklauso, bet kažkas rašė,kad priklauso,tai ir nesupratau,kaip iš tikrųjų.

jei nusiperki atskira vieta kudikiui tai priklauso, jei ne, tai ne. Kai kurios tik avialinijos neparduoda atskiru vietu kudikiams. Siaip jei lektuve yra laisvu vietu, tai galima paprasyti leisti pasiimti auto kedute, kad nelaikyt vaiko ant ranku. As daug kartu taip dariau, jei tik budavo visad sukeisdavo vietas ir tiek, taip kad atsirastu salia manes laisva vieta.

QUOTE(briliantine @ 2010 01 08, 12:25)
Oi kiek radau atsakymų, Ačiū, kad sureagavote, bet gavau iš Air baltic liūdnų žinių, kad vežimėlis tik iki dviejų metų skraidinamas nemokamai, tad jau nėra jokios kalbos apie paėmimą į saloną.Teks jį atiduot į bagažo skyrių ir jį traktuos kaip vieną registruotą bagažą arba teks primokėt 50lt, bet bendras bagažo svoris vis tiek negalės viršyt to registruoto bagažo svorio, koks priklauso.Žodžiu, reik kažkaip pakuot, nes man baisu, kokį aš jį atgausiu po skrydžio  unsure.gif  g.gif

i salona siaip ar taip neleis paimti, nera ten kaip su tais vezimukais, o pas tave dar sakei berods jei gerai pamenu, kad dvigubas, tai jo salone nebutu kur padeti net. Bet iki lektuvo turetu leisti nueiti su juo, o paskui priduosi prie lektuvo, pades atskirai, ne ten kur visi lagaminai. Paprasciausiai pasakyk, kad butinai tau oro uoste to vezimuko reikia su dviem vaikais ir tiek.
Atsakyti