ačiū mergaitės už patarimus dėl skysčių

vakar buvau savo agentūroj ir sužinojau kad vaikui yra galima 10kg lagaminas

aš asmeniškai šito nežinojau, gaslvojau vežimą galima ir vsio, pakuokis į savo, kaip nori..
QUOTE(silagele @ 2010 04 27, 10:07)
labas rytas
klausimux del bagazo ruosimo kelionei su vaikais(dar nesu su vaikais i kelione vykusi

).
Parekomenduokit, kaip geriausia kompaktiskai ir patogiau kelionei pakuotis bagaza dviem moteriskems vykstancioms su dviem mazameciais (vienas ju 1metis- turesiu veztis pampius, tyreliu, sulciu , misinio ir pan.):
Pradzioje masciau kad imsiu pora normaliu lagaminu(apie 70cm aukscio). Poto prisiminiau, kad vistik bus vezimukas kaip bagazas, nes greiciausiai mazylis bus suirzes neissimiegojes - teks ji paneseti
Tai dabar mastau, kad gal reiktu didziulio vieno lagamino, nes, kazkaip itariu, jog i didziausia musu turima 75x34x35 nieko mes nesutalpinsim
Patarkit kas nors is patirties , kaip cia realiai butu lengviau prasisukt . O gal man ir pakaks sito lagamino turio ir as cia veltui blaskausi
labai daug nepatarsiu, nes pati skrendu pirmą kartą su lėktuvu, su vaiku.. ką galiu pasakyti dėl pampių, kad jie neužims beveik vietos jei juos dėsi nekrūvoje, o iškaišiosi po visą lagaminą..

mišinukas, jei ne skradinė pakuotė, o popierinė, tai irgi gražiai įsprausi į kokį kamputį.. daugiau nelabai ką patarsiu