Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 23, 03:06)
thumbup.gif  gera mintis, buvau visai pamiršus jį.. dar mes visai mėgstam tuos geriamus jogurtukus.. bet jaučiu po 100ml. nebus jų..  g.gif
gerai, kad bendraminčių radau, o jau maniau žiūrės į mane kaip į kokią kvakštelėjusią.. su tiek skysčių..  blush2.gif

bet negavau atsakymo..  ax.gif  ar galiu tų maišelių skysčiams turėti ir 5 tarkim g.gif

kiek reikia tiek ir imi, o kad ziures kaip i kvaikstelejusia, tai tik kokias 5 minutes kol ten busi lotuliukas.gif , nera blogai. Maiseliu tai gali turet kiek nori, bet aisku jei skrydis tik kelios valandos, o tu turesi 20 buteliuku su skysciais, tai gali ir prikibti, bet kol tas bent kazkiek sveiku protu paaiskinama kiek imi tai viskas OK, jie supranta, kad vaiku poreikiai skirtingi nuo suaugusiuju, ir kad tevai paprastai pasiima extra maisto ir gerimu nenumatytiems atvejams, gi ir skrydis gali veluoti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 23, 08:06)
thumbup.gif  gera mintis, buvau visai pamiršus jį.. dar mes visai mėgstam tuos geriamus jogurtukus.. bet jaučiu po 100ml. nebus jų..  g.gif

yra yra po 100ml mirksiukas.gif o kiek tenn ju isidedi niekas neskaiciuoja aisku blokais nesiimkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 12:43)
ai, ir dar .. jau supratau, kad į saloną nešamės skysčius po 100ml., tam skirtame maišelyje.

O ta actimel reikia i kazkoki paketa ideti ? Na duty free tai patys ideda, o kaip su gerimais kuriuos atsivesiu is namu?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 24, 14:01)
O ta actimel reikia i kazkoki paketa ideti ? Na duty free tai patys ideda, o kaip su gerimais kuriuos atsivesiu is namu?

visus skyscius: gerimus, vaistus, kvepalus, zodziu viska kas skysta reikia deti i maisiukus.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 04 24, 20:41)
visus skyscius: gerimus, vaistus, kvepalus, zodziu viska kas skysta reikia deti i maisiukus.

Juos duoda kur nors/reikia pirkt ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 24, 14:45)
Juos duoda kur nors/reikia pirkt ?

oro uostuose duoda, bet as tai namie panasius naudoju, kur virsuj susisega, tai visad namie susipakuodavau, kad nereiketu oro uoste su vaiku ten knistis dar papildomai. Siaip nera jokio skirtumo ten jiems koks maiselis, svarbu permatomas butu.
Atsakyti
Sveikos, neskaiciau temos, tai gal ne i tema biggrin.gif As pernai skridau su aerlingus, skridau su dukryte. Kai jau tikrino tase, paklause ar skysciu yra, sakau taip, bet viskas vaiko, tai sake istraukti juos is tases, sudet i satlciu, ir viskas, nieko nesake, nei apie maiselius, nei kad isskaidyt po 100ml. Beje ir skaiciusi esu kazku g.gif r, kad vaikams iki 5metu, ta taisykle apie skyscius negalioja. Nors mano draugei, kai skrido su raynair, buvo ateme is vaiko sultis(250ml) nors buvo tik 3metukai. Sekmes keliaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 04 26, 17:10)
Beje ir skaiciusi esu kazku g.gif r, kad vaikams iki 5metu, ta taisykle apie skyscius negalioja.

netiesa, taisykles galioja visiems vienodos, tik tiek, kad patys pareigunai paprastai siek tiek atlaidziau i su vaikais keliaujancius ziuri ir tiek.
Atsakyti
Blogiausiu atveju lektuve buna ir vandens ir sulciu.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 27, 01:16)
Blogiausiu atveju lektuve buna ir vandens ir sulciu.

arba apsauga praejus nusipirkti galima orouoste smile.gif
Atsakyti
labas rytas
klausimux del bagazo ruosimo kelionei su vaikais(dar nesu su vaikais i kelione vykusi blush2.gif ).

Parekomenduokit, kaip geriausia kompaktiskai ir patogiau kelionei pakuotis bagaza dviem moteriskems vykstancioms su dviem mazameciais (vienas ju 1metis- turesiu veztis pampius, tyreliu, sulciu , misinio ir pan.):

Pradzioje masciau kad imsiu pora normaliu lagaminu(apie 70cm aukscio). Poto prisiminiau, kad vistik bus vezimukas kaip bagazas, nes greiciausiai mazylis bus suirzes neissimiegojes - teks ji paneseti unsure.gif
Tai dabar mastau, kad gal reiktu didziulio vieno lagamino, nes, kazkaip itariu, jog i didziausia musu turima 75x34x35 nieko mes nesutalpinsim g.gif

Patarkit kas nors is patirties , kaip cia realiai butu lengviau prasisukt . O gal man ir pakaks sito lagamino turio ir as cia veltui blaskausi mastau.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus dėl skysčių 4u.gif vakar buvau savo agentūroj ir sužinojau kad vaikui yra galima 10kg lagaminas thumbup.gif aš asmeniškai šito nežinojau, gaslvojau vežimą galima ir vsio, pakuokis į savo, kaip nori.. doh.gif
QUOTE(silagele @ 2010 04 27, 10:07)
labas rytas
klausimux del bagazo ruosimo kelionei su vaikais(dar nesu su vaikais i kelione vykusi  blush2.gif ).

Parekomenduokit, kaip geriausia kompaktiskai ir patogiau kelionei pakuotis bagaza dviem moteriskems vykstancioms su dviem mazameciais (vienas ju 1metis- turesiu veztis pampius, tyreliu, sulciu , misinio ir pan.):

Pradzioje masciau kad imsiu pora normaliu lagaminu(apie 70cm aukscio). Poto prisiminiau, kad vistik bus vezimukas kaip bagazas, nes greiciausiai mazylis bus suirzes neissimiegojes - teks ji paneseti unsure.gif
Tai dabar mastau, kad gal reiktu didziulio vieno lagamino, nes, kazkaip itariu, jog i didziausia musu turima 75x34x35 nieko mes nesutalpinsim  g.gif

Patarkit kas nors is patirties , kaip cia realiai butu lengviau prasisukt . O gal man ir pakaks sito lagamino turio ir as cia veltui blaskausi mastau.gif

labai daug nepatarsiu, nes pati skrendu pirmą kartą su lėktuvu, su vaiku.. ką galiu pasakyti dėl pampių, kad jie neužims beveik vietos jei juos dėsi nekrūvoje, o iškaišiosi po visą lagaminą.. thumbup.gif mišinukas, jei ne skradinė pakuotė, o popierinė, tai irgi gražiai įsprausi į kokį kamputį.. daugiau nelabai ką patarsiu blush2.gif
Atsakyti