QUOTE(sweety78 @ 2010 05 10, 04:07)
Turiu keleta klausimu:
1) Mano mazei bus 7 men kai poilsiausim, jau busim pradeje valgyt mesyte. Ar tiketis viesbucio vaikiskam valgiarastyje garintos garuose mesytes? Su darzovem manau nebus problemu, esu isigyjusi Chicco darzoviniu kosiu garinimo garais aparaciuka, ji vesiuos. Ruosia jis ir mesyte, tik masatau, jei as ja susaldyta gabaliukais vesiuos ar ji man neatsils ir ar yra kambariuose mini saldytuve kamerele, kur galeciau susidet?
as asmenishkai, tai 7 men vaiko mesa dar is vis nemaitinau, nuo 8+ pradejau, bet siaip ar taip tavo vietoj restoranines mesos dar tokiai mazai neduociau niekur, nei Egipte nei Amerikoj (savos nenusivesi irgi, nes atsils ). Nesvarbu, kad viesbutis 5*, bet ir juose buna visko. As pati pora kartu ir smarkiai esu apsinuodijus 5* restoranuose, kurie labai gera reputacija turi, ir as esu suauges zmogus, su turiu pasakyt tikrai patvariu skrandziu, ne jautruole kokia super - viena kart vistiena, kita kart net pati tiksliai nezinau kuo. O cia mazulytis toks vaikas. TIkrai nieko nenutiks, kad 7 men vaikas nepavalgys mesos savaite ar kiek ten atostogausit. As ir darzovienes vezciausi pirktines, grynai del patogumo (juk visiems atostogos - mamai irgi