Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Forgete @ 2009 05 06, 13:13)
Ausys jai neskaudejo, nes vaikas ramiai kramte cipsus ir zavejosi lektuvais biggrin.gif
O ar butina iskarto statyt i vieta? Ji pakankamai ramiu tonu pasake apie kotletus, o mes ramiai atsakem kad paprastai cipsu jis negauna ir kolos negauna, bet dabar tokia situacija, jog turim saugot auseles. Na ji palinkciojo galva, atseit suprato. Visi laimingi skrendam toliau. Gal mes tiesiog skirtingai suprantam statyma i vieta? smile.gif

situacija supratau kitaip..dabar kai parasiai detaliai tada visai kitaip ir reaguojama 4u.gif ...na aisku cia juk forumas,ir nesuprasi kokia buvo situacija.....jei ramiai,graziai pasako naturalu,kad ir pati ramiai atsakai,pabendrauji,bet jei pradeda reiksti pretenzijas ir moralizuoti,tada geriau padeda kai pasakai griezciau..kad mano vaikas,mano auklejimas ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 06, 15:27)
situacija supratau kitaip..dabar kai parasiai detaliai tada visai kitaip ir reaguojama 4u.gif ...na aisku cia juk forumas,ir nesuprasi kokia buvo situacija.....jei ramiai,graziai pasako naturalu,kad ir pati ramiai atsakai,pabendrauji,bet jei pradeda reiksti pretenzijas ir moralizuoti,tada geriau padeda kai pasakai griezciau..kad mano vaikas,mano auklejimas ir viskas. 4u.gif

as taip ir pagalvojau, kad jus taip supratot biggrin.gif tai pasistengiau detaliau smile.gif Viskas ok 4u.gif
O mama uz manes su dviem vaikiukais skrido (kokiu 4 ir 1,5m), na sunku jai buvo tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 05 06, 15:28)
1.as taip ir pagalvojau, kad jus taip supratot biggrin.gif tai pasistengiau detaliau smile.gif Viskas ok  4u.gif
2.O mama uz manes su dviem vaikiukais skrido (kokiu 4 ir 1,5m), na sunku jai buvo tikrai.

1.Aha, as irgi supratau, kad ji jums moralizuoti pradejo biggrin.gif
2.Vaje, o del ko jai sunku buvo? As irgi su tokiais birzeli skrisiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 06, 15:49)
1.Aha, as irgi supratau, kad ji jums moralizuoti pradejo  biggrin.gif
2.Vaje, o del ko jai sunku buvo? As irgi su tokiais birzeli skrisiu  unsure.gif

Na tai vienas i wc nori, tai kitas kitko nori. Tai vienas valgo, kitas islaisto. Visa skrydi (tiek pirmyn tiek atgal) ne vienas nemiegojo.
Atsakyti
Merginos,
o kaip saugoti vaikucio, kuriam keliones metu bus beveik 11 menesiu ausytes? (kaip suprantate nei kola nei cipsai cia netinka)... na vandenuko galima duoti atsigerti, suprantu, bet, turiu minty jei uzeitu isterija..?? Kazakip neramu del tu ausu doh.gif
gal jas reiketu uzkisti vatos tamponeliais? Ar taip nieks nedaro ax.gif
Gal kas is patirties aprasys situacijas, kaip dare?
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2009 05 06, 17:22)
Merginos,
o kaip saugoti vaikucio, kuriam keliones metu bus beveik 11 menesiu ausytes? (kaip suprantate nei kola nei cipsai cia netinka)... na vandenuko galima duoti atsigerti, suprantu, bet,  turiu minty jei  uzeitu isterija..?? Kazakip neramu del tu ausu doh.gif 

mes 10men skraidinomes, davem daug gert vandenuko, o kadangi augom su soske tai isvis buvo super dalykas, as jam niukt i burna jis ir zindzia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 06, 16:24)
mes 10men skraidinomes, davem daug gert vandenuko, o kadangi augom su soske tai isvis buvo super dalykas, as jam niukt i burna jis ir zindzia  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aš tai prieš metus MP niukt burnon ir jokių problemų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiva @ 2009 05 06, 09:22)
Merginos,
o kaip saugoti vaikucio, kuriam keliones metu bus beveik 11 menesiu ausytes? (kaip suprantate nei kola nei cipsai cia netinka)... na vandenuko galima duoti atsigerti, suprantu, bet,  turiu minty jei  uzeitu isterija..?? Kazakip neramu del tu ausu doh.gif 

duoti gerti... musishke per 11 menesi savo gyvenimo kilo ir leidosi po 6 kartus, bet su ausim problemu nebuvo.. sako kuo mazesni tuo lengviau jie pernesa... as duodavau paprasciausiai vandens arba MP. ai dar tada ir soske naudojo, tai ir ja gavo. zodziu pakaitom viska...

pirma kart pastebejau problemas su ausim, kai 15 menesiu buvo, tai leidziantis abu kartus krapstesi ausis. neverke, bet akivaizdziai matesi, kad kazkas nepatinka, sutrikus tokia buvo ir vis ausis ciupinejosi.. tai irgi kiek imanoma gerti bandem duot.. ir tokius lengvai susikramtancius maziausiems skirtus guminukus, del kuriu ji ten svaigo, nes siaip negauna tokiu dar dalyku...
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif mes soske irgi dar turime, tai gal kaip nors prasisuksim su gerimu ir 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 05 06, 12:15)
doh.gif  musu keliones metu tiek saldainiu prisisniojo, kad griztant atgal tik cispsus valge. O kai lektuve dalino kola, tai jis bais uzsimane. Na ir salia tokia vyresnio amziaus moteris sedejo, neiskente ji ir reze paskaita apie vaiku maitinima kotletukais, o ne cipsais ir kola biggrin.gif O mes jau betka kisam, kad tik tos ausytes neuzgultu.

oi tos tetulės, tik mokyti sugeba
gautų tokį pyplį į rankas lėktuve, įdomu, ką darytų g.gif
Atsakyti
Mergaites noriu patarimo: pirma karta planuojam kelione su vaiku (13 men) ir labiausiai bijau, kad jis apsinuodys arba susirgs kokia viduriu siltine. Dabar tokio amziaus, kad viskas patenka i burna arba bent palaizoma....
Tai vat ir neapsisprendziam kur svariau maistas gaminamas ir pati aplinka: ar Graikijoje (Chalkidike), ar Turkijoje...? Turkijoje aisku pigiau, taciau man jau vien nehigieniskas ju lindimas ir glostymas vaiku blink.gif

lauksiu jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 05 18, 15:59)
Turkijoje aisku pigiau, taciau man jau vien nehigieniskas ju lindimas ir glostymas vaiku blink.gif

Pernai mano 6 menesiu mazylei ir rankas buciavo turkai, ir kojas, kazkaip nemaciau as tame jokios problemos, o ir mazylei nieko neatsitiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 18 gegužės 2009 - 15:48