Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

6men atsistojo, 9men mokejo savarankiskai stoveti, deti 1-2 zingsnius, 10men pilnai vaiksciojo ax.gif
Atsakyti
10,5men vaiksciojo isikibes i ranka, o jau 11men pats ax.gif
Atsakyti
mano berniukas,atsistoti lovytej,pradejo 7men.,10,5men.po kelis zingsnelius paeidavo,o nuo 11men.,kaip vyras jau ejo ax.gif
Atsakyti
Maniske atsistojo 7 men. , o pati eiti pradejo 11 men.
Atsakyti
mano dukriukas atsistojo 7,5 men, o pradejo aikscioti 10, 5 men. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif .Na maniškė pradėjo vaikščiot gan vėlokai,1 metų ir 1 mėnesio mirksiukas.gif
Atsakyti
mazute atsistojo 7 men.nuo 11 men vaiksto isikibus i rankyte,savarankiskai paeina 3-4 zinsnelius,daugiau bijo ax.gif
Sunus vaikscioti pradejo 1 metu 10 dienu ax.gif
Atsakyti
Vaikščioti pradėjo 11,5mėn. Tiesa, 10,5mėn tipeno pirmuosius žingsnelius, prifilmavom, visiems apsigyrėm, bet po poros dienų baigėsi vaikščiojimai unsure.gif
Atsakyti
Maniškis pats lovelėj atsistojo būdamas devynių mėnesiukų, o pirmus savo tikrus žingsnius žengė būdamas metukų ir dviejų savaičių ax.gif
Atsakyti
Mano bernas tai 7 men vaiksciojo remdamasis i ka nors,o 9 jau begiojo.nors ir griudavo skaudziai,bet jam tai nekliude bigsmile.gif .mama pasakojo kad ir as 9 men ne vaiksciojau,o begiojau,o ir vyras mano nuo 10 men pradejo.tai gal vaikas is musu ta paveldejo ax.gif
Atsakyti
maniske jau metu,bet viena dar nevaiksto. rolleyes.gif
Atsakyti
Atsistojo 7 men. pirmuosius savarankiskus zingsnius padare 1m ir 3 d. o vaiksciuoti pradejo 1m ir 3sav.
Atsakyti