Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

QUOTE(Pearlgirl @ 2009 07 10, 22:37)
Mano maziuke atsistojo 7 men ir pradejo vaiksciot laikydamsi uz rankos nuo 9 men...o savarankiskai pati vaiksciot nuo 12 men smile.gif

musiskiau abu labaii panasiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki visi.Musu mazyliai greitai metukai,bet dar nevaiksto.Nors keleta sekundziu pastovi nesilaikydama,bet zingsni zengt bijo,kaip galima butu paskatint ejima.Mes su vyru uzsiimam kad vinas paleidzia kitas gaudo,bet ji pradeda verkt ir viskas tuo baigiasi.GAL DAR NEPRAEJO ROPOJIMO LAIKAS... g.gif
Atsakyti
Mūsų Airidukas pradėjo vaikščioti 9 mėnesiukų smile.gif
Atsakyti
As jau galiu pasigirti,mano nuostabusis sunelis,sulaukes metuku ir vieno menesiuko pradejo vaikscioti smile.gif
Atsakyti
maniškis bernužėlis nuo pat gimimo rodė didžiulį norą būti savarankišku, tad nieko nenustebino, kai 7 mėnesių su trupučiu vaikščiojo palei lova, o 8,5 mėn. pradėjo pats. biggrin.gif ax.gif mum dabar metukai, jau nuo beveik metukų moka į lovą ilipti ir išlipti, ant kėdės užsikeberioja, nuo jos - ant stalo, moka laiptais lipti, tik aišku, dar lipa ne stačiai, o ropečkom. ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lovytėje stoviniuot ir pasilaikydama po visą butą vaikščiot pradėjo nepilnai 8mėnesių. 11 mėnesių jau vaikščiojo visai savarankiškai ir jau labai tvirtai.
Atsakyti
Na maniskis stovet eme 10men,o jau vaiksciot nesilaikydamas ir visiskai tvirtai eme 1.5men biggrin.gif
Atsakyti
Manoji tinginiuke, tik pries savaite zenge pirmus zingsniukus savarankiskai..Ilgai pasiremus vaiksciojo. Dabar jau tipena po kambari kaip pingvinukas. biggrin.gif
Atsakyti
manoji tai tik metukų sulaukė ir po žinngsneli pradėjo,dabar 1,2 mėn.tik spėk gaudyti biggrin.gif
Atsakyti
mano vyresnėlis atsistojo būdamas 6,5men,savarankiskai vaikščiojo nuo 10men,o maželis patrakėlis kaip reikiant 6men jau vaiksčiojo aplink baldus,8mėn lakste doh.gif
Atsakyti
maniskis tai pradejo vaiksciot 2008 12 29 diena su vyru net nustebe buvom mes jo net nemokinom nes nesileisdavo kad mokytume vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Mano dukra pradėjo vaikščioti 8 mėn. ir 3 savaičių. Buvo begalo stipri panikė. smile.gif
Atsakyti