Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Burbulex @ 2009 03 26, 20:53)
...Viena man isodino  wub.gif , kitus uzsaldem...

Tikekimes, tas vienas ir bus pats geriausias su nestuke.gif baigtimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 26, 18:53)
Mano naujienos: is visu apsivaisinusiu liko tik 4 stipruoliai (siek tiek geresne situacija, negu per 1IVF). Viena man isodino  wub.gif , kitus uzsaldem. Dabar laukia sunkiausios 12 dienu. Och jau tas laukimas  doh.gif

Helė, sekmes tau ryt.
Teta A, laikom kumstukus.

wub.gif kaip faina, jau pilvuke wub.gif
nuoširdžiai linkiu, kad jis pasiliktų visus 9 mėnesius 4u.gif wub.gif

jei ne paslaptis, kodėl tik 1 įsodino? g.gif pažiūrėjau, kad tau labai daug išpunktavo lyginant su manimi blush2.gif
Atsakyti
labutis visoms noriečiau ir aš prie jūsų prisijūngti wub.gif forume aš naujoke bet jūsų zinutes skaitau riegulerei.mes jau 5 metai negalim sugauti gandro sad.gif vasarį buvo 1 ivf bet dėja nesekmingas,prieš tai darėm 8 iui.norėjau paklaust ar gali but kad po nesekmingo ivf taip pasikeist ciklas nes jau 5 dienos kaip veluoja mmm.iki tol ciklas buvo regulerus.labai uzjaučiu toms kam nepavyko laikikytės sad.gif ir sekmės visoms kas pusiaukelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 03 26, 20:32)
labutis visoms noriečiau ir aš prie jūsų prisijūngti wub.gif forume aš naujoke

Sveika prisijungus 4u.gif Apmaudu, kad tiek nesėkmių... Jei ne paslaptis, kokioj klinikoj daraisi, pas ką...o ciklas nublūdyti tikrai gali, bet atsistatys. Jei labai neramu, nueik pasitikrinti. Ir sekmes tau cia mirksiukas.gif

Burbulex, ramaus laukimo.. wub.gif

Hele, dvynukais kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 26 kovo 2009 - 19:45
mes tai darėm rygoj.o taip tai lankomės VK pas gyt.U
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 26, 17:53)

Deku! o tau ramiu nervu biggrin.gif
Tikiuosi prisideti prie taves nuo sestadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 03 26, 19:32)
labutis visoms noriečiau ir aš prie jūsų prisijūngti wub.gif forume aš naujoke bet jūsų zinutes skaitau riegulerei.mes jau 5 metai negalim sugauti gandro sad.gif vasarį buvo 1 ivf bet dėja nesekmingas,prieš tai darėm 8 iui.norėjau paklaust ar gali but kad po nesekmingo ivf taip pasikeist ciklas nes jau 5 dienos kaip veluoja mmm.iki tol ciklas buvo regulerus.labai uzjaučiu toms kam nepavyko laikikytės sad.gif ir sekmės visoms kas pusiaukelį thumbup.gif

Ciklas tikrai gali sustreikuoti, man išviso vėlavo 12 dienų, tikiuosi šį ciklą jau ateis laiku. doh.gif O kodėl darote Rygoj, jei ne paslaptis, ten gal pigiau ar kitos priežastys ?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 26, 21:52)
Ciklas tikrai gali sustreikuoti, man išviso vėlavo 12 dienų, tikiuosi šį ciklą jau ateis laiku.  doh.gif O kodėl darote Rygoj, jei ne paslaptis, ten gal pigiau ar kitos priežastys ?

tai del vyro problemu verysad.gif mums reikejo donoro bet kadangi temoj donoras beveik niekas nerašo tai pagalvojau kad jus prijimsit manę į savo ratą nes tikrai labai norisi su kaskuo pasikalbėt g.gif
Atsakyti
Dijav, labai, labai uzjauciu verysad.gif laikykis.......
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 26, 18:53)
Mano naujienos: is visu apsivaisinusiu liko tik 4 stipruoliai (siek tiek geresne situacija, negu per 1IVF). Viena man isodino  wub.gif , kitus uzsaldem. Dabar laukia sunkiausios 12 dienu. Och jau tas laukimas  doh.gif

Helė, sekmes tau ryt.

Dijav, nu tikrai pyyyp pyyyp....... Laikykis  console.gif

o koddel tau viena isodino g.gif ,pati taip norejai ar patare?
Atsakyti
Dijav, uzjauciu labai, laikykis verysad.gif
Papildyta:
prince, o kada tu jau ruosiesi IVF? blush2.gif
Atsakyti
LenkaK, sveika prisijungusi prie mūsų būrelio smile.gif 4u.gif
Tik nuoširdžiai linkiu čia neužsibūti smile.gif
Burbulex, kaip tau smagu, ramaus tau laukimo 4u.gif
Atsakyti