Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

laba visoms 4u.gif as snd buvau priduoti kraujuka,laukiau skambucio su atsakymu,sulaukiau ,kad galiu nutraukti visus vaistus nes sikarta ir vel nepavyko,lendu po zemem,trokstu trankyti galva i siena isnykti issio pasaulio cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif perkelkit mane i nepastverusias tikriaus jau niekada nebandysiu nebeturiu jegu verysad.gif linkiu visoms sekmes .....bukite stiprios...dziaugiuosi uztas kurioms pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 04 24, 14:18)
HCG -65,9, šendien 11 DPĮ  wub.gif

Tikriausiai turim vieną stipruoliuką, -ytę  wub.gif 
dabar reiks pakartoti HCG, bet galėsiu tik trečiadienį-ketvirtadienį  ax.gif ir įsitikinti kad mažylis išsirinko gerą vietelę  biggrin.gif

yahoo.gif didziausi sveikinimai thumbup.gif

Liepa nenusimink, uzteks ir tu 6 svarbiausia apsivaisintu wub.gif Si karta tikrai tapsi mamyte wub.gif Labai nuosirdziai tau to linkiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kokakola @ 2009 04 24, 15:21)
laba visoms 4u.gif as snd buvau priduoti kraujuka,laukiau skambucio su atsakymu,sulaukiau ,kad galiu nutraukti visus vaistus nes sikarta ir vel nepavyko,lendu po zemem,trokstu trankyti galva i siena isnykti issio pasaulio cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif perkelkit mane i nepastverusias tikriaus jau niekada nebandysiu nebeturiu jegu verysad.gif linkiu visoms sekmes .....bukite stiprios...dziaugiuosi uztas kurioms pavyko  4u.gif

Laikykis mazute, vajetau kaip gaila verysad.gif Niu tik nepasiduok, atsigausi ir vel bandyk, niu turi juk kazkada pavykti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 04 24, 13:18)
HCG -65,9, šendien 11 DPĮ  wub.gif

Tikriausiai turim vieną stipruoliuką, -ytę  wub.gif 
dabar reiks pakartoti HCG, bet galėsiu tik trečiadienį-ketvirtadienį  ax.gif ir įsitikinti kad mažylis išsirinko gerą vietelę  biggrin.gif

LAIMUZE thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kokakola @ 2009 04 24, 13:21)
laba visoms 4u.gif as snd buvau priduoti kraujuka,laukiau skambucio su atsakymu,sulaukiau ,kad galiu nutraukti visus vaistus nes sikarta ir vel nepavyko,lendu po zemem,trokstu trankyti galva i siena isnykti issio pasaulio cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif perkelkit mane i nepastverusias tikriaus jau niekada nebandysiu nebeturiu jegu verysad.gif linkiu visoms sekmes .....bukite stiprios...dziaugiuosi uztas kurioms pavyko  4u.gif

Laikykis, kaip gaila verysad.gif console.gif.

Laimuze wub.gif .

Liepa 7, kumstukai suspausti wub.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 24 balandžio 2009 - 14:08
Kokakola - laikykis verysad.gif kai gyvenimas meta iššūkius, mes privalome su jais susitaikyti ir išlaikyti tikėjimą, kad dar ne pabaiga... 4u.gif dar ir Tu turėsi tą džiaugsmą, tik vėliau blush2.gif
Laimuze, labai labai dziaugiuosi smile.gif
Papildyta:
Kartais pagalvoju, kad gal reikėtų pas kokią būrėją nueiti, nes taip atrodo, o ką jei bandysi, bandysi ir nebus? Gal neverta tiek kankintis? Bet ir vėl nustūmi tokias minis į šoną, nes iš kitos pusės - o jei būrėja suklystų... Bet taip norisi žinoti, ar iš 2 ar iš 5 karto, bet ar tikrai galų gale pavyks ar nebe?
Čia šiaip mintis išsakiau blush2.gif
Atsakyti
Laimuze509,labai dziaugiuosi uz tave,didziausios sveikatukes ir stiprybes nestuke.gif

liepa7,svarbu,kazkur esu skaiciusi,kad ir viena idejo zirniuka ir tas vienas prigijo,tai tikrai svarbu kokybe o ne kiekybe,man ziurek 40 iseme ir ....

kokakola,labai gaila,bet buk stipri,suimk save,nenuleisk ranku,nepasiduok ir svarbiausia neprarask tikejimo, vis viena kazkada pavyks console.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 04 24, 16:00)
Kokakola - laikykis verysad.gif  kai gyvenimas meta iššūkius, mes privalome su jais susitaikyti ir išlaikyti tikėjimą, kad dar ne pabaiga...  4u.gif  dar ir Tu turėsi tą džiaugsmą, tik vėliau  blush2.gif
Laimuze, labai labai dziaugiuosi smile.gif
Papildyta:
Kartais pagalvoju, kad gal reikėtų pas kokią būrėją nueiti, nes taip atrodo, o ką jei bandysi, bandysi ir nebus? Gal neverta tiek kankintis? Bet ir vėl nustūmi tokias minis į šoną, nes iš kitos pusės - o jei būrėja suklystų... Bet taip norisi žinoti, ar iš 2 ar iš 5 karto, bet ar tikrai galų gale pavyks ar nebe?
Čia šiaip mintis išsakiau  blush2.gif

Na tu tikrai teisi, bureja tikrai ikvepti gali tolesniems zygiams. Bent jau as buvau po nepasisekusio IVFo ir man pasake, kad isleisime daug pinigu, bet sekantis kartas tikrai pavyks wub.gif Tai va tuom ir labai noriu tiketi ir laukiu nesulaukiu kada gi galesiu startuoti su tuo IVFu vel blush2.gif Taip, kad kartais tos burejos mums ir i nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
zaza1,as esu buvusi pas bureja,nieko jai neminejau,kad nesusilaukiam vaikuciu,tik paklausiau jos ar mato vaikucius,jinai pasake,kad mato net 3 nestumus ir 2 vaikelius,jos zodziai man suteike daugiau vilties negu mano gydytojos blush2.gif kazkaip pasitikejimo igavau,zinau,kad kvaila,bet kazkaip man bent optimizmo suteike smile.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, Jūs mane ir įkvėpėte, reiks turbūt pasidairyti po kokius būrėjų salonus mirksiukas.gif
Kažkaip traukia nueit ir tiek, jau 0,5 metų brandinu mintį ir vis susilaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 04 24, 14:00)
Kartais pagalvoju, kad gal reikėtų pas kokią būrėją nueiti, nes taip atrodo, o ką jei bandysi, bandysi ir nebus? Gal neverta tiek kankintis?

Pries 1IVF buvau nuejus, oi sake, pavyks, oi matau, oi darykit, ka ji ten ir kur mate neaisku lotuliukas.gif , bet, kad suklydo - faktas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 13:12)
Pradžiugink, ką  wub.gif

Pas mane nekas... tik 6 folikulai...  verysad.gif  verysad.gif

Liepa, kad galeciau, tai atiduociau as tau savo 20 ar daugiau folikulu 4u.gif
Pas mane hyperstimuliacija, gonali jau esu nutraukus 5 dienos, bet folikulai nenyksta,o kaip tik atvirksciai.tikriausia reiks viska nutraukti, nes jau nemazai skysciu prisikaupe, sunku kvepuot ir sedet... verysad.gif Oi, kaip gaila....
Laimuze, superines naujienos thumbup.gif
Kokokola, uzjauciu, laikykis, labai gaila, nezinau ka ir pasakyti.... verysad.gif
Atsakyti
Vat šito varianto, kurį minėjo Aida, aš labiausiai ir bijau... sad.gif
Gal kuri buvote pas Vaivą? Mane lyg ir traukia pas ją nueiti? Ar ji i tiesos pusę sako ar nukrypsta į lankas?..
Atsakyti