aš turiu viena : nupieštas vaikinukas su mergaite, ir vaikinukas tarsi markeriu užtušuotas, bei užrašas EXBOYFRIEND
QUOTE(linaj @ 2005 08 19, 13:14)
o gal kuri zino kur issiuvineja uzrasa?
man geriau butu vilniuje ir kiek tai kainuoja?

Domėjausi išsiuvinėjimu. Užtrunka ilgai, ir kainuoja gan brangiai, palyginus su aplikacijų padarymu lipdukais(1/2 A4=12lt). Tiksliai neprissimenu kiek, gal 40? 60?

Pasidomėk čia-->
http://www.embroidera.lt/lt/
http://www.eniro.lt/...1_S275_00472671
Atsimenu vienam pazistamam 18kto gimtadienio proga padovanojo marskinelius su uzrasu "Atsargiai! Man jau 18 "

Man patinka maikutes su idomiais uzrasais ir piesiniais.
Nu ka as nesu nei mama, nei tetis esu 15metu berniukstis kuriam labai reikia pagalbos. Tai va
as atostogavau norwegijoje ir ten nusipirkau labai grazius marskinelius .Su tokiais draugais nunesem i tokia vieta kur daro uzrasus ant rubu ir padare mano pravarde viskas buvo ok bet kai gryzau po tecio skalbimo atsilupo dalis wienos raides tai dabar uzrasas tikra nelabai man patinka ir negaliu tu marskineliu nesioti , bandziau su nagais krapstyti lupasi bet labai sunkiai ir is marskineliu siules lenda ka daryti?
Jus mamos zinot visokiu budu tikrai zinau Kaip nulupti ta prakeikta uzrasa. atsiprasau uz klaidas rasyboje ir t.t

as atostogavau norwegijoje ir ten nusipirkau labai grazius marskinelius .Su tokiais draugais nunesem i tokia vieta kur daro uzrasus ant rubu ir padare mano pravarde viskas buvo ok bet kai gryzau po tecio skalbimo atsilupo dalis wienos raides tai dabar uzrasas tikra nelabai man patinka ir negaliu tu marskineliu nesioti , bandziau su nagais krapstyti lupasi bet labai sunkiai ir is marskineliu siules lenda ka daryti?

Galvojau,kad noresi atvirksciai pagrazinti uzrasa
O siap abejoj uar yra priemoniu kurios nulups...
Na reikes laukti patarimu

Mačiau panelę su maikute, ant kurios angliškai parašyta: I was trained to kill sticky boyfriends

Vakar mieste maciau - eina porele, o ant merginos maikutes parasyta "He is so cute!!!" ir rodykle i desine,o desinej vaikinas eina, atrode labai fainai