Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

aš turiu viena : nupieštas vaikinukas su mergaite, ir vaikinukas tarsi markeriu užtušuotas, bei užrašas EXBOYFRIEND
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2005 08 19, 13:14)
o gal kuri zino kur issiuvineja uzrasa? mirksiukas.gif  man geriau butu vilniuje ir kiek tai kainuoja?

Domėjausi išsiuvinėjimu. Užtrunka ilgai, ir kainuoja gan brangiai, palyginus su aplikacijų padarymu lipdukais(1/2 A4=12lt). Tiksliai neprissimenu kiek, gal 40? 60? g.gif Nenoriu suklaidinti... Nes siuvėjams raikia pirmiausia pasidaryti maketą kompe, o tik paskui siuvimo mašinos automatiškai išsiuvinėja raides... ir dažniausiai užsiima užsakymais tik urmu
Pasidomėk čia-->
http://www.embroidera.lt/lt/
http://www.eniro.lt/...1_S275_00472671
Atsakyti
Atsimenu vienam pazistamam 18kto gimtadienio proga padovanojo marskinelius su uzrasu "Atsargiai! Man jau 18 " mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka maikutes su idomiais uzrasais ir piesiniais.
Atsakyti
Nu ka as nesu nei mama, nei tetis esu 15metu berniukstis kuriam labai reikia pagalbos. Tai va verysad.gif
as atostogavau norwegijoje ir ten nusipirkau labai grazius marskinelius .Su tokiais draugais nunesem i tokia vieta kur daro uzrasus ant rubu ir padare mano pravarde viskas buvo ok bet kai gryzau po tecio skalbimo atsilupo dalis wienos raides tai dabar uzrasas tikra nelabai man patinka ir negaliu tu marskineliu nesioti , bandziau su nagais krapstyti lupasi bet labai sunkiai ir is marskineliu siules lenda ka daryti? cry.gif Jus mamos zinot visokiu budu tikrai zinau Kaip nulupti ta prakeikta uzrasa. atsiprasau uz klaidas rasyboje ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Galvojau,kad noresi atvirksciai pagrazinti uzrasa biggrin.gif O siap abejoj uar yra priemoniu kurios nulups... g.gif Na reikes laukti patarimu 4u.gif
Atsakyti
O ar neišeina prilipdyti trūkstamas raides? Juk dabar yra pirkti specialaus popieriaus lipdukams ant marškinėlių. Pasidarytum su kompiuteriu, atsispausdintum ir priklijuotum (su lygintuvu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau as labiau noreciau ta uzrasa pasalint bet jei reikes dailint dailinsiu aciu unsure.gif
Atsakyti
Na, kažkodėl man atrodo, kad tu jo nenukrapštysi be neigiamų pasekmių marškinėliams schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mačiau panelę su maikute, ant kurios angliškai parašyta: I was trained to kill sticky boyfriends thumbup.gif
Atsakyti
Vakar mieste maciau - eina porele, o ant merginos maikutes parasyta "He is so cute!!!" ir rodykle i desine,o desinej vaikinas eina, atrode labai fainai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 22 rugpjūčio 2005 - 19:49
as irgi taip manau :cry jus turit zinot budu juk jus supermamos be tu marskineliu pas mergas neisiu ju neapzavesiu ir supermamu sumazes 4u.gif
Atsakyti