Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Patinka man maikonai su užrašais wub.gif Pati turiu vieną mėgstamiausią. Priekyje: CAREFUL!
Nugaroje: I HAD A BOWL OF JOKES FOR BREAKFAS |
Patinka man šitas biggrin.gif
Atsakyti
Yra dar vienas puslapis, kur galima internetu parduodami marskineliai su uzrasais ir su ivairiais paveiksliukais - www.muma.lt 4u.gif
Atsakyti
mano pupa turi maikute su uzrasu " Grazuole, visai kaip mama" wub.gif
Atsakyti
mačiau maikutę su užrašu (tik rusiškas buvo) - "Sunku būti kukliai, kai esi geriausia"
Atsakyti
ar zinot kas nors kaip is neto issikelus koki patinkanti paveiksliuka persikelti ant maikutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalana @ 2010 07 05, 18:41)
mano pupa turi maikute su uzrasu " Grazuole, visai kaip mama"  wub.gif

thumbup.gif Mano pupai irgi tokios reiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o nebijot, kad kitiems mama gal negrazi? nu as cia izeist nieko nenorejau
Atsakyti
mačiau senamiesty ėjo mergina su vaikinu susikibus už rankučių, o ant maikutės užrašyta "jis ne mano vaikinas" biggrin.gif
Atsakyti
Šitie fainučiai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mačiau naujos reserved kolekcijos maikutę su užrašu "I want a free fall into nothing" ar pan., ir užrašas superinis, ir maikutė pati tokia daili, ne pigiai atrodanti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makaroniukas @ 2010 08 22, 14:58)
ar zinot kas nors kaip is neto issikelus koki patinkanti paveiksliuka persikelti ant maikutes?  4u.gif

Jei nori pati tai daryti, prireiks rašalinio (būtinai rašalinio!) spausdintuvo ir specialaus perkėlimo popieriaus. Kažkada dairiausi, tai mačiau Ebey'juje būna pirkt, o LT nzn ar yra. Atsispausdini, prilygini ir turi thumbup.gif
Kitas variantas, kurį pati dariau - atsispausdini, išpjaustai trafaretą ir per jį uždažai medvilnei skirtais dažais, užlygini. Puikiai atlaiko visus skalbimus thumbup.gif
Atsakyti
As savo vyrui nupirkau marskinelius ir uzrasiau: „LAIMINGAI VEDĘS“ Cia buvo vestuviu proga dovana nuo manes... ax.gif
Atsakyti