Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 31, 20:09)
Coffee Break  mirksiukas.gif 
tik realiai tamsiau atrodo.. cia foto nepavyksta labai jau perteikt spalvas..

ačiū, labai gražios spalvos 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 31, 20:26)
o as visas medziagas kaip ir turiu, tik dar neperpratau gamybos proceso biggrin.gif  ax.gif

kiek suprantu, svarbu temperatūos, daugmaž žinoti ne tik aliejų veikimą, bet ir kitas jų savybes (pvz., kakava labai įšyla ir ilgiau šilumą išlaiko, todėl jos nereikėtų perkaitinti), ilgai plakti. Kūno kremą plakiau, kol pasidarė toks panašus į kietus gumulėlius, o paskui vėl "išskydo" ir tada jau procesas buvo baigtas. KN skaičiuoja, kad vienam produktui gaminti skirta valanda, todėl galima įsivaizduoti, kiek reikalinga rankų darbo wink.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 03 31, 20:30)
Būtų per žiaurus pokštas lotuliukas.gif

ne pokštas, tikrai viskam 35 proc. nuolaida bigsmile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 03 31, 20:38)
Sakau gal reikia valandas pasiskirstyti kas kada eisim
i Nimfali, nes manau bus antpludis  lotuliukas.gif

nė vienos nesutikau, visko prisipirkau pasilepinimui rolleyes.gif

beje, nepatiko man jazminų aliejaus kvapas - per sunkus jis, pasiėmiau mėtų 4u.gif Dėl tokio sunkumo ir rožės su muskusu nepirkau, mane tokie kvepalai tiesiog slegia prie žemės sad.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 04 01, 10:11)

labai užjaučiu console.gif Dabar kaip diena, taip naujiena. Pati šiandien kvapo netekau nuo nelauktų žinių
Atsakyti
Jau apsipirkau Nimfali tongue.gif

Vaje sakote Purity sampunas is Druide geras? bigsmile.gif
vau, gaila, neprigriebiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 01, 14:42)
nė vienos nesutikau, visko prisipirkau pasilepinimui  rolleyes.gif

labai užjaučiu console.gif Dabar kaip diena, taip naujiena. Pati šiandien kvapo netekau nuo nelauktų žinių

Ką pirkai pasilepinimui? Su tavim pasidžiaugsiu 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kas nors bogo nutiko?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 04 01, 12:56)
Ką pirkai pasilepinimui? Su tavim pasidžiaugsiu 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kas nors bogo nutiko?

mėtų kvapo aliejų - gaivus gaivus, du apvalius muiliukus - protingąjį su rožėm ir kvapųjį su kokosu beigi mažųjų pakuočių formavimo priemonės plaukams (skystoka tokia atrodo, bet man kažkaip Druide limpa, tikiuosi, kad tiks smile.gif ), purškiamą kondicionierių ir Vitality šampūną 4u.gif Vis man kažkaip atrodo, kad su plaukais niekaip nesusitvarkau ir galėtų jie atrodyti geriau. Bet jie gyvena savo gyvenimą ir tikriausiai juokiasi iš mano norų lotuliukas.gif

ai, viskas dėl darbų, kokių dar žinių per krizę reiktų tikėtis. MB klausia, kodėl man kvapą užkirto? Ar jautriai reaguoju, ar kad mažai miegojau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 01, 13:42)
beje, nepatiko man jazminų aliejaus kvapas - per sunkus jis, pasiėmiau mėtų  4u.gif Dėl tokio sunkumo ir rožės su muskusu nepirkau, mane tokie kvepalai tiesiog slegia prie žemės sad.gif

jazminai, rozes labai ilgai issilaiko (kvapas) (vidurine nata).. muskusas man atrodo dar ilgiau (lyg ir bazine nata).. cia kvepalus gaminant ju reikia nepadaugint (ypac jazminu)..
va metos tai prie virsutiniu natu priskiriamos.. ju kvapas greit nugaruoja, yra pakankamai lengvas kvapas, palyginus su vidurines natos kvapais..
na gal esme aiski ka norejau pasakyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 01 balandžio 2009 - 13:09
QUOTE(katutis @ 2009 04 01, 15:02)

Taip, pasilepinsi thumbup.gif O tas kondicionierius nenuplaunamas? Norėčiau nenuplaunamo. sunku su tais šampūnais, aš niekaip sau geriausio nerandu, nors dar ir nedaug bandžiau, bet... vargas...

Kai nerimauju, mane dusimo priepuoliai užpuola.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 01, 13:53)
Jau apsipirkau Nimfali tongue.gif

Vaje sakote Purity sampunas is Druide geras?  bigsmile.gif
vau, gaila, neprigriebiau  doh.gif

Nežinau ar geras biggrin.gif bandysiu, nes manasis BEMA balancing pasibaigė (man labai patiko).
Tai papasakokit, ką pirkot 4u.gif (jaučiuosi kaip shopaholic'ė visa tirtu nuo noro pirkti hihihi.gif, tačiau negaliu, tai bent pasitenkinsiu kitų pirkiniais biggrin.gif )
Katuti, o kam tą aliejų naudosit?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 01, 13:08)
jazminai, rozes labai ilgai issilaiko (kvapas) (vidurine nata)..

va metos tai prie virsutiniu natu priskiriamos.. ju kvapas greit nugaruoja

man rožės tai kaip kur - Hauschkoj nepatinka, nors rožių light kremą labai mėgau smile.gif Kvepaluose, kai kvapas būna intensyvus "įsodintas", negaliu pernešti ir dar gerai jį užuodžiu bet kur mieste biggrin.gif Tačiau jeigu jis toks vos vos, lengvutis, tuomet mielai naudoju smile.gif Šiandien ir apvalus muilas su rožėmis labai skaniai kvepėjo biggrin.gif

šiaip tai man ir reikia kokio žemės kvapo, kad padebesiais mažiau skrajočiau, tik kad labai sunkiai prisitaikau, vis linkstu prie tų lengvų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 04 01, 13:16)
Taip, pasilepinsi thumbup.gif O tas kondicionierius nenuplaunamas? Norėčiau nenuplaunamo.

Kai nerimauju, mane dusimo priepuoliai užpuola.

aha biggrin.gif Labai kartais biggrin.gif Bet bent jau pasižadėjau sau būti geresnė, dažniau kokią kaukę užsidėti bent jau ant veido wink.gif

ai, aš tai šiaip kažko jautri pasidariau smile.gif Manau, kad čia dėkoti reikia visokiems natūraliems kvapams, kurie pažadino manyje kitokį žmogų biggrin.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 01, 13:16)

naudosi - vienaskaita drinks_cheers.gif

jis yra aliejus voniai, bet aš naudoju kaip kvepalus ax.gif Ir buteliukas toks nedidelis, kaip tik parfumerinis wink.gif Tai jau du naudojimo variantai, taipogi manau, kad į kokį losjoną įlašintas lašelis pakvėpintų odą maloniai smile.gif

išspausto lašelio mums su MB visiškai užtenka iš ryto pasikvėpinti - per pusę blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali man patarti.. visa ziema naudojau weledos drekinanti kremuka, jis man buvo super, su juo tik atgavau normaliai oda, bet dabar kai orai siltyn pastebiu, kad jis man per riebus lyg butu.. nes oda greit susiriebaluoja doh.gif gal yra koks dar lengvesnis kremukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 01, 09:45)
na jjei klystu - pataisykit  blush2.gif
yra sodium lauryl sulfoacetate. Ar jis kenksmingas?  ax.gif jei suklydau, nepeikit,,,
o va gal dar zinot kas tas sodium cocoyl glutamate, disodium cocoyl glutamate, lauryl glucoside?
padekit, ekspertes  4u.gif
Papildyta:
jei ka tai yra Alteros duso zele sudetyje  smile.gif

gal kas pakomentuos? blush2.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 04 01, 11:11)
Taip, man kartais patinka daug visko sumakaluoti ax.gif
Paprastai dedu, ką turiu, o pirminis receptas būtų toks:
Du šaukštai kavos tirščių (beje, IKI nusipirkau ekologiškos kavos Bio Village - visai nebloga atrodo, nors nesu didelė kavos mėgėja)
šaukštas jūros druskos
šaukštelis rudojo cukraus
šaukštelis alyvuogių aliejaus
žiupsnelis ciberžolių (niekada nedėjau)
Viską sumaišyti ir šveisti drėgną kūno odą.
Odelė po to švelni, švelni lieka, jokių kremų nei aliejukų nereikia.

Sėkmės visoms siaubiant Nimfali biggrin.gif  Kaip aš jums pavydžiu ax.gif  blush2.gif Aš susilaikau. (Man bankrotas, tiksliau firmai bankrotas, likau bedarbė verysad.gif  Tai teks gerokai pirkimus apriboti)

aciu uz receptuka 4u.gif
uzjauciu del darbelio...
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 01, 14:16)
Nežinau ar geras  biggrin.gif  bandysiu, nes manasis BEMA balancing pasibaigė (man labai patiko).
Tai papasakokit, ką pirkot  4u.gif  (jaučiuosi kaip shopaholic'ė visa tirtu nuo noro pirkti  hihihi.gif, tačiau negaliu, tai bent pasitenkinsiu kitų pirkiniais  biggrin.gif )

Pirkau kaip shopaholike visai nedaug schmoll.gif

Mazus kiekius:

DRUIDE purskiamo nenuplaunamo kondicionieriaus
DRUIDE samunas Vitality
DRUIDE sampunas Balance
DRUIDE muilas su moliu "Clay&Tee tree oil“

CIEL d'AZUR Kremas su sviestmedžio sviestu ir bioapelsinų ekstraktu,
atpalaiduojantis raumenukus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 01, 14:30)
jis yra aliejus voniai, bet aš naudoju kaip kvepalus  ax.gif Ir buteliukas toks nedidelis, kaip tik parfumerinis wink.gif Tai jau du naudojimo variantai, taipogi manau, kad į kokį losjoną įlašintas lašelis pakvėpintų odą maloniai smile.gif

išspausto lašelio mums su MB visiškai užtenka iš ryto pasikvėpinti - per pusę  blush2.gif

kokia jo talpa? ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 01, 15:04)
Pirkau kaip shopaholike visai nedaug  schmoll.gif
DRUIDE purskiamo nenuplaunamo kondicionieriaus
DRUIDE samunas Vitality
DRUIDE sampunas Balance
DRUIDE muilas su moliu "Clay&Tee tree oil“

CIEL d'AZUR Kremas su sviestmedžio sviestu ir bioapelsinų ekstraktu,
atpalaiduojantis raumenukus  biggrin.gif

lauksiu atsiliepimu apie pirkinius (ypac apie muila su moliu 4u.gif) ax.gif
katuti, tavo taip pat 4u.gif
Atsakyti