Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 02, 08:36)
na matyt tie tyrimai priklauso nuo ligonines..

tai tikriausiai. dar galbut ir operacijos sudetingumas ivertinamas, kokia rizika ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 04 01, 21:24)
man nereikejo nei rentgeno darytis, nei slapimo tirtis, nei kresejimo. reikejo tik elektrokardiogramos, bendro ir biocheminio tam tikru parametru kraujo tyrimo. ta buvo pazymejes gydytojas, kitu tyrimu nebuvo reikalaujama.


o kur dare operacija? ir ka operavo - fibroadenoma? koks gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 04 03, 11:59)
o kur dare operacija? ir ka operavo - fibroadenoma? koks gydytojas?

operavausi kauno klinikose pas gydytoja Boguseviciu. itarta buvo fibroadenoma, bet po operacijos istyrus patvirtintas kitas tipas, na bet operacija atlikta identiskai, kaip ir operuojant fibroadenoma smile.gif
Atsakyti
na va jau buvau pasitikrinti pas gyd, kiek supratau ( bet beveik nieko) nes kalbejo medicininiais terminais biggrin.gif tai jog man tos pieno liaukos issiplete del to is krutu bega isskiros, tai sake pasidaryti echoskopa, o po to matys ka toliau... ar nieko daugiau nereiks( tfu tfu tfu tikiuosi viskas bus ok)

O del gydytojos Cepulienes tai ji super, kaip girdejau taip ir pati isitikinau, tikrai man ji patiko jau is pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 04 01, 16:28)
Merginos, ar visos, kurios operavotes fibroadenoma, turejote daryti krutines lastos rentgenologini tyrima?
Ta papildoma radiacija man visai ne prie sirdies  g.gif



Iseina, kad ne pagal ligonine, o pagal gydytoja ar ligos lygi sprendziama kaip kas...
operavausi Vilniuje-santariskese-onkologiniam. sio tyrimo nedariau. ir net neprase, kai atvykau gultis operacijai(nors lapelyje sesele irase, kad ji pasidaryti pries atvykstant i ligonine)
Atsakyti
Labas merginos,

vakar echoskopu rado man fibrocistinį darinį. Kiek supratau, tai sutankėjęs audinys ir daug cistų (apie 5 2,5 - 5 mm). Kol pas gydytoją nueisiu, praeis laikas. Ar galite papasakoti, kaip gydomas, kas vyksta. Ir ar galimas nėštumas? Kaip būtų neštumo metu ir maitinimo metu? Praeitais metais buvau pastojusi (deja nesėkmingai) - tai labai stipriai skaudėjo. Padarius operaciją - viskas susitvarkė. Ar taip ir turi būti? Ačiū
Atsakyti
o per kiek laiko po fibroedenomos operacijos jums viskas atsistate? ta prasme, kada jau neliko jokiu sukietejimu ten? man jau po operacijos praejo beveik 4 men, o vis tiek ten kieta..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 01, 19:02)
o per kiek laiko po fibroedenomos operacijos jums viskas atsistate? ta prasme, kada jau neliko jokiu sukietejimu ten? man jau po operacijos praejo beveik 4 men, o vis tiek ten kieta..

man irgi dar yra sukietejimas. po operacijos jau daugiau nei 3 men. siaip nieko neskauda, bet ciuopiant toks kietesnis plotelis jauciasi. po poros sav pas ginekologe nuesimato vizitas, tai siaip paklausiu ar taip gali buti, nes pas operavusi gyd nesinori kreiptis, tuo labiau, kad ir eiles dideles pas ji.
Atsakyti
laba diena merginos,ir as prisijunksiu prie sios temeles 4u.gif as gyvenu uzsienyja,jau koki menesi turiu guziuka nugaroje desniam sonia,man jo seip neskauda,bet kai bandau jy apimti jauciasi toks nemalonumas ir turksiojimas,skambinau mamyciukei sako gali buti kad sitas riebalinis atsirado,bet jis man nedingsta,rosiuosi vykti y lietuva pasitikrinti,nes labai pergyvenu delto... gal kas is jusu buvo su to susidure? labai jau prisimastau nesamoniu.. verysad.gif
Atsakyti
As operavausi vasario pabaigoje, sukietejimu nejauciu, bet nelabai ir ciupineju krutine...psichologine baime. Bet po krutimi daznai jauciu spaudima kazkoki, kelias dienas praeita savaite labai skaudejo nuo krutines, pazasti ir lig nugaros...nzn kodel verysad.gif noreciau eit pasitikrint bet nzn kur.santariskese vel puse metu laukt, ir ten kiek girdejau karta i metus priima...nezinot?
ar tikrinotes po operacijos kazkur?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti