Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 23, 19:08)
Patarčiau operuotis KMUK pas Boguševičių aš labai labai patenkinta, gražiai padarė labai bigsmile.gif  o i onkologinį nebenoriu gryžti, nepatiko man tenai schmoll.gif
O skyrius ten naujai atremontuotas maloni atmosfera wink.gif

onkologinis vilniuje? g.gif kaip laikaisi?
Atsakyti
Ir Kaune onkologinis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 03 23, 22:51)
onkologinis vilniuje?  g.gif kaip laikaisi?

Onkologinis Kaune man nekaip pasirodė.. mano operuota krūtis tai puikiai laikosi, rando nebesimato bigsmile.gif o va bėdą su gimdos kakleliu turiu (žinai po vieną jos nevaikšto), tai va gavai siuntimą pas onkologus, bijau kad vėl netektų išpjauti (o jau pas juos kai nueini, tai jie dažniausiai tą ir siūlo, ir žinok žmogus g.gif ), kaip pači laikaisi?

Tanite, beje kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 03 24, 09:34)
Ir Kaune onkologinis yra  smile.gif

Yra Kauno Onkologijos ligoninė, kaip klinikų filialas ar panašiai. Visai šalia Kauno, o gal ten ir Kauno teritorij. Bet ji jau laukuose, taip nykiai atrodo šiuo metu. Kaip atrodo pačios ligoninės skyriai, nemačiau, bet sakė, kad suremontuoti. Ppoliklinka, tai suremontuota. Šiandien buvau, labai daug žmonių. Man biopsijas darė.
Ačiū, kas atsakėt.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 03 21, 20:12)
Perskaičiau temelę. Radau daugiau informacijos apie  Vilniuje besioperuojančias. Gal kurios operavotės Kauno Onkologijos ligoninėje ir galit paminėt operavusio gydytojo pavardę ir atsiliepimus (galit ir į a.ž.). Man irgi reikia operuotis, tikiuosi, kad fibrodenomą. Tyrimus pakolkas darausi Onkologijos ligoninėje. Operuotis gal labiau norėčiau pačiose klinikose, nes esu girdėjusi, kad ten kažkoks atskiras naujas skyrius yra.

As operavausi Kauno onkologinej ligoninej pas Ryti Markeli, labai geras profesionalus gydytojas, super, taip pat geras chirurgas yra Tiknius. Po operacijos beveik rando neliko.

Papildyta:
merginos, gal kuri leidžiates vaista i pilva Zolodex (arba Gorelezina). kokie pašaliniai reiškiniai vargina? Labai mažai informacijos mano gydytoja suteikė.
Atsakyti
Pas Markelį antrą kart neičiau, labai nekoks, per konsultaciją gražioj formoj pasityčiojo, kad kontraceptikus geriau ir turbut kadangi negavo į kišenę tai kuo greičiau stengėsi atsikratyt blush2.gif
Atsakyti
sveiki gal jusu butu galima paklausti pas koki mamologa pirmam kartui eiti pasitikrinti krutis o gal ir koki echoskopa padarytu? noriu profilaktiskai pasitikrinti, kazkaip neramu man:( noriu kaune, kaip speju tai i klinikas reiktu registruotis, bet kazin pas ka? kuris jusu akimis geriausias? padekit 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
L. gera echoskopuotoja-mamologė Jonaitienė, dirba KMUK ir bendrosios medicinos praktikoj (ten mokama). Pagrinde tai viską echoskopas parodo geriausiai o tada ir sprendžia ar reikia onkologų ar viskas ok wink.gif
Papildyta:
BMP ji dirba antradieniais kiek pamenu, ten eilių nebus, o kmuk tai eilės ohoho. dar Čepulienė (aš nebuvau bet girdėjau l.gera) dirba KMUK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 24 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 24, 22:58)
L. gera echoskopuotoja-mamologė Jonaitienė, dirba KMUK ir bendrosios medicinos praktikoj (ten mokama). Pagrinde tai viską echoskopas parodo geriausiai o tada ir sprendžia ar reikia onkologų ar viskas ok wink.gif
Papildyta:
BMP ji dirba antradieniais kiek pamenu, ten eilių nebus, o kmuk tai eilės ohoho. dar Čepulienė (aš nebuvau bet girdėjau l.gera) dirba KMUK

aciu uz atsakyma 4u.gif bet as neradau jog Jonaitiene dirbtu kmuk g.gif o bmp gal zinot kiek kainuotu apsilankymas pas gyd ir echoskopas? blush2.gif
( as pirma karta noriu pasitikrint tai nieko nzn blush2.gif )
Atsakyti
as kai buvau klinikose tikrintis, tai man iskart echoskopija israse vietoj, nereikejo dar atskirai ir echoskopijai registruotis. aisku eilute buvo, bet pusvalandzio ilgiau neuztrukau belaukiant.
o man po operacijos viskas ok, randukas dar labai nezymiai matosi, bet as i ji demesio nekreipiu smile.gif o kad bedos po viena nevaiksto, tai turbut ir man tas galioja, toliau marsiruoju per gydytojus, dabar dantu tvarkymas, paskui laukia onkocitologinis tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 25, 00:19)
aciu uz atsakyma 4u.gif  bet as neradau jog Jonaitiene dirbtu kmuk g.gif  o bmp gal zinot kiek kainuotu apsilankymas pas gyd ir echoskopas? blush2.gif
( as pirma karta noriu pasitikrint tai nieko nzn blush2.gif )

Su viskuo man rodos apie 100, paziurek www.daktaras.lt 4u.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau! tai ta Cepuliene mamologe ar chirurge? biggrin.gif
katik regsitravausi ir man siule pas vyrarbalandzio 11 bet sakau noriu pas moteri pvz Cepuliene nes ale man rekomendavo bet pasakiau kad pirma karta , tai pasake tik kad ji chirurge ir uzregistravo, tai taip ir nesupratau tai kaip cia db man eit pas ja ar persiregistruot kitur pas tikra mamologa doh.gif pasimeciau !

p.s bet kad eiles tai nedideles pas Cepuliene balandzio 6 talonas bigsmile.gif
Atsakyti