Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

vasare,nu ir greita tu,dar tik pietus,o tu jau namie thumbup.gif ,nebijok,man irgi nedave jokios tabletes,nes jei isvaziuoji namo,tai niekas ir neduoda veztis,jei labai panikuosi,galesi paprasyti jos ryte atvaziavusi,bet as manau,kad viskas bus gerai.. mirksiukas.gif
tai gydytojas tave pakviete i kabineta,nes juk foje tai neapziurejo doh.gif hihihi.gif ,o kazin kodel anesteziologo tau pasake nebelaukti,vasare tu nematei kaip jis atrodo,butum laukus iki velyvo vakaro.. karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
QUOTE(AIRA @ 2009 03 27, 10:08)
Labukas 4u.gif

Perskaičiau praktiškai visą pastarąją temą, tai jau beveik visas Jus pažįstu smile.gif Kažkada jau bendravau šioje temoje, tuomet viskas baigėsi gerai. Dabar vėl turiu reikalų su onkologais. Echoskopijos metu man aptiko mažytę fibroadenomą, nieko rimto tuomet nepasakė, patarė po pusmečio vėl pakartoti echoskopiją. Praėjo beveik metai, nuėjau pakartotinai, fibroadenoma padidėjus dvigubai, patarė vėl ateiti po pusmečio. Na aš vėl laukti nebenorėjau, nuėjau pas onkologę Juodžbalienę, KMUK, ji nusuntė mane biopsijai. Biopsija patvirtino, kad tai fibroadenomą, gavau siuntimą pas chirurgą, patarė išsioperuoti. Kol kas su chirurgu dar nesusitikau, šiek tiek atidedu tą procesą.. Sakykit, kaip supratau tik po operacijos gali tiksliai pasakyti ar ta fibroadenoma nėra "bloga", ar ne? Aš Juodžbalienės klausiau ar tą išpjautą "daiktą" siųs tirti, ji sako ne, jie ir taip viską matys.. Kaip čia suprasti?

Nu kaip ir as rasiau, man po operacijos tyre 2 kartus,viena-extra,kita-planini.Nors pati daktare buvo tikra, kad tai yra fibroadenoma. Ji sake, kad yra tokia tvarka,reikia butinai tikrint, nors ji ir atrodo, kaip fibroadenoma. Siulyciau, vistiek prasyt daktares, kad siustu tyrimams.Sekmes tau! 4u.gif

QUOTE(Vasarė27 @ 2009 03 27, 14:38)
Sveikutes smile.gif As jau grizau savaitgaliui namo (pirmadieni pati operacija). Gydytojo laukiau iki pietu, bet nieko tokio, nes turejau laiko... Palata skyre, bet lovos tai net ir negavau, kiek supratau - laisva ji bus tik pirmadieni. Tai visa laika prabuvau foje tongue.gif Na ka, gydytojas apziurejo - lyg viskas normaliai. Dabar buti reikes ligonineje pirmadieni 7.30 val. Operacija pirmoje dienos puseje. Anestiziologas  ateis manes apziureti (ir susipazinti) tik pirmadieni. Siandiena gydytojas patare jau jo nebelaukti...
Labai dziaugiuosi, kad Obelele25 Tu jau puikiai jautiesi smile.gif Tai mane labai padrasina. Taip pat uz MamaVika dziaugiuosi, kad praejo tas pooperacinis sunkumas (o tai jau as buvau issigandusi blink.gif ).
Parasysio po visko  4u.gif Acui Jums visoms. Tikuosi viskas bus tik gerai ax.gif Nors dabar galvoju, kazin kaip man ten bus is vakaro uzmigti, t.y., niekas jokios tabletes man nedave, kad ramiau miegociau... Hmm. Kaip cia dabar reikes paciai save apraminti, jei pradeciau sekmadieni panikuoti? blink.gif

As tai pati nusprendziau iki operacijos pagert raminanciu, ir dabar geriu - truputi padeda bigsmile.gif Naktimis miegu ramiau smile.gif
Sekmes Vasare! 4u.gif ir svarbiausia nepanikuok! Viskas bus gerai.Pamatysi, kaip tau bus ramiau po operacijos. Tu turi dziaugtis, kad pagaliau atsisveikinsi su savo guziuku. As pavyzdziui, po operacijos verkiau, kad pagaliau viskas baigesi,ar narkoze taip mane paveike,nezinau?! g.gif Nu sekmes tau! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaVika: 28 kovo 2009 - 18:58
Sėkmės merginoms, kurios ruošiasi operacijai, ar nesenai išoperuotos 4u.gif Antradienį man bus trys savaitės po operacijos. Jaučiuosi gerai.
Preitą savaitę padarė kraujo tyrimą, tai mano šeimos gydytoja nerado joookių priežasčių, kad galėčiau dar būt namuose ir penktadienį uždarė biuletenį. O namuose dar būčiau nieko prieš pabūt. Iš tiesų, tai gal būčiau galėjusi eit į darbą netrukus po operacijos, bet nenorėjau skubėt. Buvau pavargus nuo visko: darbo, buities darbų, dar ruošiamės kitą būstą, tai čia, galiu pasakyt, man buvo kaip atostogos smile.gif

P.s. kol kas tikrai neturiu dėl ko gailėtis, kad važiavau operuotis į Klaipėdą, o ne į Vilnių. Operavusiu gydytoju esu patenkita. Ir kai reiks tikrintis po pusmečio, važiuosiu pas jį rolleyes.gif Tik kažkaip mažiau skrupulingai į viską žiūrima tenai. Iš vakaro nuvykus man buvo 37,1 temperatūra. O operacijos rytą net nebepasidomėjo, kokia temperatūra yra, net termometro nebedavė doh.gif Tai va, dėl to man iš pradžių buvo neramu, bet gerai, kad gerai baigėsi smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Labai ačiū visoms už padrąsinimą ir palaikymą 4u.gif Ko gero dabar dažniau čia lankysiuos smile.gif

QUOTE(inguska..28 @ 2009 03 27, 14:36)
na,jeigu jau taip tada aisku,palauk kol grysi,ramiai ilsekis ir negalvok apie tai,o grysi atsigavusi,gal ir to streso tiek nebus pries operacija,zodziu viskas bus gerai,gal tik susitark del operacijos datos,kad paskui vel nereiktu laukti iki vasaros galo.. mirksiukas.gif ,beje kur keliausit? rolleyes.gif

Kažkaip gydytoja kuri siuntė pas chirurgą pasakė "gaisro nėra", žodžiu kad nesresuočiau ir skubėti nėra ko, tai aš ir sulėtinau tempus. Nežinau, pasiskaitau kitų patirtį, nu sunku patikėti kad per naktį gali viskas pasikeisti, bet..ko tik nebūna su mūsų organizmu. O kelionė į Maljorką jau suplanuota, gal geros emocijos duos teigiamų rezultatų ateity ax.gif

Linkiu visoms besiruošiančioms operuotis sėkmės ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
AIRA skmės tau,o kelionė išeis tik į gerą,nes geros emocijos tik į naudą 4u.gif

Na laukiam iš Vasarės žinių,rytoj gal jau parašys.O kažin kai moterys didinasi krūtinę pjauna irgi aplink spenelį,kaip ir mums? Seniau skaičiau,kad vienoms po krūtine pjūvį daro,kitoms lyg ir aplink spenelį tai tikriausiai lieka tokie pat randeliai kaip mūsų.
Atsakyti
Sveikutės,
Aš vis kartas nuo karto čia užsuku paskaitinėti. Kažkaip paskaitau ir palengvėja, kad ne man vienai bėdos su tais guziukais. Man taip pat rudenį įtarė fibroadenomą ir liepė stebėti 3mėn ir ateiti, o aš truputi uždelsiau ir tik dabar užsirašiau konsultacijai gegužės pradžioje. Tikiuosi nebūsiu "prisidirbusi".
Ir dar iškilo klausimas. Kai yra fibroadenoma, ar galima vartoti kontraceptines? Kažkaip man rodos, kad ne
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2009 03 31, 20:35)
Sveikutės,
Aš vis kartas nuo karto čia užsuku paskaitinėti. Kažkaip paskaitau ir palengvėja, kad ne man vienai bėdos su tais guziukais. Man taip pat rudenį įtarė fibroadenomą ir liepė stebėti 3mėn ir ateiti, o aš truputi uždelsiau ir tik dabar užsirašiau konsultacijai gegužės pradžioje. Tikiuosi nebūsiu "prisidirbusi".
Ir dar iškilo klausimas. Kai yra fibroadenoma, ar galima vartoti kontraceptines? Kažkaip man rodos, kad ne

nerekomenduoju kontraceptiniu vartot, man po isoperotos fibroodenomos, gyd griestai udraude peliules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2009 03 31, 19:40)
nerekomenduoju kontraceptiniu vartot, man po isoperotos fibroodenomos, gyd griestai udraude peliules smile.gif

o ką vietoj jų gal rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2009 03 31, 18:35)
Sveikutės,

Sveika,fibroadenoma - yra nepiktybinis augliukas, buna kai kurioms dideja iki kiausinio dydzio.Bet daktarai rekomenduoja operuot, kad po to nebutu per velu. Nors sako, kad mazas procentas, kad supiktybeja. Yra rizika, kurios planuoja pastot. Nes pas mane tokia situacija ir daktare parekomendavo isoperuot. O del kontraceptiniu tai nezinau. Kai as pradejau gert kontraceptines tabletes,po 4 menesiu atsirado fibroadenoma. Man daktarai paaiskino,kad gali but taip ir nuo ju.Tai va! O tu spresk,kaip tau geriau! g.gif Siaip gi yra daug kontraceptiniu priemoniu - spirales,zvakutes i t.t. bigsmile.gif
Papildyta:
Dar klausimas isoperavusioms! g.gif Ar pasikeite jusu isoperuotos kruties forma? Siandien man pasalino siulus,ir uzklijavo jau maza pleistruka. Bet pasiziuru i veidrodi,tai negaliu i save ziuret.Nors verk! sad.gif sad.gif sad.gif Atrodo taip, kad ispjove labai daug. O fibroadenoma buvo nedidele 1 cm x 1.2 cm verysad.gif
Atsakyti

Papildyta:
Dar klausimas isoperavusioms! g.gif Ar pasikeite jusu isoperuotos kruties forma? Siandien man pasalino siulus,ir uzklijavo jau maza pleistruka. Bet pasiziuru i veidrodi,tai negaliu i save ziuret.Nors verk! sad.gif sad.gif sad.gif Atrodo taip, kad ispjove labai daug. O fibroadenoma buvo nedidele 1 cm x 1.2 cm verysad.gif
[/quote]
Man išoperuota krūtis mažesnė paliko, nei buvo prieš operaciją, o be to ir taip buvo truputuką mažesnė ax.gif tai daba matosi krūtų dydžio skirtumas, bet tik kai nuogos blush2.gif Dabar operuotoji man gražesnė nei kita...
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Aš kontraceptikų nevartoju, o rado pilna cistukių ir tą nelemtą fibroadenomą, taip kad sakyti vienareikšmiškai, nuo to ar nuo kito tikrai negalima, matyt priežasčių yra kur kas daugiau nei galim numatyti..
MamaVika, o gal dar kiek psichologiškai prisideda, gal atrodo kad labai jau skiriasi, o taip iš tikrųjų nėra unsure.gif O be to juk svarbiausia ne tai, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif pas mane krūtinės forma neatrodo,kad būtų pasikeitusi,nebent tik spenelis labiau priplotas atrodo,ir pjūvio vieta matosi,kur buvo pjauta.
MamaVika,o kaip tavo dabar savijauta,ar jau geriau,ar praėjo tinimas?
Kažin kaip Vasarei27 praėjo operacija,tikiuosi ir iš jos tuoj sulauksime žinių.
Dėl kontraceptikų tai Ostapenko šnekėjo,kad jei vartojat,tai kas 5metai padaryti pusmečio pertrauką.
Papildyta:
Redgil,pamiršau paklausti,o pas kokį gydytoją tu lankaisi? Labai nepergyvenk,kad per "ilgai" uždelsei.Fibroadenomas taip ir stebi,kam po pusmečio,kam po metų liepia vėl pasirodyti.O kokio dydžio tavo guzelis?
Atsakyti