Sveikos!
QUOTE(AIRA @ 2009 03 27, 10:08)
Labukas
Perskaičiau praktiškai visą pastarąją temą, tai jau beveik visas Jus pažįstu

Kažkada jau bendravau šioje temoje, tuomet viskas baigėsi gerai. Dabar vėl turiu reikalų su onkologais. Echoskopijos metu man aptiko mažytę fibroadenomą, nieko rimto tuomet nepasakė, patarė po pusmečio vėl pakartoti echoskopiją. Praėjo beveik metai, nuėjau pakartotinai, fibroadenoma padidėjus dvigubai, patarė vėl ateiti po pusmečio. Na aš vėl laukti nebenorėjau, nuėjau pas onkologę Juodžbalienę, KMUK, ji nusuntė mane biopsijai. Biopsija patvirtino, kad tai fibroadenomą, gavau siuntimą pas chirurgą, patarė išsioperuoti. Kol kas su chirurgu dar nesusitikau, šiek tiek atidedu tą procesą.. Sakykit, kaip supratau tik po operacijos gali tiksliai pasakyti ar ta fibroadenoma nėra "bloga", ar ne? Aš Juodžbalienės klausiau ar tą išpjautą "daiktą" siųs tirti, ji sako ne, jie ir taip viską matys.. Kaip čia suprasti?
Nu kaip ir as rasiau, man po operacijos tyre 2 kartus,viena-extra,kita-planini.Nors pati daktare buvo tikra, kad tai yra fibroadenoma. Ji sake, kad yra tokia tvarka,reikia butinai tikrint, nors ji ir atrodo, kaip fibroadenoma. Siulyciau, vistiek prasyt daktares, kad siustu tyrimams.Sekmes tau!
QUOTE(Vasarė27 @ 2009 03 27, 14:38)
Sveikutes

As jau grizau savaitgaliui namo (pirmadieni pati operacija). Gydytojo laukiau iki pietu, bet nieko tokio, nes turejau laiko... Palata skyre, bet lovos tai net ir negavau, kiek supratau - laisva ji bus tik pirmadieni. Tai visa laika prabuvau foje

Na ka, gydytojas apziurejo - lyg viskas normaliai. Dabar buti reikes ligonineje pirmadieni 7.30 val. Operacija pirmoje dienos puseje. Anestiziologas ateis manes apziureti (ir susipazinti) tik pirmadieni. Siandiena gydytojas patare jau jo nebelaukti...
Labai dziaugiuosi, kad Obelele25 Tu jau puikiai jautiesi

Tai mane labai padrasina. Taip pat uz MamaVika dziaugiuosi, kad praejo tas pooperacinis sunkumas (o tai jau as buvau issigandusi

).
Parasysio po visko

Acui Jums visoms. Tikuosi viskas bus tik gerai

Nors dabar galvoju, kazin kaip man ten bus is vakaro uzmigti, t.y., niekas jokios tabletes man nedave, kad ramiau miegociau... Hmm. Kaip cia dabar reikes paciai save apraminti, jei pradeciau sekmadieni panikuoti?
As tai pati nusprendziau iki operacijos pagert raminanciu, ir dabar geriu - truputi padeda

Naktimis miegu ramiau
Sekmes Vasare!

ir svarbiausia nepanikuok! Viskas bus gerai.Pamatysi, kaip tau bus ramiau po operacijos. Tu turi dziaugtis, kad pagaliau atsisveikinsi su savo guziuku. As pavyzdziui, po operacijos verkiau, kad pagaliau viskas baigesi,ar narkoze taip mane paveike,nezinau?!

Nu sekmes tau!