Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

QUOTE(lolita4611 @ 2009 12 16, 18:05)
nes operuot kai tikimybe ataugti koks tikslas???? beje ar darant biopsija skauda??? ar daro ja kartu su ultragarsu????? ta prasme iduria remiantis ultragarsu?????

neskauda, viena sekundė ir viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2009 12 16, 18:44)
as pankiskai bijau narkozes nu klaikiai net negaliu apie tai pagalvot, kai pradejau pas onkologus lankytis nebevalgau visai (tik kartais sokolado bigsmile.gif ), nemiegu, nu zodziu nezinau kaip pasielgti??? niekas is pazystamu nesusidure su tuo, siule daryt biopsija jei neoperuoju,bet ji manau gali suaktyvint sujudint, o as 5 metus geriau bruda KT, va 100 proc nuo ju uzaugo, nes estrogerai jam maistas...tai galvoju gal sumazes kai nebegeriu... be to prisiskaiciau kad jos atauga unsure.gif  tai koks tikslas 10 kart pjaustytis, o vezys ir is sveiko audinio kai issivysto tai issivysto verysad.gif

negėriau KT, maitinau abu vaikus ilgai unsure.gif
Atsakyti
Lolita, man prieš operaciją irgi narkozė buvo baisiausia smile.gif Aplamai pirmą kartą gulėjau ligoninėje.Bet ten nieko baisaus,tik tas psichologinis nusiteikimas,kad tave per prievartą užmigdys smile.gif Man suleido į veną vaistus ir po minutės užmigau,atrodo tik užmigdė,o jau girdžiu žadina mane sesutė smile.gif Jei augliukas labai mažas,tarkim tik 1 ar 2mm, būna,kad sunyksta,bet tie didesni tikrai niekur nedings.
Papildyta:
Man biopsiją darė be ultragarso,su ilga plona adata įduria į guzelį ir paima truputį skysčio.

Rašei,dėl to,kad išoperuoja ir vėl atauga ir negi 10kartų operuoti . Ligoninėje buvo viena moteris,tai jai sakė jau 3 kartą operuoja.Kadangi mane jau išrašinėjo,tai nespėjau daugiau su ja pabendrauti.O šiaip su tokiais augliukais yra labai daug moterų,man onkologas sakė,kad kas trečia moteris juos turi.Asmeniškai man daug ramiau buvo kai išpjovė,gali tekti dar kartą pjauti,tik kitoje pusėje doh.gif Viską gražiai sutvarko ir gražiai užsiūna,dėl to nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibris* @ 2009 12 17, 10:39)
Lolita, man prieš operaciją irgi narkozė buvo baisiausia smile.gif Aplamai pirmą kartą gulėjau ligoninėje.Bet ten nieko baisaus,tik tas psichologinis nusiteikimas,kad tave per prievartą užmigdys smile.gif Man suleido į veną vaistus ir po minutės užmigau,atrodo tik užmigdė,o jau girdžiu žadina mane sesutė smile.gif Jei augliukas labai mažas,tarkim tik 1 ar 2mm, būna,kad sunyksta,bet tie didesni tikrai niekur nedings.
Papildyta:
Man biopsiją darė be ultragarso,su ilga plona adata įduria į guzelį ir paima truputį skysčio.

Rašei,dėl to,kad išoperuoja ir vėl atauga ir negi 10kartų operuoti . Ligoninėje buvo viena moteris,tai jai sakė jau 3 kartą operuoja.Kadangi mane jau išrašinėjo,tai nespėjau daugiau su ja pabendrauti.O šiaip su tokiais augliukais yra labai daug moterų,man onkologas sakė,kad kas trečia moteris juos turi.Asmeniškai man daug ramiau buvo kai išpjovė,gali tekti dar kartą pjauti,tik kitoje pusėje doh.gif Viską gražiai sutvarko ir gražiai užsiūna,dėl to nepergyvenk 4u.gif

o ka tau nustate po biopsijos??? kodel visgi operavo? nes jei biopsija rodo nepiktybini tai kam pjautis??? beje kaip pabudimas po narkozes???? ir savijauta po to??
Atsakyti
Biopsija parodė,kad guzelis nepiktybinis.O operuoti reikėjo todėl,kad tas guzelis gan greitai augo,per pusę metų beveik 1cm padidėjo.Pats tiksliausias tyrymas yra atliekamas operacijos metu,kai tiriamas to guzelio gabalėlis.Kai daro biopsiją,su adata gali ir nepataikyti būtent į tą vietą kur susitelkę piktybinės ląstelės.
O tai kokio tavo dydžio augliukas?
Mano narkozė praėjo labai gerai,nors pati buvau nusiteikus blogiausiam smile.gif po operacijos kai parvežė,tai labai laukiau pietų,nes baisiai norėjau valgyti , tai viską ir suvalgiau kiek davė lotuliukas.gif nebuvo iš vis jokio pykinimo,net miegas neėmė,atsargiai ir į tualetą viena ėjau,nors sesutės neleidžia,kad neišgriūtum koridoriui.Nors kai kurios merginos čia forume rašė,kad buvo bloga.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2009 12 16, 15:27)
ar yra tokiu kurios nesioperavot? kokie rezultatai?????

Sveikos, pas mane yra f-mos aiejose krutyse, viejoje 5, kitoje 1, pirmoji atsirado pries kokius 6 metus, daar pagalvoju gerai, kad nesioperavau, nes ju dar padaugejo ir reiktu dar daug kartu operuotis g.gif kelis metus mane stebejo, o pries pora metu gyd. Sniriene siunte jau mane operuotis, nes vieno dydis sieke 2 cm, tada as nuejau pas Mudena, jis man ir sako: ar ruosies kada pastoti? sakau taip, sako tai kam tau operuotis, po gimdymo viskas gali pasikeisti, na taip ir neoparavo, dabar jau pagimdziusi, maitinau savo vaika, eisiu tikrintis vel aisku eiles ilgos, tai tik kovo men, poliklinikos gyd patikrinus rankom man krutine sako kad jauciasi kazkox pagerejimas g.gif na jau cia ziuresim, as kazkaip nelabai tikiu, kad jos isnyko...
beje kai klausiau pas sniriene kodel jos atsiranda, tai sakegal yra padidejes prolaktinas toks hormonas, as ji issityriau ir tikrai jis buvo padidejes, tai geriau vaistus.
ir dar vieno dalyko as nesupratau, kodel kai mano drauge su viena f-ma nuejo pas Mudena ir jis jai sake, kad reikia ji isoperuoti, i as kai nuejau pas ji su 6, jis man sake kad nereikia, nestumas gal viska pakeis ir t.t. abiem tikrino tik rankom, su echo neziurejo, tai taip ir nesupratau, kodel taip skiriasi nuomone.
O siaip dabar noreciau issioperuoti, na ziuresim ka pasakys kovo men per patikra, kokia ten situacija, man tai nei skauda nei jauciu jas, o anksciau per menesines jautesi jos, tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2009 12 18, 11:49)
Sveikos, pas mane yra f-mos aiejose krutyse, viejoje 5, kitoje 1, pirmoji atsirado pries kokius 6 metus, daar pagalvoju gerai, kad nesioperavau, nes ju dar padaugejo ir reiktu dar daug kartu operuotis  g.gif  kelis metus mane stebejo, o pries pora metu gyd. Sniriene siunte jau mane operuotis, nes vieno dydis sieke 2 cm, tada as nuejau pas Mudena, jis man ir sako: ar ruosies kada pastoti? sakau taip, sako tai kam tau operuotis, po gimdymo viskas gali pasikeisti, na taip ir neoparavo, dabar jau pagimdziusi, maitinau savo vaika, eisiu tikrintis vel aisku eiles ilgos, tai tik kovo men, poliklinikos gyd patikrinus rankom man krutine sako kad jauciasi kazkox pagerejimas  g.gif  na jau cia ziuresim, as kazkaip nelabai tikiu, kad jos isnyko...
beje kai klausiau pas sniriene kodel jos atsiranda, tai sakegal yra padidejes prolaktinas toks hormonas, as ji issityriau ir tikrai jis buvo padidejes, tai geriau vaistus.
ir dar vieno dalyko as nesupratau, kodel kai mano drauge su viena f-ma nuejo pas Mudena ir jis jai sake, kad reikia ji isoperuoti, i as kai nuejau pas ji su 6, jis man sake kad nereikia, nestumas gal viska pakeis ir t.t. abiem tikrino tik rankom, su echo neziurejo, tai taip ir nesupratau, kodel taip skiriasi nuomone.
O siaip dabar noreciau issioperuoti, na ziuresim ka pasakys kovo men per patikra, kokia ten situacija, man tai nei skauda nei jauciu jas, o anksciau per menesines jautesi jos, tai tiek  rolleyes.gif

mane snirienė irgi siuntė operuotis, bet man ji nepatinka...
o mudėnas kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 18, 13:16)
mane snirienė irgi siuntė operuotis, bet man ji nepatinka...
o mudėnas kur dirba?

Mudenas irgi poliklinikoj toj dirba ir jis operuoja, as pas ji kaip ir privaciai ejau.
Atsakyti
Įdomiai čia tas Mudėnas pakonsultavo,šiaip gydytojai būtent prieš pastojimą siūlo operuotis,nes neštumo metu hormonai labai išsiderina ir tie guzeliai gali iki labai didelių dydžių išaugti.Vienai moteriai tiek išdidėjo,kad net ėjo kalba apie operaciją nėštumo metu.Neprisimenu kuo ten baigėsi,bet jin čia forume rašė,tik jau prieš metus laiko.
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2009 12 18, 12:48)
Mudenas irgi poliklinikoj toj dirba ir jis operuoja, as pas ji kaip ir privaciai ejau.

ten dar bružas sako ir ostapenko - geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 18, 14:20)
ten dar bružas sako ir ostapenko - geri  smile.gif

jo, as dabar pas bruza uzsirasiau, ziuresim
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2009 12 18, 13:49)
jo, as dabar pas bruza uzsirasiau, ziuresim

o, tai jau pasveiko, buvo sako koją susilaužęs...papasakok, kaipo sekės pas jį.
ar čia onko pol. užsirašei? ar jau pas snirienę neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Vover@
idomiai tau cia, nes manoji 13*20*28mm nera gigante bet tipo jau operuotina, bet as kt geriau 5 metus, tikiu kad gali dar sumazeti, va ir nenoriu operuot nes atauga g.gif baisoka kad nesupiktybetu, bet sako lyg nepiktybeja jos. o tau bent biopsija dare??? tau gal ne f-ma??? o kokie riebaliniai????
Atsakyti