nelabai suprantu...praustis juk negalima?
QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 15:26)
nelabai suprantu...praustis juk negalima?
na po dusu list ir tos vietos plaut negalima, bet minimaliai apsipraust iseina. ta turejau omeny

ech,ziuresiu ka cia daryt...
asaros nedingsta is akiu,per ta saboni jauciu dar ilgai kentesiu...
QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 15:39)
eik, nusiramink. nemanau, kad jis operacija blogai padare

bandysiu perklijuot..o jums ne niezejo tos vietos?man jau taip niesti, manau nuo sliulu, nes uzsitraukia zaizda..
QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 15:46)
bandysiu perklijuot..o jums ne niezejo tos vietos?man jau taip niesti, manau nuo sliulu, nes uzsitraukia zaizda..
siek tiek niezejo. jau kazkaip neatsimenu

QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 15:46)
niezejo ir man, tai zenklas, kad viskas gyja

Visa gyvenima buvau sveika ir maniau,kad gyvensiu ilgai ir graziai. Niekada net pagalvoti negalejau, kad galiu sirgti ir dar kazkuom panasiu...va taip ir buna. Dabar tokia panika apemusi, o dar kai prisiskaitau visur apie vezi,fibroadenomas ir t.t...bijau, kad po kazkiek laiko vel neatsirastu. Kaip kitos moterys rase, jog net po keletas abiejose krutyse atsirasdavo...(ypac kai mano senele sirgo kruties veziu)...
atrodo gyvenimas slysta is po koju jau dabar man... vienA busima medike sake, jog po pusmecio butu gerai pastoti, tada susitvarkytu hormonai ir jau gal nebebutu tokiu dariniu manyje. Kaip manote, tiesa?
Nes viena mergina rase cia, kad per nestuma kaip tik visi hormonai sutrinka... net nezinau ir ko klausyt

atrodo gyvenimas slysta is po koju jau dabar man... vienA busima medike sake, jog po pusmecio butu gerai pastoti, tada susitvarkytu hormonai ir jau gal nebebutu tokiu dariniu manyje. Kaip manote, tiesa?
Nes viena mergina rase cia, kad per nestuma kaip tik visi hormonai sutrinka... net nezinau ir ko klausyt

QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 15:39)
kas atsitiko? kiek girdžiu visi sabonį peikia

aivuke, na jau esu kelias dienas namie, bet nelb ka zinau ir suprantu..po operacijos nepasirode visai, kita diena vos priverciau ateiti, net nepaziurejo i zaizda..isleido namo, po sav siulus atvykt nuimti..begale klausimu ir jokiu atsakymu.. o dar prisiskaiciau, jog moterims, kurias jis operavo, vel atsirasdavo fibroadenomu(nzn ar tai sutapimas) bijau net pagalvoti, kad kazka jis man ne taip irgi padare...
QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 18:35)
aivuke, na jau esu kelias dienas namie, bet nelb ka zinau ir suprantu..po operacijos nepasirode visai, kita diena vos priverciau ateiti, net nepaziurejo i zaizda..isleido namo, po sav siulus atvykt nuimti..begale klausimu ir jokiu atsakymu.. o dar prisiskaiciau, jog moterims, kurias jis operavo, vel atsirasdavo fibroadenomu(nzn ar tai sutapimas) bijau net pagalvoti, kad kazka jis man ne taip irgi padare...
man atrodo, kad gydytojams atsibosta į mūsų kl. atsakinėt, susidariau tokį įspūdį...
nebūtinai, kad jis operavo turi atsirasti, gal tai tik sutapimas...
tiesa, kokiam jis mieste operuoja? reikia saugotis

QUOTE(Jullicka @ 2010 02 26, 18:35)
na nemanau, kad del to, jog operavo tas gydytojas, kitoms vel atsirado darinuku. juk nuo organizmo viskas priklauso, gal hormonai sutrike smarkiai ar kas. jei gydytojas dirbtu neprofesionaliai, manau jis ten nebedirbtu. del bendravimo, gal jau tokia natura zmogaus. manau reikia tik dziaugtis, kad ne del rimtesniu bedu pas ji papuolei. aisku suprantu, kad patirtis apmaudi, bet viskas, kas baisiausia, jau praejo