Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje - |V

Daredi labai nepergyvenk manu kad tau viskas bus gerai smile.gif gi visom taip negali atsitikti kaip man. o mane operavo Sabonis. Tai tau salins visas 3 fibroadenomas vienu metu?
Atsakyti
Je tau, Pasimetusi26, net karstis ispyle, kai perskaiciau Tavo istorija blink.gif blink.gif blink.gif O tai ta likusi fibroadenoma didele? Gal iki 1 cm, tai butu galima palikti nebeliesta... Gal kada veliau isoperuosi? Na, bet as dar sokiruota unsure.gif O kaip Tu ta gydytoja Saboni pasirinkai? Atsitiktinai ji paskyre?
Atsakyti
Pasimetus26 unsure.gif , labai užjaučiu kad tau teko susidurti su tokiu sakyčiau gydytojo neprofesionalumu blink.gif Man rodos tokių pavyzdžių yra ne vienas ir ne du, tik ne visos tai viešina, tyliai iškenčia ir gyvena toliau.. Labai gerbiu gydytojų sunkų darbą, bet jau ne kartą pastebėjau, kad jie nuo jo atbunka ir dažnai į pacientą žiūri kaip į visumą, vieną iš daugelio, bet juk mes kiekvienas esam kitoks, individualus, kiekvienam reikia skirti atskirą dėmesį, gaila kad taip yra..

Aš nusprendžiau dar nueiti pas vieną daktarę, išgirsti antrą nuomonę, esu kiek pasimetus. Vienoj literatūroj rašo, kad fibroadenomos nepiktybėja ir jei jos nedidėja gali sėkmingai nugyventi visą gyvenimą, kitur skaitai, kad geriau jų atsikratyti, dar ir amžiaus yra niuansai.. Vieningos nuomonės ir tarp daktarų nėra..
Atsakyti
Pasimetusi26, rašei,kad pirmą kartą tave echoskopavo centro poliklinikoje ir diagnozavo fibroadenomą.Tai taip išeina,kad ne tik chirurgas bet ir poliklinkos gydytojas nematė dar vienos net 1cm fibroadenomos? O kurioje vietoje tą guzelį radai po operacijos,kur nors šalia? Realiai jei prieš operaciją būtum turėjus du guzelius,būtum ir pati juos užčiuopus,nes dabar apsičiupinėjus jį iškarto pajautei.Per 10d. nauja fibroadenoma užaugti tikrai negali,čia jau būtų mistika.Man tik tavo gydytojas labai kelia įtarimą,galbūt ne viską pašalino ką reikėjo g.gif O tu pirmos echoskopijos nuotrauką turi? Jei abu guzeliai buvo netoli nuo vienas kito nuotraukoje turėtų matytis.Visų pirma čia yra ir centro poliklinikos gydytojo kaltė,nes jie diagnozuoja ligą o chirurgai tuos guzelius šalina.Poliklinikos gydytojas parašė,kad yra viena fibroadenoma tai chirurgas matyt labai ir nesigilino daugiau.Ar jis apžiūrėjo tavo abi krūtis prieš operaciją? Aš Sabonį kai pamačiau,man iškarto nemalonus pasirodė,nesiryžčiau pas jį operuotis,bet žmogus kai nežinai tai niekas gi ir neduos pasirinkti pas ką nori.Tikiuosi paskutinį kartą tave echoskopavo patyręs gydytojas,ir nebus vėl kas nors supainiota ir be reikalo atlikta antra operacija.Nežinau ar ligoninėje dar kur nors kreipeis dėl to ,bet bent jau su skyriaus vedėju reikėjo pasišnekėti tegu nors papeikimus už tokius dalykus išrašo.Sėkmės tau,būtinai parašyk kaip klostysis toliau tavo reikalai. 4u.gif

Daredi, pirmą dieną ligoninėje neduos valgyti,tai ką nors įsidėk užkąsti.Arba galėsi nueiti į valgyklą pirmame aukšte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetus26 @ 2009 04 07, 20:21)
Daredi labai nepergyvenk manu kad tau viskas bus gerai smile.gif gi visom taip negali atsitikti kaip man. o mane operavo Sabonis. Tai tau salins visas 3 fibroadenomas vienu metu?

Aš supratau, kad visas tris iš karto. Dvi vienoj kruty, kita kitoj. Ir visos skirtingose vietose. Būsiu supjaustyta visa. Dabar bijosiu to nelaimingo Sabonio.
Atsakyti
Pasimetus26, tikrai tave uzjauciu verysad.gif

QUOTE(Daredi @ 2009 04 08, 09:49)
Aš supratau, kad visas tris iš karto. Dvi vienoj kruty, kita kitoj. Ir visos skirtingose vietose. Būsiu supjaustyta visa. Dabar bijosiu to nelaimingo Sabonio.

As irgi pries operacija nezinojau pas ka papulsiu. Nors viena gyd. man rekomendavo Bruza, ji sake, kad ligonineje pasakyciau, kad noriu operuotis pas ji ir tada paskirs pas ji, bet as nezinojau, kam ta reiketu sakyti ir palikau viska likimo valiai.
Atsimenu, stovejau prie vyr. seseles ir laukiau, kol man paskirs palata ir gydytoja, ir ten vis pirmyn atgal slankiojo Sabonis, tai jis man sukele tokia antipatija (nors tada dar nieko apie ji nebuvau girdejusi), kad pagalvojau, kad jei paskirs pas ji, tai iseisiu is ligonines ir nebegrisiu, operuosiuos privaciai arba Kaune smile.gif Visa laime, pakliuvau pas Bruza, nezinau, kam del to tureciau dekoti, vyr. seselei ar Luksytei, ar atsitiktinumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetus26 @ 2009 04 07, 17:54)
Laba diena,as ir noriu papasakoti savo istorija tik su nelabai gera pabaiga:(Man ir buvo pasalinta fibroadenoma pries 1men.ir 13dienu.Tik stebuklingu butu toje pacioje vietuoja ciuopiu vel toki pat sukietejima;(

Nu nieko sau doh.gif idomi tavo istorija. doh.gif doh.gif doh.gif Niekada nepagalvosi,kad taip gali but.Man irgi menuo praejo,ir irgi yra po randu sukietejimas. Tikuosi,kad praeis. g.gif g.gif g.gif Mano nuomone,kaip ir Obeleles, kad gydytojas ne visiskai pasalino, ka reikejo. As tavo vietoj nueiciau pas kita gydytoja su visais israsais po pora menesiu. Ir svarbiausia nepanikuot! Sekmes tau ir stiprybes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaVika @ 2009 03 31, 21:27)
Dar klausimas isoperavusioms! g.gif Ar pasikeite jusu isoperuotos kruties forma? Siandien man pasalino siulus,ir uzklijavo jau maza pleistruka. Bet pasiziuru i veidrodi,tai negaliu i save ziuret.Nors verk! sad.gif  sad.gif  sad.gif Atrodo taip, kad ispjove labai daug. O fibroadenoma buvo nedidele 1 cm x 1.2 cm verysad.gif

QUOTE(Filomena @ 2009 03 31, 22:51)
Man išoperuota krūtis mažesnė paliko, nei buvo prieš operaciją, o be to ir taip buvo truputuką mažesnė  ax.gif tai daba matosi krūtų dydžio skirtumas, bet tik kai nuogos  blush2.gif Dabar operuotoji man gražesnė nei kita...

Dar cia paskaitinejau, sakote, kad jums sumazejo isoperuota krutis, o man atvirksciai, siek tiek padidejo doh.gif O ir taip truputi didesne buvo, bet anksciau to nesimatydavo, tik viena gydytoja taip sake, o dabar jau matosi... Laime, kai uzsidedu liemenuka, nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetus26 @ 2009 04 07, 20:21)

Kad tu zinotum kokia mano reakcija buvo kai beciupinedama apciuopiau toki guza akys dideles buvo prakaitas ir nevienas buvo ispyles blink.gif
Tai matai fibroadenoma jau dabar daugiau nei 1cm.O kaip toliau bus ar ji dides ar liks tokiapat tai neaisku g.gif O gyd.paskyre kai atvaziavau gultis i ligonine.
Atsakyti
Odelele25 mane echoskopavo ir centro pol.ir santariskese kai konsultacijoje buvau ir mate tik viena fibroadenoma. O guzeli ciuopiu toje pacioje vietoje kaip buvo pries operacija.Tik matai kas yra fibroadenomai budingas paslankumas tai ji truputi pasislenka arciau spenelio tai toliau bet tikrai pries operacija ji buvo panasioje vietoje.
O chirurgas sako kad galejo buti uz tos isoperuotos nedidele fibroadenoma o kai ta buvo pasalinta tai kitam guzeliui susidare terpe augti.(kaip ten yra tai tik jis zino tik man jis to nepasakys ka jis zino).Man ir ne viena karta kilo tokia mintis kad nepilnai pasalintas guzelis(bet jis tai neigia).
Gal ir tie gyd.kurie echoskopavo kalti kazka bus praleidia bet as atejau pas chirurga gi jis mane operuos ka negalejo atidziau apziuret?Pamate kad guzelis gerai ciuopesi tai net ir nesivargino sau galvos daugiau pasukt.O operacijos metu echoskopu paziuret taippat nesugebejo.Tik operacijas konvejeriu atlieka ir tiek. Tikuosi kad dar yra ir atsakingesniu gydytoju.
Dabar tai as taip greit tikrai nesiuoperuosiu temsiu tiek kiek bus imanoma.
Pas skyriaus vedeja neisdrysau eit.Ir nemanau kad ka pesciau jie savo klaidu nepripazista.Pasakotu tapati ka ir chirurgas.
Atsakyti
Pasimetusi26, na gal as cia jau ir visai ne i tema busiu... Bet dabar dar pagalvojau, o gal ten tas guzelis ne fibroadenoma, o tas infiltratas uzsilikes? Gal dar reikia kiek palaukti ir jis issisklaidys? blink.gif Pvz., pas mane (kaip ir pas daugeli merginu) toje vietoje, kur buvo fibroadenoma taip pat yra guzas ir atrodo, kad toks pat ar net dar didesnis. Atrodytu, kad niekas neisoperuota.... Bet vakar, kai buvau siulu istraukti, pakartotinai pasiteiravau gydytojo ir jis pasake, kad tie sukietejimai turi per 1-2 menesius issivaikscioti. Daugeliui merginu taip ir ivyko. Gal ir pas Tave dar panasiai dar issivaiksciotu...? Na, bet jei ekspertai sako, kad tai fibroadenoma, na tai gal... As tiesiog norejau geresne versija pasiulyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarė27 @ 2009 04 09, 09:34)
Pasimetusi26, na gal as cia jau ir visai ne i tema busiu... Bet dabar dar pagalvojau, o gal ten tas guzelis ne fibroadenoma, o tas infiltratas uzsilikes? Gal dar reikia kiek palaukti ir jis issisklaidys? blink.gif Pvz., pas mane (kaip ir pas daugeli merginu) toje vietoje, kur buvo fibroadenoma taip pat yra guzas ir atrodo, kad toks pat ar net dar didesnis. Atrodytu, kad niekas neisoperuota.... Bet vakar, kai buvau siulu istraukti, pakartotinai pasiteiravau gydytojo ir jis pasake, kad tie sukietejimai turi per 1-2 menesius issivaikscioti. Daugeliui merginu taip ir ivyko. Gal ir pas Tave dar panasiai dar issivaiksciotu...? Na, bet jei ekspertai sako, kad tai fibroadenoma, na tai gal... As tiesiog norejau geresne versija pasiulyti unsure.gif

Va va as irgi apie ta pati! g.gif Man gydytoja parekomendavo ateit po 3 men.paziuret kaip gyja.reiskia per tuos 3 menesius turi praeiti visi sukietejimai. Nu vakar as ziurejau savo, tai pas mane yra sukietejimas po pjuviu,atrodo, kad ten uzsiuvo kazka tai. Mane tai perspejo, kad tai gali buti.Ir as sedziu sau rami.
Man viena pazistama moteris pasake, kad galima daryt kopustu kompresus. Uzdet kopustu lapa su medum ant pjuvo ir palaikyt pora valandu.Kad gerai praeina sitie sukietejimai. Ar jus gerdejot ka nors apie tai? g.gif As kazkaip dar nedristu taip padaryt. Dariau taip kai turejau mastita,kai maitinau krutim.Tai viskas gerai praeidavo. Vienu zodziu liuks! smile.gif
Atsakyti