Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Ainiuko kelionė pas mus

Arvena, saunuole - taip viska gerai atlaikei ir pagimdei wub.gif Linkejimai tavo berniukams 4u.gif
Atsakyti
labai grazu cray.gif cray.gif
Atsakyti
Ačiū, kad skaitot, ačiū, kad jaučiat........ačiū už jūsų žodžius... 4u.gif
Atsakyti
Arvena, nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif Mano Ainiukas,tavo Ainiukui siuncia bucki wub.gif o is tikro,butent del vaiko vardo paskaiciau tavo istorija wub.gif Nu nedaznas tas musu vardukas.Jai ne paslaptis,kaip sugalvojot duoti butent si varda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2009 04 02, 22:26)
Arvena, nuostabu wub.gif  wub.gif

Ačiu Ramka 4u.gif friends.gif -gal dar kada ir trečio bernuželio istoriją sukurpsiu blush2.gif tongue.gif

QUOTE(austulis @ 2009 04 02, 22:48)
Sveikute 4u.gif Mano Ainiukas,tavo Ainiukui siuncia bucki wub.gif o is tikro,butent del vaiko vardo paskaiciau tavo istorija wub.gif Nu nedaznas tas musu vardukas.Jai ne paslaptis,kaip sugalvojot duoti butent si varda ax.gif

Ačiu wub.gif jus dar mažesni wub.gif wub.gif
Man irgi patinka vardukas.... ieškojau reto, trumpo, gerai būtų lietuviško, normalia prasme vardo.... Bet mūsų tėčiui iš visų vardų daugiau niekas netiko - tik Vijus, Viltis arba Einius...Vos ne vos "nulaužiau ant" Ainiaus - nes šis vardas atitiko mano kriterijus wub.gif O jūsiškis - AINIS ar Ainius? ir kaip jūs parinkot ?
Atsakyti
aha,mes irgi norejom,reto,trumpo,lietuvisko ir kazko is senoves ax.gif Galvojau Vainius,bet kazkaip nelabai patiko,tai atemiau V raide ir gavosi Ainius...Kai vyrui pasakiau si varda,kitu nebeleido galvoti wub.gif Sake bus Ainius ir vsio...ne Ainis.O reiksmes jo kaip ir nelabai radau...kazkas ligtai su palikuonim susije...o tu ka apie reiksme zinai?Ai,veliau suzinojau,kad ir pas Vaida Genyte yra Ainius...
Atsakyti
4u.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 04 02, 23:11)
aha,mes irgi norejom,reto,trumpo,lietuvisko ir kazko is senoves ax.gif Galvojau Vainius,bet kazkaip nelabai patiko,tai atemiau V raide ir gavosi Ainius...Kai vyrui pasakiau si varda,kitu nebeleido galvoti wub.gif Sake bus Ainius ir vsio...ne Ainis.O reiksmes jo kaip ir nelabai radau...kazkas ligtai su palikuonim susije...o tu ka apie reiksme zinai?Ai,veliau suzinojau,kad ir pas Vaida Genyte yra Ainius...

Ir aš galvojau paie Vainių, bet MB ne per kur doh.gif doh.gif . Taip - vardas kilęs nuo žodžio Ainiai - palikuonys. Reikšmė labai aiški ir nepaslėpta drinks_cheers.gif Dar turėjom ilgų diskusiju ar Ainis ar Ainius bet - Ainis man labiau skamba (kažkodėl_ latviškai ( blink.gif ), o Ainius lietuviškiau.... (ir per 16 metų buvo įregistruota - 105 vardai - Ainis, ir 65 vardai Ainius. Tad mūsiškiai retesni tongue.gif )
Sekmės auginant Ainiuką 4u.gif
Atsakyti
labai grazu 4u.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Labai graži, jausminga ir griebianti už širdelės istorija wub.gif
Gražus berniuko vardas... 4u.gif
Sėkmės ir viso ko geriausio gražiai šeimynėlei wub.gif
Atsakyti