Įkraunama...
Įkraunama...

Mano mylimiausiu kvepalų penketukas

1.Tom Ford (Black orchid)
2.Victor&Rolf (Flowerbomb)
3.Marc Jacobs (Daisy)
4.L'Instant De Guerlain Women by Guerlain
5.Pure Poison Elixir Women by Christian Dior
Papildyta:
Tik neisizeiskit niekas,tikrai nei vienai netaikau.O gal busit pastebejusios ir jus:)Bent jau mano kaime(Kaune),atrodo,kad gatves plauna su Versace Crystal Noir:DKur bepasisuksi,tas kvapas tiesiog varo is proto.Ar stumdaisi Maximoj,ar eini koki skarmala ieskot nusipirkt i Akropoli,vakar,net ir iejus i Kristiana,nosi riete butent tie kvepalai.Kodel jis cia toks ant bangos?Ir jaunikles mergaites su kuprinemis ant peciu ir pagyvenusios moteriskes ,stotelej laukiancios troleibuso,kvepia butent juo.Juk yra toks didziulis kvepalu pasirinkimas,negi fainai kvepeti kaip dauguma,D&G Light Blue,Versace ar dar didesne blogybe BRITNEY SPEARS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 04 30, 10:00)
3.Marc Jacobs (Daisy)
Papildyta:
Tik neisizeiskit niekas,tikrai nei vienai netaikau.O gal busit pastebejusios ir jus:)Bent jau mano kaime(Kaune),atrodo,kad gatves plauna su Versace Crystal Noir:DKur bepasisuksi,tas kvapas tiesiog varo is proto.Ar stumdaisi Maximoj,ar eini koki skarmala ieskot nusipirkt i Akropoli,vakar,net ir iejus i Kristiana,nosi riete butent tie kvepalai.Kodel jis cia toks ant bangos?Ir jaunikles mergaites su kuprinemis ant peciu ir pagyvenusios moteriskes ,stotelej laukiancios troleibuso,kvepia butent juo.Juk yra toks didziulis kvepalu pasirinkimas,negi fainai kvepeti kaip dauguma,D&G Light Blue,Versace ar dar didesne blogybe BRITNEY SPEARS 4u.gif

o kodel Jus kvepinates Marc jacobs daisy? biggrin.gif jie irgi populiarus, juk yra toks didziulis kvepalu pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 04 30, 11:19)
o kodel Jus kvepinates Marc jacobs daisy? biggrin.gif  jie irgi populiarus, juk yra toks didziulis kvepalu pasirinkimas biggrin.gif

Tiesa pasakius,black orchid mano geriausi is geriausiu ir dazniausiai jie yra naudojami.O ,beje,savo kelyje dar nesutikau moteru,besikvepinanciu Daisy.Mano padruskes yra dideles gerbejos Escadu,D&G ir Chanel'iu:)
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 04 30, 10:30)
Tiesa pasakius,black orchid mano geriausi is geriausiu ir dazniausiai jie yra naudojami.O ,beje,savo kelyje dar nesutikau moteru,besikvepinanciu Daisy.Mano padruskes yra dideles gerbejos Escadu,D&G ir Chanel'iu:)

o as sawo kely dar nesutikau kvepianciu crystal noir biggrin.gif juk kuom zmogus nori tuom tegu ir kvepia, kox kieno reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 04 30, 10:00)
3.Marc Jacobs (Daisy)
Papildyta:

O aš nepastebėjau, kad moterys taip masiškai kvepėtų Versace Crystal Noir. Dažniausiai užuodžiu būtent jūsų paminėtus Daisy arba CK Euphoria. Gyvenu tam pačiam kaime, t.y.Kaune mastau.gif Maximose, Akropoly, Kristianose ir kituose lankytinuose objektuose lankausi rolleyes.gif
Atsakyti
maniskiai
pirmi aisku marc jacobs - daisy wub.gif
2. YSL- cinema
3.YSL- elle
4. armani - diamonds
5. d&g- the one
Atsakyti
Eiliskumas nesvarbus
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
Atsakyti
mano penketukas:
1)ir pagrindiniai apie 15metų ir kolkas man patys pačiausi
user posted image
2)labai mylimi irgi ne vienas buteliukas sunaudotas ir kolkas vis dar šilti,neerzinantys
user posted image
3)patinka nor galėtų būt ne toki sodrūs
user posted image
4)vasariniai mano
user posted image
5)paskutiniu metu pradėjo patikt
user posted image
Atsakyti
Puuuga,man nr2 nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 05 01, 10:40)
Puuuga,man nr2 nerodo unsure.gif

Ten Mexx pure life for woman, nukopijuokit paveikslo adresa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pūūga @ 2009 04 30, 20:08)
mano penketukas:
1)ir pagrindiniai apie 15metų ir kolkas man patys pačiausi
user posted image
2)labai mylimi irgi ne vienas buteliukas sunaudotas ir kolkas vis dar šilti,neerzinantys mexx pure life
user posted image
3)patinka nor galėtų būt ne toki sodrūs
user posted image
4)vasariniai mano
user posted image
5)paskutiniu metu pradėjo patikt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūūga: 01 gegužės 2009 - 10:53
QUOTE(pelytea @ 2009 05 01, 11:51)
Ten Mexx pure life for woman, nukopijuokit paveikslo adresa mirksiukas.gif

Tada sitie skanuciai drinks_cheers.gif