Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(satanele @ 2009 06 10, 11:41)
Na orelis is viso nieko nebesuprantu,pas mus vakar kepino normaliai ,siandien jau ir striukes reiketu,lakstau i siltnami tai atidarau duris ,tai uzdarau ,neturejo boba vargo isitaise siltnami biggrin.gif

Jep. Ir kad bus geriau kol kas sinoptikai, rodos, nežada.
Atšilimas, nesikeikiant. Ledynmetis greičiau.
Atsakyti
pas mane apie 20 laipsnių šiltnamy, pomidorai gan laimingi rolleyes.gif agurkams irgi taip labiau patinka, nei per karštį mirksiukas.gif tai laikau uždarytą ir nesuku galvos laugh.gif
Atsakyti
As gal taip pat uzdaryciau ,bet labai kondesato daug ,bijau kad nepakenktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2009 06 10, 11:44)
Jep. Ir kad bus geriau kol kas sinoptikai, rodos, nežada.
Atšilimas, nesikeikiant. Ledynmetis greičiau.

Tikra tiesa , tik ledynmecio sulaukti ,negu vasara pasirodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 10, 11:56)
As gal taip pat uzdaryciau ,bet labai kondesato daug ,bijau kad nepakenktu g.gif
Papildyta:

Tikra tiesa , tik ledynmecio sulaukti ,negu vasara pasirodys lotuliukas.gif

aaa, kondensatas negerai g.gif tai kaip nors priremk duris, kad liktų tarpas, nepilnai durys būtų atidarytos, tai bus savotiška mikroventiliacija, drėgmė nesikaups, o šiluma išliks mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar buvau nuejusi ,durys buvo atidaros , tempa rode 23,tai ir palikau atidaras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 09, 17:35)
o mano tai net ir nežinau ką jie ten veikia.... bet apie augimą negali būti nei kalbos....

user posted image

user posted image

user posted image

Ten pas tave labai labai slapia. As pomidorus laistau gal 2, maksimum 3kartus per savaite, jei labai karsta. Tuos apatinius lapiukus gali nuskint. Kazkuom zeme nepatinka jiems greiciausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga3: 10 birželio 2009 - 12:13
QUOTE(uoga3 @ 2009 06 10, 13:10)
Ten pas tave labai labai slapia. As pomidorus laistau gal 2, maksimum 3kartus per savaite, jei labai karsta.

ane g.gif as tai laisciau pries dvi sav, bet dar nelaistau, nes vakar siltnami ravejau tai dar dregna buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 10 birželio 2009 - 13:08
QUOTE(uoga3 @ 2009 06 10, 14:10)
Ten pas tave labai labai slapia. As pomidorus laistau gal 2, maksimum 3kartus per savaite, jei labai karsta. Tuos apatinius lapiukus gali nuskint. Kazkuom zeme nepatinka jiems  greiciausiai.

zinau tik viena, pomidorai megsta nebent su paprikom augti, agurkus nepatartina kartu auginti (jiems reikia daug dregmes) pomidorams dregmes negalima, tuo labiau negalima laikyti siltnamyje vandeni. Laistyti tik saknis, lapu negalima.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 06 10, 13:07)
ane g.gif  as tai laisciau pries dvi sav, bet dar nelaistau, nes vakar siltnami ravejau tai dar dregna buvo  unsure.gif

Pabandyk biski pakaupt zeme aplink juos, kad nebutu i blyna susokus,biski oro lai gauna.
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2009 06 10, 14:06)
zinau tik viena, pomidorai megsta nebent su paprikom augti

ale vat ir as galvojau kad pomidorai su paprikom -liuks kaimynai,o pasirodo ne doh.gif paprikas geriau su agurkais sodinti ax.gif o pomidorai geriausiai vieni,karaliai mat tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 12 birželio 2009 - 13:36
QUOTE(laimiene @ 2009 06 12, 13:36)
ale vat ir as galvojau kad pomidorai su paprikom -liuks kaimynai,o pasirodo ne  doh.gif paprikas geriau su agurkais sodinti  ax.gif o pomidorai geriausiai vieni,karaliai mat  tongue.gif

as sita seniai zinau, kad agurkai gali augt su papriko, o jau pomidorai tikri karaliai, megsta vienui vieni biggrin.gif
Tai pas mane vienam siltnamy agurkai su paprikom, o kitam vieni pomidorai ax.gif
Atsakyti
..ir pas mane, būtent, tokia sistema...Vėsu, niekas nenoris per daug augt, nokt..
Atsakyti