QUOTE(Brasa @ 2009 04 20, 10:24)
Beje, gimdymo metu daromas pjūvis būna gal koks 1cm. Nereikia net sakyt, kad jokių randų tikrai niekas nemato...Niekas niekur neišsitampo ir niekas nesikeičia, gal tik išimtinais atvejais... Vėlgi čia sugroja vadovavimasis draugių, pažįstamų pavyzdžiais, gandais ir pan. prietarais.
Negasdinsiu, bet man pirmam vaikui kirpo, suleido nuskausminamuosius ten ir kirpo-valio, vaikas labai lengvai islindo

Ale ka teko iskesti, kai siuvo ten be nuskausminamuju

Tai buciau geriau dar syki pagimdziusi

O dar bjauriau buvo tas, kad po dvieju savaiciu man atsisedus...isiro siules ir teko procedura pakartoti

Nesigincyju, sake, kad buvo isimetusi infekcija, todel ir issiro siules.
Antram vaikui irgi kirpo, pries tai nuskausmine. Siuvo irgi skausmingai(nezinau, kodel paskui jau nenuskausmina

). Siaip sedejau jau po dvieju dienu, viskas buvo gerai
Treciam vaikui akusere naudojo nauja kazkokia technologija-neleido stangintis. Liepe stangas prakenteti, prakvepuoti giliai. Tipo, mano darbas jau buvo baigtas, prasideda mazylio darbas-skintis kelius i laisve paciam, o mano darbas tik aprupinti ji deguonimi, tipo, neplysiu as ir nereiks kirpti. Ir ka-stebuklas

Vaikas gime kur kas didesnis nei ten du tie, bet nei plysau, nei kirpo mane, laksciau kaip gazele po palata jau po dvieju valandu ir visumoj dziaugiausi, kad nedariau cp( o tikrai norejau, nes prognozavo dideli vaika, pernesiotas jau buvo, be vandenu ir panasiai. Bijojau del jo gyvybes bei sveikatos).