Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(begike @ 2009 08 11, 22:33)
Kuri turejot? Jei drekinanti, tai turbut per daug to kremo privarydavot. Jo reikia labai mazai. Ir mano misri oda ji iskart praryja, visiskai nieko nebelieka, jokios pleveles.

Sitas kiek pamenu buvo. Bet taip drasiai teigt negaliu, nes pries gerus metus turejau. Zinau tik kad IRIS buvo, dieninis. Ps mano oda i sausuma.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 11, 22:03)
Sitas kiek pamenu buvo. Bet taip drasiai teigt negaliu, nes pries gerus metus turejau. Zinau tik kad IRIS buvo, dieninis. Ps mano oda i sausuma.

Šis kremas mišriai odai, vadinasi, jums netinka, be to, gal tepėte sausai, o ne su trupučiu vandens. Aš jį naudoju jau metai (mano oda mišri) ir jis man pats nerealiausias ir geriausias thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 12, 07:23)
Šis kremas mišriai odai, vadinasi, jums netinka, be to, gal tepėte sausai, o ne su trupučiu vandens. Aš jį naudoju jau metai (mano oda mišri) ir jis man pats nerealiausias ir geriausias  thumbup.gif  wub.gif

niu aš dabar šitą kremuką nusipirkau, mano oda riebi, niu man tai visai tinka ir patinka, nedaug jo tepu ir ne kiekvieną dieną, tai man ok, oda lb minkšta po jo būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiike @ 2009 08 12, 07:37)
niu aš dabar šitą kremuką nusipirkau, mano oda riebi, niu man tai visai tinka ir patinka, nedaug jo tepu ir ne kiekvieną dieną, tai man ok, oda lb minkšta po jo būna smile.gif

drinks_cheers.gif tai turbūt riebiai odai naudoji tą skystesnį, ar ne? Aš tai juos abu naudoju pakaitom, priklausomai, ko labiau norisi - ar daugiau drėkinimo, ar mažiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 11, 22:03)

sio nesu bandzius, esu bandzius tik lengvesni. Arba kaip jau rase, ne tam odos tipui nusipirkot krema (sausai migdolu linija mirksiukas.gif ), arba pabandykit tepti taip: maza kieki kremo istrinkit tarp delnu ir itapsnokit i dregna veido oda mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar bandėte kas šveičiamaji pienelį su beržais ir citrusu kremini pieneli ?

Labiausiai domintų koks kvapas? Ar panašus į beržų aliejų nuo celiulito? ax.gif
Atsakyti
Ar naudojot kas nors tą beržų ekstraktą? Veiksmingas?

QUOTE(begike @ 2009 08 11, 20:17)
as naudojau Eco losjona, Logonos sviesta,Urtekram losjona...

Ačius 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš pasidalinsiu įspūdžiais apie šią kosmetiką ax.gif

Veido priežiūrai turiu dieninį bei naktinį kremą su vilkdalgiais bei veido toniką su vilkdalgiais. Mano oda combinuota, T-zona linkusi riebalotis. Pradėjus naudot dieninį kremą, buvau baisiai nepatenkinta, nes veidas blizgė kaip blynas ... bet kai atidžiai perskaičiau naudojimosi instrukciją ir pradėjau tepti taip kaip parašyta, pasirodė kremukas tinka mano odai, neriebina, veidas neblizga, oda atsigavusi bigsmile.gif . Dabar pažiūrėjau naktinio kremo instrukciją, pasirodo, jis akių vokams turėtų daryt stebuklą bigsmile.gif . Tonikas man irgi patinka, gerai valo oda, gaivina.
Dar turėjau dantų pastą su druska, buvau nemaloniai nustebinta, jog ji neputoja (kaip ir kitos Weledos dantų pastos, ar ne?), bet valė dantis gerai, o ir jos skonis man visai nieko. Iškilus dantenų problemoms (ne nuo weledos pastos), įsigijau dantų pastą su ratanijos ekstraktu. Taip, danenos nebekraujoja, viskas labai greitai susitvarkė, bet ši pasta nelabai gerai nuvalo apnašas unsure.gif , padariau išvadą, jog ji kasdieniniai burnos higienai netinka (bent man).
Nupirkau rozmarinų losjoną plaukams, bet kol kas panaudojau tik vieną kartą, todėl nieko negaliu pasakyt. Kas naudoja šį losjoną, parašykit prašom kokį kiekį įtrinat į galvos odą? Bijau persistengt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2009 08 13, 10:20)
Na ir aš pasidalinsiu įspūdžiais apie šią kosmetiką ax.gif

Veido priežiūrai turiu dieninį bei naktinį kremą su vilkdalgiais bei veido toniką su vilkdalgiais. Mano oda combinuota, T-zona linkusi riebalotis. Pradėjus naudot dieninį kremą, buvau baisiai nepatenkinta, nes veidas blizgė kaip blynas ... bet kai atidžiai perskaičiau naudojimosi instrukciją ir pradėjau tepti taip kaip parašyta, pasirodė kremukas tinka mano odai, neriebina, veidas neblizga, oda atsigavusi bigsmile.gif .

O kaip tu naudoji tą kremą? Aš turiu iris drėkinamąjį, bet man po jo irgi šiek tiek blizga veidas. Gal yra kokia paslaptis, kad neblizgėtų doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 08 13, 10:31)
O kaip tu naudoji tą kremą? Aš turiu iris drėkinamąjį, bet man po jo irgi šiek tiek blizga veidas. Gal yra kokia paslaptis, kad neblizgėtų  doh.gif  bigsmile.gif

Anksčiau tepdavau kaip ir kitus kremus, dabar taip, kaip parašyta ant dežutės : "Nedidelį kremo kiekį tolygiai paskirstykite ant delnų ir lengvais plekšnojimais, neįtrinant į odą, užtepkite ant veido. Prieš naudojant kremą lengvai sudrėkinkite delnus vandeniu". Tada visam veidui užtenka labai nedidelio kiekio kremo. Bet mano ne drekinamasis, o paprastas dieninis (Iris Day Cream) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2009 08 13, 09:54)
Anksčiau tepdavau kaip ir kitus kremus, dabar taip, kaip parašyta ant dežutės : "Nedidelį kremo kiekį tolygiai paskirstykite ant delnų ir lengvais plekšnojimais, neįtrinant į odą, užtepkite ant veido. Prieš naudojant kremą lengvai sudrėkinkite delnus vandeniu". Tada visam veidui užtenka labai nedidelio kiekio kremo. Bet mano ne drekinamasis, o paprastas dieninis (Iris Day Cream)  4u.gif

Ar odos porų neužkemša jis pastoviai naudojant?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 08 14, 10:45)
Ar odos porų neužkemša jis pastoviai naudojant?

Bent jau man visiškai neužkemša... (aš tepu tik rytais)
Atsakyti