Na ir aš pasidalinsiu įspūdžiais apie šią kosmetiką
Veido priežiūrai turiu
dieninį bei naktinį kremą su vilkdalgiais bei veido toniką su vilkdalgiais. Mano oda combinuota, T-zona linkusi riebalotis. Pradėjus naudot dieninį kremą, buvau baisiai nepatenkinta, nes veidas blizgė kaip blynas ... bet kai atidžiai perskaičiau naudojimosi instrukciją ir pradėjau tepti taip kaip parašyta, pasirodė kremukas tinka mano odai, neriebina, veidas neblizga, oda atsigavusi

. Dabar pažiūrėjau naktinio kremo instrukciją, pasirodo, jis akių vokams turėtų daryt stebuklą

. Tonikas man irgi patinka, gerai valo oda, gaivina.
Dar turėjau
dantų pastą su druska, buvau nemaloniai nustebinta, jog ji neputoja (kaip ir kitos Weledos dantų pastos, ar ne?), bet valė dantis gerai, o ir jos skonis man visai nieko. Iškilus dantenų problemoms (ne nuo weledos pastos), įsigijau
dantų pastą su ratanijos ekstraktu. Taip, danenos nebekraujoja, viskas labai greitai susitvarkė, bet ši pasta nelabai gerai nuvalo apnašas

, padariau išvadą, jog ji kasdieniniai burnos higienai netinka (bent man).
Nupirkau
rozmarinų losjoną plaukams, bet kol kas panaudojau tik vieną kartą, todėl nieko negaliu pasakyt. Kas naudoja šį losjoną, parašykit prašom kokį kiekį įtrinat į galvos odą? Bijau persistengt