Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 16, 17:03)
Noriu pagirti Weledos druskinę pastą - nuostabi  wub.gif  thumbup.gif
Tikėjausi bjauresnio skonio, ....

Man sita pasta dabar mylimiausiu sarase pirmoje vietoje - valo nerealiai gerai, tai labai patinka. Vienintelis minusas man jos skonis, bet po keliu kartu pripratau. Dabar naudoju Calendulos Weleda pasta, tai nelabai patinka ir man, ir vyrui - kazkoks anyzis, kurio abu nekenciam. O siaip man jos ir pats valymas neitin patinka.

Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2009 08 29, 13:00)
sakykit, ar yra purškiamo dezodoranto mažesnis kiekis (mėginukas)? 4u.gif

Dezodorantai yra dvieju dydziu: 30ml (bet jis nesiskaito kaip meginukas) ir 100ml. Tik kad kain neitin skiriasi - mazo neapsimoka pirkt....
Atsakyti
Dar pagirsiu Weledos aliejų ir rozmarinų losjoną plaukams - labai patenkinta abejais, ir naudoti man patinka juos kartu: ištepu galvos odą aliejum, tada truputis losjono ir masažuoju, - geriau pasiskirsto su losjonu, nei vienu aliejum masažuoti. O išsiplauna aliejukas su Druide Purity šampūnu - šis dar manęs nėra pavedęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 28, 14:32)
pamenu seniau buvo sneketa, kad probleminei odai tinka kremas su cinku, ir lyg bande naudot kai kurios, gal jau turit atsiliepimu po ilgesnio naudojimo, ar efektyvi priemone spuogeliams naikint?  ax.gif

turiu, naudoju, labai puikiai nuramina suirzusia oda.

QUOTE(Cefeidė @ 2009 08 29, 11:47)
daug ir dažnai naudoti nepatarčiau... mums labai nusausino odą...

tepant didesni plota, tai tikrai taip gali nutikti, o tik spuogelius, tai kaip tik liuks, man kaip tik kartais norisi juos padziovinti.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 17, 11:36)
Dar pagirsiu Weledos aliejų ir rozmarinų losjoną plaukams - labai patenkinta abejais, ir naudoti man patinka juos kartu: ištepu galvos odą aliejum, tada truputis losjono ir masažuoju, - geriau pasiskirsto su losjonu, nei vienu aliejum masažuoti. O išsiplauna aliejukas su Druide Purity šampūnu - šis dar manęs nėra pavedęs  ax.gif

sveika, o aliejuka kaip kauke naudoji ar jis irgi prisideda prie kasu auginimo? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 09 17, 12:15)
sveika, o aliejuka kaip kauke naudoji ar jis irgi prisideda prie kasu auginimo? blush2.gif  4u.gif

Naudoju kaip kaukę (palieku nakčiai), bet kiek supratau, jis prisideda ir prie kasų auginimo, nes vien masažas su aliejum/EA prie to prisideda, o čia dar yra ekstraktai, jo sudėtis: žemės riešutų aliejus, dobilų žiedų bei varnalėšų šaknų ekstraktai, natūralių eterinių aliejų mišinys 4u.gif
Stengiuosi pakaitalioti aliejus plaukams, turėjau savos gamybos keletą mišinių, kartais tik kokosais ištepu, dabar šį aliejų pabandžiau, - ir patiko, dar pirksiu.

Tik kiek žiūrinėjau užsienio el.parduotuvėse - tai skirtumas tarp Holos kainų tikrai toks nedidelis, o aš pirkau dar kai Holos taikė 20% nuolaidą, tai visai gerai buvo.
Kas yra kur užmatęs pigiau Weledos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 17, 13:34)
Tik kiek žiūrinėjau užsienio el.parduotuvėse - tai skirtumas tarp Holos kainų tikrai toks nedidelis, o aš pirkau dar kai Holos taikė 20% nuolaidą, tai visai gerai buvo.
Kas yra kur užmatęs pigiau Weledos?  4u.gif

va va, as irgi ta pastebejau, kai Holos taiko nuolaidas, tai kai kurios bent jau prekes net cia pas mus pigiau gaunasi nei butu siunciantis is kazkur.
sia vasara per atostogas buvau uzsienyje, tai weledos uzmaciau kur kas pigiau nei pas mus Paryziaus vaistinese. galeciau dabar sugrizt atgal i atostogas, tai kad uzsipirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 17, 11:15)
turiu, naudoju, labai puikiai nuramina suirzusia oda.

Gal gali įdėti paveiksliuką šio kremuko? Neatskiriu apie kurį čia kalba 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau visai nemazai produktu, tai parasysiu atsiliepimu... ax.gif
Turejau kapsules veidui, patiko man jas naudot karta i savaite, po valomosios kaukes, gerai susigeria, svelni oda palieka. Bet tu kapsuliu galiojimo laikas po dvieju menesiu baiges (atsiunte tokias, kai npirkau internetu), tai reikejo paskubomis naudot. As jas kas vakara naudojau, bet mano odai sis budas nelabai patiko, spuogeliu iskildavo. Siaip, jos, manau, ziemai, kai nuo sildymo issauseja oda, turetu but fainos... ax.gif
Paakiu kremas su rozemis, tikriausiai labaiusiai nepatikes produktas, per mazai drekinimo, tempdavo paakius kol gerdavosi g.gif
Sampunai ir kondicionieriai, bandziau tokius http://www.weleda.co...0ml/invt/103014 http://www.weleda.co...0ml/invt/103012 sampunus ir kondicionierius, tai irgi patiko, gerai isplauna, po balzamo minksti plaukai lieka, ko daugiau noret rolleyes.gif
Rozmariniu vanduo - pasaka thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif plaukai minkstuciai lieka, o kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Duso kremai irgi geris thumbup.gif -bandziau tik citrinu ir saltalankiu, man labiau citrinu patiko. Maciau levandu atsirado, tai irgi noreciau isbandyt, vis nebuna pirkt verysad.gif
Scrub'as anticeliulitinis irgi patiko, nors jis pakankamai svelnus odai. Kvepia citrusais, malonus naudoti, pakartociau rolleyes.gif
Papildyta:
Neseniai pradejau naudot dezodoranta su citrusais, visai patinka, nesu is tu, kur labai prakaituoja, kol kas atsiliepimai geri:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 17 rugsėjo 2009 - 15:37
QUOTE(gatinha2 @ 2009 09 17, 15:36)
Sampunai ir kondicionieriai, bandziau tokius

Maciau levandu  atsirado, tai irgi noreciau isbandyt, vis nebuna pirkt  verysad.gif

Neseniai pradejau naudot dezodoranta su citrusais, visai patinka, nesu is tu, kur labai prakaituoja, kol kas atsiliepimai geri:ax:

kokie tavo plaukai, primink prašau 4u.gif

kvepia tikrom levandom thumbup.gif

kiek laiko atlaiko ir neatsiranda kvapas??
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 17, 15:57)
Gal gali įdėti paveiksliuką šio kremuko? Neatskiriu apie kurį čia kalba 4u.gif

sis 4u.gif

Calendula Nappy Change Cream
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:33
QUOTE(katutis @ 2009 09 17, 19:16)
kokie tavo plaukai, primink prašau  4u.gif

kvepia tikrom levandom thumbup.gif

kiek laiko atlaiko ir neatsiranda kvapas??

plaukai nedazyti, saknys linkusios i riebuma (reikia plauti kas antra diena), o galiukai linke sauseti. ax.gif

Veliau parasysiu apie dezika, reikia daugiau laiko ivertint ax.gif
Atsakyti
Katuti, kvapas neatsiranda bent jau pas mane blush2.gif
Atsakyti