i | Forume draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. |
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 28, 23:16)
Gal yra bandziusiu makiazui valyti pienelius ir tonikus kokius welwdos? Ziurineju su vilkdalgiais, oda riebi, poreta, linkusi i berimus.. Idomu ar tiktu 

esu naudojus su vilkdalgiais tiek pieneli, tiek tonika, abu patiko, tikrai dar kartosiu. mano oda i riebuma, bet ziemos metu sunormaleja, tik nera linkusi i berimus. bet is atsiliepimu pamenu,kad pienelis su vilkdalgiais butent akiu makiazui valyti nelabai tinkamas, geriau migdolu.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:11)
Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa

QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:17)
Galima, esu kažkurį (nepamenu jau tiksliai kurį) naudojusi, man nesausino, bet mano oda nėra riebi ar sausa 

Na man labiausiai akys krypsta link vilkdalgiu

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 29, 23:20)
Man atrodo nelabai jie ten kuo ir skiriasi, gal tik kvapais

QUOTE(Dovish @ 2009 12 30, 00:30)

Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius 

QUOTE(fishke @ 2010 01 12, 16:20)
Pagiriamasis žodis weledos veido kremui su medetkom ( baby ) , superinis per šituos šalčius 

Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename sūneliui naudojam, mums patinka

QUOTE(Nanda @ 2010 01 12, 18:07)
Šito nebandžius, bet su medetkom prausiklį ir šampūną viename sūneliui naudojam, mums patinka 

Aš tai ir savo veidelį tepu tuo kremu

nuolaidų neužtikau niekur