isbandziau siandien drekinanti veido krema su migdolais,nu,tokis visai neblogas,kaip pirmam kartui.bus matyti po keliu dienu labai geras jis ar ne

pasidalinsiu savo patirtimi
roziu veido kremas - labai nepatiko
. iki jo niekada neturejau problemu su issipletusiomis veido poromis, po jo - jau keli menesiai kaip bandau spresti sia problema. labai gaila, nes kai nuspirkau, nepaprastai dziaugiausi del malonios teksturos ir kvapo...
roziu paakiu kremas - lengvas, labai svelnaus kvapo, bet nieko ypatingo, naudoju, nes turiu. o kadangi dar ir naturalus, tai kol kas draugausime
.
migdolu aliejus veidui (naudoju kaip valymo priemone akiu makiazui) -
naudoju dar visai neseniai, dar tik pora savaiciu, bet niekaip negaliu atsidziaugti ir visoms draugems rekomenduoju
geriausia akiu makiazo valymo priemone kokia esu turejusi!!! 
Papildyta:
as irgi nusipirkau sia pasta, bet po keliu valymo numeciau. kazkaip pradejo kraujuoti dantenos, o issivalius datys vis tiek jausdavosi tarsi nevalyti.
o stai druskos pasta is weledos, naudoju jau kelinta tutele - labai patinka ir visiskai nejaciu druskos skonio. vyras kai pabande (tai buvo pirmas ir paskutinis kartas), tai sake, kad pas mane tikriausiai skonio receptoriai iseje is rykiuotes, jei nieko nejauciu

roziu veido kremas - labai nepatiko

roziu paakiu kremas - lengvas, labai svelnaus kvapo, bet nieko ypatingo, naudoju, nes turiu. o kadangi dar ir naturalus, tai kol kas draugausime

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 05 09, 10:15)
as irgi nusipirkau sia pasta, bet po keliu valymo numeciau. kazkaip pradejo kraujuoti dantenos, o issivalius datys vis tiek jausdavosi tarsi nevalyti.
o stai druskos pasta is weledos, naudoju jau kelinta tutele - labai patinka ir visiskai nejaciu druskos skonio. vyras kai pabande (tai buvo pirmas ir paskutinis kartas), tai sake, kad pas mane tikriausiai skonio receptoriai iseje is rykiuotes, jei nieko nejauciu

labai smagu,kad sulaukiau komentaro apie migdolu alieju veidui.as ruosiuosi irgi ji pabandyti,labai graziai jau ten apie ji raso.kiek skaiciau,tai galima ji tiesiog itapsnoti i veido ,paakiu,dekolte zona tiesiog kaip pasilepinima,nes migdolu aliejus labai jau naudingas.po tavo komentaro dar labiau noriu ji isbandyti

tikiu, kad nenusivilsi
as veido tuo aliejuku nuolat netepu (nors kartais perbraukiu tuo paciu vatos gabaliuku,kuriuo valiau akis, nes blakstienas dazausi dazniausiai tik savaitgaliais, tai ta vatyte buna svari
) kadangi pas mane riebi oda, bet vat kakla ir dekolte tai galeciau palepinti
ot niekaip nepriprantu patepti siu vietu...

as veido tuo aliejuku nuolat netepu (nors kartais perbraukiu tuo paciu vatos gabaliuku,kuriuo valiau akis, nes blakstienas dazausi dazniausiai tik savaitgaliais, tai ta vatyte buna svari

QUOTE(zivka23 @ 2010 05 11, 17:47)
tikiu, kad nenusivilsi
) kadangi pas mane riebi oda, bet vat kakla ir dekolte tai galeciau palepinti
ot niekaip nepriprantu patepti siu vietu...

as ir galvoju ne kiekviena diena tepciau.gal tik koki karta per savaite,po vonios maudyniu.

QUOTE(myself @ 2010 05 08, 21:29)
Kokie atsiliepimai apie rankų kremą su šaltalankiais ir dieninį veido kremą su vilkdalgiais? Beje, ar tai sertifikuota kosmetika?

Naudoju abu.. rankų kremas man nelabai. Ištisai tenka kišti rankas po vandeniu, nes auginu mažą vaiką. Oda išsausėjus, labai reikia maitinimo. Prieš tai naudojau Body Food , daug riebesnis ir labiau patiko.
Dieninį kremą IRIS naudoju, man tinka. Mano odai šiltu metų laiku kaip tik. Prieš tai naudojau migdolų, riebesnis, todėl labiau tiko šaltesniu metu.
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 10, 19:21)
isbandziau siandien drekinanti veido krema su migdolais,nu,tokis visai neblogas,kaip pirmam kartui.bus matyti po keliu dienu labai geras jis ar ne 

parašyk atsiliepimus kaip tau jis, ar tiks

QUOTE(zivka23 @ 2010 05 10, 19:58)
naudoju dar visai neseniai, dar tik pora savaiciu, bet niekaip negaliu atsidziaugti ir visoms draugems rekomenduoju
geriausia akiu makiazo valymo priemone kokia esu turejusi!!! 

O man labai patinka. Neapsunkina odos, gerai įsigeria.

AiNi,manau,kremas visai tinka.ir patinka.va,kiek jau laiko tepuosi ir ryte ir vakare,tai veidukas tokis sudrekintas,neissausejes.dar vakar drekinancia kauke uzsitepiau(ne Weledos)tai si ryta veidas pastebimai pagrazejes,odos bukle pagerejusi
oda tokia lygi.zodziu,liux,esu patenkinta.ziemai ar vesesniam laikui turbut bandysiu intensyvu migdolu krema

QUOTE(zivka23 @ 2010 05 10, 21:58)
o stai druskos pasta is weledos, naudoju jau kelinta tutele - labai patinka ir visiskai nejaciu druskos skonio.

QUOTE(Ayaan @ 2010 05 13, 19:41)

tai taip ir uzsitepat pastos ant sauso sepetelio ir bruzinat dantukus?

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 21:43)
Kodėl ant sauso? Pasta kaip pasta

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 13, 20:05)
kad naudojimosi aprasyme raso,kad ant sauso sepetelio uztepti 2cm pastos ir tada valytis dantukus

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 22:16)
kad naudojimosi aprasyme raso,kad ant sauso sepetelio uztepti 2cm pastos ir tada valytis dantukus
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=48

Emm