Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

isbandziau siandien drekinanti veido krema su migdolais,nu,tokis visai neblogas,kaip pirmam kartui.bus matyti po keliu dienu labai geras jis ar ne g.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif
roziu veido kremas - labai nepatiko doh.gif . iki jo niekada neturejau problemu su issipletusiomis veido poromis, po jo - jau keli menesiai kaip bandau spresti sia problema. labai gaila, nes kai nuspirkau, nepaprastai dziaugiausi del malonios teksturos ir kvapo...
roziu paakiu kremas - lengvas, labai svelnaus kvapo, bet nieko ypatingo, naudoju, nes turiu. o kadangi dar ir naturalus, tai kol kas draugausime smile.gif .
migdolu aliejus veidui (naudoju kaip valymo priemone akiu makiazui) - wub.gif naudoju dar visai neseniai, dar tik pora savaiciu, bet niekaip negaliu atsidziaugti ir visoms draugems rekomenduoju tongue.gif geriausia akiu makiazo valymo priemone kokia esu turejusi!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 05 09, 10:15)
ne.. augalinis gelis dantims..
Plant tooth gel
user posted image

as irgi nusipirkau sia pasta, bet po keliu valymo numeciau. kazkaip pradejo kraujuoti dantenos, o issivalius datys vis tiek jausdavosi tarsi nevalyti.
o stai druskos pasta is weledos, naudoju jau kelinta tutele - labai patinka ir visiskai nejaciu druskos skonio. vyras kai pabande (tai buvo pirmas ir paskutinis kartas), tai sake, kad pas mane tikriausiai skonio receptoriai iseje is rykiuotes, jei nieko nejauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
labai smagu,kad sulaukiau komentaro apie migdolu alieju veidui.as ruosiuosi irgi ji pabandyti,labai graziai jau ten apie ji raso.kiek skaiciau,tai galima ji tiesiog itapsnoti i veido ,paakiu,dekolte zona tiesiog kaip pasilepinima,nes migdolu aliejus labai jau naudingas.po tavo komentaro dar labiau noriu ji isbandyti g.gif
Atsakyti
tikiu, kad nenusivilsi mirksiukas.gif
as veido tuo aliejuku nuolat netepu (nors kartais perbraukiu tuo paciu vatos gabaliuku,kuriuo valiau akis, nes blakstienas dazausi dazniausiai tik savaitgaliais, tai ta vatyte buna svari blush2.gif ) kadangi pas mane riebi oda, bet vat kakla ir dekolte tai galeciau palepinti g.gif ot niekaip nepriprantu patepti siu vietu...
Atsakyti
QUOTE(zivka23 @ 2010 05 11, 17:47)
tikiu, kad nenusivilsi  mirksiukas.gif
as veido tuo aliejuku nuolat netepu (nors kartais perbraukiu tuo paciu vatos gabaliuku,kuriuo valiau akis, nes blakstienas dazausi dazniausiai tik savaitgaliais, tai ta vatyte buna svari  blush2.gif ) kadangi pas mane riebi oda, bet vat kakla ir dekolte tai galeciau palepinti g.gif ot niekaip nepriprantu patepti siu vietu...

as ir galvoju ne kiekviena diena tepciau.gal tik koki karta per savaite,po vonios maudyniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 08, 21:29)
Kokie atsiliepimai apie rankų kremą su šaltalankiais ir dieninį veido kremą su vilkdalgiais? Beje, ar tai sertifikuota kosmetika?
user posted image

user posted image

Naudoju abu.. rankų kremas man nelabai. Ištisai tenka kišti rankas po vandeniu, nes auginu mažą vaiką. Oda išsausėjus, labai reikia maitinimo. Prieš tai naudojau Body Food , daug riebesnis ir labiau patiko.

Dieninį kremą IRIS naudoju, man tinka. Mano odai šiltu metų laiku kaip tik. Prieš tai naudojau migdolų, riebesnis, todėl labiau tiko šaltesniu metu.

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 10, 19:21)
isbandziau siandien drekinanti veido krema su migdolais,nu,tokis visai neblogas,kaip pirmam kartui.bus matyti po keliu dienu labai geras jis ar ne  g.gif

parašyk atsiliepimus kaip tau jis, ar tiks 4u.gif

QUOTE(zivka23 @ 2010 05 10, 19:58)
roziu paakiu kremas - lengvas, labai svelnaus kvapo, bet nieko ypatingo, naudoju, nes turiu. o kadangi dar ir naturalus, tai kol kas draugausime smile.gif

migdolu aliejus veidui (naudoju kaip valymo priemone akiu makiazui) -  wub.gif naudoju dar visai neseniai, dar tik pora savaiciu, bet niekaip negaliu atsidziaugti ir visoms draugems rekomenduoju tongue.gif geriausia akiu makiazo valymo priemone kokia esu turejusi!!! thumbup.gif

O man labai patinka. Neapsunkina odos, gerai įsigeria.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif nepakeičiamas šis
Atsakyti
AiNi,manau,kremas visai tinka.ir patinka.va,kiek jau laiko tepuosi ir ryte ir vakare,tai veidukas tokis sudrekintas,neissausejes.dar vakar drekinancia kauke uzsitepiau(ne Weledos)tai si ryta veidas pastebimai pagrazejes,odos bukle pagerejusi mirksiukas.gif oda tokia lygi.zodziu,liux,esu patenkinta.ziemai ar vesesniam laikui turbut bandysiu intensyvu migdolu krema rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 13 gegužės 2010 - 20:41
QUOTE(zivka23 @ 2010 05 10, 21:58)
o stai druskos pasta is weledos, naudoju jau kelinta tutele - labai patinka ir visiskai nejaciu druskos skonio.

drinks_cheers.gif Ir čia pagirsiu Weledos druskos pastą, nes nepakeičiama ji man, puikiai nuvalo dantis, mažai putoja. Druskos skonį jaučiu, bet jis man netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 05 13, 19:41)
drinks_cheers.gif Ir čia pagirsiu Weledos druskos pastą, nes nepakeičiama ji man, puikiai nuvalo dantis, mažai putoja. Druskos skonį jaučiu, bet jis man netrukdo.

tai taip ir uzsitepat pastos ant sauso sepetelio ir bruzinat dantukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 21:43)
tai taip ir uzsitepat pastos ant sauso sepetelio ir bruzinat dantukus?  g.gif

Kodėl ant sauso? Pasta kaip pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 13, 20:05)
Kodėl ant sauso? Pasta kaip pasta smile.gif

kad naudojimosi aprasyme raso,kad ant sauso sepetelio uztepti 2cm pastos ir tada valytis dantukus g.gif http://www.weleda.lt...c...&prod_id=48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 13 gegužės 2010 - 21:17
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 13, 22:16)
kad naudojimosi aprasyme raso,kad ant sauso sepetelio uztepti 2cm pastos ir tada valytis dantukus  g.gif http://www.weleda.lt...c...&prod_id=48

Emm g.gif Tada tyliu ir laukiu naudojusių pasisakymų biggrin.gif Nes mano pažįstami naudoja nuolat ją - bet kažkaip sakė, kad įprasta pasta, tik skonis neįprastas... wink.gif
Atsakyti