QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 13:55)
o aš taip mąstau, mąstau, nu ir niekaip šimtu procentu neatrenku, kuri ten tu buvai
Nu rami aš, rami, ypač kai miegu dantim į sieną

O buvau aš apsirengus raudona palaidine ir pas B. ėjau pati pirma, neskaitant tos poros, kurią pats B. atsivedė

O šiaip tai ko ten triukšmaut vienai ?

ypač kai sėdi ir knygą skaitai

dar pagalvotų žmonės, kad hormonai visai protą susuko
Beje, nesinervink, kadangi skaičiau knygą, tai nesigilinau į tai kas vyksta aplinkui ir tikrai neužfiksavau, kaip SB tarkavai
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:09)
Noriu pasidaryti parasa, bet kodel man meta kad du vaikuciau antro neina panaikinti pazymejimo ir datos
Na, bijau, kad į šitą klausimą galėsiu atsakyt ne anksčiau kaip po trijų savaičių

taip kad turbūt teks pačiai išsiaiškint

ir paskui, jei ką, dar ir mane pakonsultuot
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:31)
Domuko foto idetos. neparasiau antroje foto tevelis zaidzia su vaiku. labai jau myli tetis ir lepina. bus manau problemu veliau

Kokios fainos nuotraukytės

ir tie leliai auga tikrai ne dienom, o valandom, Domukas jau stipriai pasikeitęs nuo to laiko, kai aš jį mačiau
o dėl lepinimo, nu tai ne veltui lepina - gi kaip gali nelepinti savo kopijos, tik n+k metų jaunesnės

B. buvo teisus - Domukas - visiška tėtuko kopija. Kažkaip kol buvo tik kelių dienų, tai bent jau aš tai negalėjau taip tiksliai pasakyt į ką panašus

Na, gal ir atrodė panašesnis į TB nei į tave, bet tai maža kas ten tuo metu gali pasirodyti, kol jie dar tokie mažučiai. O va dabar nuotraukose jau matosi, kad grynas tėtukas
beje, kažkaip man gmail'as lievai nuotraukas rodo. PAspaudus ant pačios nuotraukos jos nepadidina, o meta, kad tipo yra klaidų ir failas negali būti atvertas

Tai tenka pirmiausia atsisiųst ir tik paskui žiūrėt, tai kaip biesina tai negaliu

Kažin čia tik pas mane taip vyksta ar ir dar kas nors turi tokią pačią problemą
beje,
Aitiii, šnekėjom šnekėjom vakar, bet taip ir nepaklausiau kaip tau sekasi su Apidra? ar jauti kokius nors skirtumus nuo Humalogo?
I'm out of my mind, but feel free to leave a message