Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(monetuxe @ 2009 04 02, 18:37)
paklausk zvagulio - kor graziausias mergas yr?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 02, 21:23)
dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu  blush2.gif

dar nematau bedu, taip kad nieko tokio... ax.gif

lakstau per visus gydytojus - ginekologas pasake viskas gerai, akytes mano sveikos, liko dar endokrinologas ir nugaros skausmus issigydyt (nusibodo jau vaistus visokius leist) g.gif o tada jau gales organizuot kazka panasaus "audra po kaldra" lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
O visiskai issigydisi nugaros skausmus?

Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03)
Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.

o testuko dar nebandei? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nea blush2.gif Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 08:39)
Nea blush2.gif  Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu g.gif

kantrybė pas tave, vadinas, geležinė thumbup.gif aš tai jau būčiau pabandžius.. blush2.gif o be to, su kiekvienu nėštumu ir tie požymiai gali būt šiek tiek skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Pati stebiuosi, kad nepanikuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03)
O visiskai issigydisi nugaros skausmus?

Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.

tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra g.gif vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt verysad.gif stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone dry.gif

Bet tai jau kantrybe pas tave tai tikrai - man kai velavosi men su puse, kokius 7 testus sunaudojau blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau g.gif ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 22:04)
Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau g.gif  ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo... blink.gif

va va, tai gal jau ir nebelauk tų Velykų biggrin.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, madmuazele, tu ir dalyvė blink.gif Aišku, sutinku, kad jei puskės iš raudondvario reguliarumu nepasižymi, tai panikuot gal ir anksti būtų, bet ... mūsų, t.y. cukrinukių atveju, aš tai taip nerizikuočiau schmoll.gif Nes juk pilnaverčiui lelios vystymuisi labai svarbu gera cukrų kontrolė nuo pat pradžių, o jei sužinosi tik po mėnesio ar dviejų, kad nestuke.gif , tai, bent jau aš, turbūt, paskui nagus, rankų irgi lotuliukas.gif , nusigraužčiau iš nerimo ir savigraužos doh.gif Žodžiu, tokiu atveju aš jau geriau pasidaryčiau testą, net jei ir tik tam, kad sužinočiau jog nesilaukiu, nei pavėluotai išsiaiškinčiau, kad vistik laukiuos blush2.gif Bet kiekviena turim teisę rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38]
wub.gif
tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra g.gif vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt verysad.gif stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone dry.gif

Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu blush2.gif , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai smile.gif
Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas smile.gif
Atsakyti