p.s. beja, labai neblogos nuorodos, verta ir kitoms paziureti, gal rasite ka nors naudingo

QUOTE(butybe @ 2009 06 10, 09:56)
p.s. beja, labai neblogos nuorodos, verta ir kitoms paziureti, gal rasite ka nors naudingo 

Tikrai neblogos nuorodos, reiks laisvalaikiu pasižiūrėti

sveikos,
nesu didelė piešėja. tiesiog , man tai patinka, piešiu kas papuola... zmones , gyvunus, ar dar ka tikro piešt dar neismokau... jų ir nepiešiu, idedu albumo nuorodą, ir tikiuosi jūsų kritikos......
beje, ne koks menas gaunasi su flomasteriais.........
mano teplionės
nesu didelė piešėja. tiesiog , man tai patinka, piešiu kas papuola... zmones , gyvunus, ar dar ka tikro piešt dar neismokau... jų ir nepiešiu, idedu albumo nuorodą, ir tikiuosi jūsų kritikos......
mano teplionės
QUOTE(arbuziuke @ 2009 06 12, 17:30)
sveikos,
mano teplionės
mano teplionės
tai kodė taip jau, su flomasteriais?

šiaip geriau įsižiūrėjus tikrai įdomūs darbai - dekoratyvumas, išraiškinga linija, o labiausiai patraukė intriguojanti dinamika (kuri kiekvienam darbe vis kitokia).

p.s. ir dar man krito į akį jūsų saulės leitmotyvas..

QUOTE(trr @ 2009 06 13, 01:32)
tai kodė taip jau, su flomasteriais?
kodėl nebandot su dažais? regis jum akriliniai tiktu labiausiai.
o va tuos nespalvotus ir toliau pieškite su flomateriais (ar gerai supratau - juk jie irgi su flomasteriais daryti?)
šiaip geriau įsižiūrėjus tikrai įdomūs darbai - dekoratyvumas, išraiškinga linija, o labiausiai patraukė intriguojanti dinamika (kuri kiekvienam darbe vis kitokia).
ar senai piešiat? gal mokotės menų kur nors?

nespalvoti , rašaliniu parkeriu, kartais juodu , kartais mėlynu , kiti pieštuku , mokytis niekur nesimokiau , dabar gailiuosi.piešiu , visalaik po truputi , tik šiemet kažkodėl daugiau.... mėginau veidus piešti , įkelsiu savo bandymus.
niekad nepaišiau su spalvomis, nesenai atradau kad jos yra, tai ir pasirinkau kolkas flomasterius, kartais pieštukus spalvotus....
QUOTE(arbuziuke @ 2009 06 13, 16:31)
nespalvoti , rašaliniu parkeriu, kartais juodu , kartais mėlynu , kiti pieštuku , mokytis niekur nesimokiau , dabar gailiuosi.piešiu , visalaik po truputi , tik šiemet kažkodėl daugiau.... mėginau veidus piešti , įkelsiu savo bandymus.
niekad nepaišiau su spalvomis, nesenai atradau kad jos yra, tai ir pasirinkau kolkas flomasterius, kartais pieštukus spalvotus....
tuo labiau, jei nesimokėt, vadinasi neblogai valdote liniją ir jaučiate spalvas tskant iš prigimimo

pabandykite su dažais, man tiesiog įdomu, kas gausis..

su veidais neskubėkite, tai jau "aukštasis pilotažas". jei norite išmokti piešti daiktinę aplinką (t.p. ir žmogų) pradėkite nuo paprastesnių daiktų - kėdės, butelio, čiumodano..

(ir jei ne paslaptis, kiek jums metų?

p.s. a, va, jau mačiau ir veidus

Tapau aliejumi, akrilu, tempera portretus, peizažus, natiurmortus, abstrakcijas pagal Jūsų užsakymus 
altukis@gmail.com
Keletas mano darbelių: http://pazintys.draugas.lt/?pn=218113

altukis@gmail.com
Keletas mano darbelių: http://pazintys.draugas.lt/?pn=218113
QUOTE(M.m.P @ 2009 06 14, 20:07)
O kuom skiriasi aliejus nuo akrilo?
Menkutes savybes žinau. Tarkim: akrilas džiūsta labai greitai, aliejus netaip, aliejui reikia terpentino, akrilui - ne...
Žodžiu įdomu būt išgirsti "gyvos" patirties tapančiųjų
Menkutes savybes žinau. Tarkim: akrilas džiūsta labai greitai, aliejus netaip, aliejui reikia terpentino, akrilui - ne...

na tikiuosi tapytojai mane pataisys jei ką, bet manyčiau būtent dėl to džiūvimo laiko akrilas labiau tinka vienokiems, greitesniems darbam (pvz. plokštuminiams, dekoratyviems, kur lygiai viena spalva padengiami tam tikri plotai) o aliejus labiau tinka kitokiems, sudėtingesniems darbam (pvz., kai norima parodyti vaizduojamo daikto apimtį/tūrį/erdvę su visais šešėliais, refleksais, kai reikia išgauti subtilių atspalvių gausybę, švelnius, minkštus spalvų perėjimus ir t.t. nes gali ilgai maišyti, taisyti tiesiog drobėje). žinoma tai nėra taisyklė, tiesiog žinant medžiagos specifika ir savo tikslus/stilių patogiau išnaudoti jos galimybes.
regis akrilas ir pigesnis. taip pat, kadangi jis sintetinis, skiriasi šiek tiek spalvos ryškumas, grynumas, minkštumas, šviesos atspindėjimas, etc.. na, buvo ten XX a. kažkuris dailininkas, kuris naudodavo vienam darbe ir tuos ir tuos dažus kaip tik tam, kad parodyti jų skirtumą. (jei atkasiu katras parašysiu). kas turit pabandykit patys pusę drobės padengti raudonais akriliniais dažais, kita puse raudonais aliejiniais ir (kai išdžius) pamatysit.

QUOTE(butybe @ 2009 06 10, 09:56)

Smagu,kad patiko

Papildyta:
QUOTE(M.m.P @ 2009 06 14, 20:07)
O kuom skiriasi aliejus nuo akrilo?

Kai buvau jauna durna, su akrilu dazydavau paveikslu remus-nes jiems spalvu visokiu spec norejau..Su akrilu taip pat ir keramikos dirbinius dekoravau-neblogai,jei vandens negauna..O vat remai spalva laiko puikiai

QUOTE(butybe @ 2009 06 09, 09:54)
Kad maziau butu painiavos galiu truputi prisistatyti. Metu man 30. Piesti pradejau kazkur pries metus. Atradau silko tapyba. Profesionalios dailes nesimokiau, todel i daugeli dalyku kas uzkliuna jums net demesio neatkreipiau. Piesiu tai kas eina is sirdies, o ne sustatytus natiurmortus. Kai kurie darbai piesti siaip pasipaisymui, pasizaidimai susipazinimui su silku. Kiti man turi gilesne minti ir man yra malonu, kad jus tai pastebejote. Del techniniu dalyku, tai sutinku, kad is profesionalios puses vertinant yra daug trukumu, todel stengiuos mokytis, bet mano poziuris toks, kad technika visgi neturi uzgosti dvasios.
visa sirdimi pritariu. gal del to kad esu tokia pat savamoksle ir bandytoja kaip Butybe.
kazkuri uzsimine, kad jei ne pardavimui, tai viskas gerai... o as manau, kad jei perka, tai kodel neparduoti

ir mano kuklia nuomone daznai tie tikrieji menininkai isvis atsiriboje nuo zmoniu poreikiu, o kuria tik sau

atleiskit uz tokius krastutinumus, nieko nenoriu izeisti, tiesiog turiu galvoje tik krastutinius variantus, o tarp ju yra dar daug visokiu ir tikrai ne blogiausiu

daznai paskaitineju sia temele. dabar ji labai pagyvejo atsiradus dviem kritikem

naca, pritariu 100%