[quote=Lepregonija,2009 05 11, 12:10]
[quote=jurga...a,2009 05 05, 13:58]
Galiu parodyti beveik visus savo darbelius štai čia:
Savas menas
Tik esu sulaukusi daug kritikos dėl kainų, profesionalumo ir t.t. šiame tinklapyje. Galite drąsiai kritikuoti - jau pripratau
Labai šaunūs darbeliai, tokie nuoširdūs ir šilti

neklausyk kas ką sako ir toliau tapyk
Mamukas Indriukas darbai labai profesionalūs ir tvarkingi
[/quote]
Kažkoks nesąmoningas tas puslapis, taip brangu talpinti

ir pats negražus...
Tai dabar sakyk ar apsimoka, ar dažnai nuperka ką nors, ir apskritai daugiau pastebi tavo darbus...? Aš mąstau kad reikia pradėti verslą sukti
Ir dar vienas klausimas: o tu tikrai manai kad pagrindas+ dažai+ tavo laikas+ tavo įdėja+ tavo sielos įdėjimas verta tik 50 lt

o beje profesjonalumas čia nieko dėtas, aš vertinu tik jausmą

Pavyzdžiui pamačiau tavo arklį, pirma mintis buvo "o dieve koks kreivas, kaip baisu" po to patikėk akių negalėjau atplėšti nuo jo gal 15 minučių, kažko taip patraukė, taip už širdies griebė, nerealu
Aš pavyzdžiui labai vertinu kritiką todėl kad kai mane sukritikuoja žiauriai kad visišką šlamštą nutapiau tada visą apsižlimbus, sužlugdyta, drebančiom nuo nervų rankom čiumptu teptuką ir padarau šedevrą...
Papildyta:
[quote=Mamukas Indriukas,2009 05 10, 19:16]na keliam tema i virsu
[/quote]
įdomus tavo darbai, tokie laisvi, bet manau turi problemu su linijų įvairove...kiekvienas tavo darbas labai geras, bet ir nuobodus

Rimtai kažka reikia galvoti del linijų, nes visos linijos panašios, dešinė nuo kairės beveik nesiskiria , truksta intrigos, o šiaip viskas tvarkoje. Geriausias iš šitų priešpaskutinis, su medžiais,toks jausmingiausias, na aišku jis gal labiau eskizas, bet pasako daugiau nei pavyzdžiui pirkas darbas, kuris yra gražus, preciškas, niekuo neprikibsi,bet jis perdaug užbaigtas bet kartu ir per tuščias...Čia labiau emociškai turiu omeny
TIK PRAŠAU MERGINOS NEPYKIT JEI PERDAUG KRITIKUOJU

Aš geranoriškai
Visada maniau kad Dievas yra tiesa; dabar žinau kad Tiesa yra Dievas