QUOTE(Neryte @ 2009 12 22, 16:35)
Man idomu pasidare,jei i tesla ideciau kiausini,gal skonis butu dar geresnis
Nemanau, kad kas daug pasikeistų, dar trapesnė tik gal būtų
QUOTE(Gioia @ 2009 12 22, 18:17)
Susiruošiau kept šį pyragą rytoj, ir niekaip neikertu kaip tą krema gaminti? Gal kas nuodugniai paaiškintumėt?Nesu kokia kulinarė tai sunku man susigaudyt.
Į grietinė supilti cukrų ir citrinos rūgštelę ir plakti, kol pasidarys puresnė ir skystesnė mase. Tada plakant įpilti standiklio ar šiek tiek ištirpintos želatinos, ir viskas. Gali Įdėti į šaldytuvą trumpam, jei kremas per skystas atrodys, kad apstingtų, ir tada aptepti
QUOTE(Neryte @ 2009 12 22, 20:34)
O beje,kokius miltus reiktu naudoti?
Aš tai paprastus naudoju, gali kokius mandresnius jei turi