
Galvoju kurie cia mandresni,ar 405D ar 550D

pas mane einamiausieji 550 D , viska is ju darau ir gaunasi



Mano "malkos" jau kepa. Neapskaičiavau ir per mažai vyšnių išėmiau iš šaldiklio, tai teko suktis, ir tada traukt laukan avietes. Tai dabar klausimas, kaip jūs tas šaldytas avietes dedat į "malką"? Nes kol avietės atitirpo, tai man gavosi vos ne tas pats, kaip uogienė, o kaip nuo jų nuvarvinti sultis? Na, aišku, aš atšildinėjau avietes "greituoju" būdu, tai gal todėl taip? Būtų natūraliai atšilę, tai gal būtų nusivarvėję ir uogos savo formą išlaikę?
Niu pirmą kartą darysiu mixą 
Nu bet jau aromatas nuo aviečių
Vyšnios taip nekvepia, kai kepa


Nu bet jau aromatas nuo aviečių




Mano malkų tešla jau šaldytuve
Imesiu foto kai jau bus iškeptas. Tik aš kremą darysiu kitaip, viena mamytė patarė vietoj 600gr. grietinės dėti lieso jogurto, grietinės ir kreminės varškės ir sumaišyti su išplakta grietinėle sako ne tip riebu kaip su viena grietine
Na žiūrėsim.


Dar kausimukas,o tas torciukas skanesnis padarytas diena pries valgyma, ar ta pacia diena?Neapsisprendziu kada kepti ,siandien ar ryt is ryto 
Beje,tesla tai jau pora valandu saldytuve,bet vis tiek viena kiausa as imusiau,man tortas be kiausu,ne tortas

Beje,tesla tai jau pora valandu saldytuve,bet vis tiek viena kiausa as imusiau,man tortas be kiausu,ne tortas

prasau greit kasnors pasakykit ar tept riebalais skrda???Ir kokiais?

QUOTE(Borkowa @ 2009 12 23, 19:21)
Dek ant kepimo popieriaus,riebalu nereikia.
Mergaites, o vietoj arbatinio šaukštelio sodos, užgesintos acte-galiu deti kepimo miltelius?

Na mano malkos jau apsnigo,dabar sala saldytuve
Ryt ziuresim kas gavosi


QUOTE(shimmer @ 2009 12 23, 20:46)
Mergaites, o vietoj arbatinio šaukštelio sodos, užgesintos acte-galiu deti kepimo miltelius? 

galima galima

Vietoj arbatinio saukstelio sodos, kiek reiketu kepimo milteliu deti ?