QUOTE(laimutte @ 2009 10 03, 21:47)
As pagimdzius dukra naudojau didesnius paketus, o po to iprastinius, taciau dabar man iskilo toks klausimas - ar gimdant bunat su pampersais, kelnaitemis , nuogu uzpakaliu

??? Kazkaip beskaitinedama cia visai pasimeciau - gimdant dukra visa laika buvau nuogu uzpakaliu, , nes uzlipti ir nulipti nuo stalo reikejo n kartu

O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t

, tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi

Parasykit is savo patirties
Na nežinau, ar gydytojai leistų gimdyti su kelnaitėm, juk mano žiniomis, gimdyvė turi būti nuoga, tik su naktinukais..
Aš buvau nuoga, per gimdymą nevaikščiojau, tai kaip ir nieks nebėgo..
QUOTE(Persik'as @ 2009 10 05, 19:41)
Sveikos
O sakykite, kokius naktinukus vilkotes? ...kazkaip galvoju, kad kuo trumpesni tuo patogiau paciai... ar maikute kokia
Ar as klystu?
Gimdymui vilkausi ilgesnę maikę, kad uždengtų užpakalį..Geriausias ilgis - apie kelius, man atrodo..Nei per ilgi, nei per trumpi..
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 06, 10:21)
Man irgi įdomu dėl naktinukų. Aš neturiu specialių naktinių maitinimui, ar tikrai verta juos įsigyti, ar gerai bus ir paprasti?
Aš irgi neturėjau spec naktinių maitinimui, puikiai tiko paprasti, tik per vidurį užsegami keliomis sagutėmis..