Įkraunama...
Įkraunama...

3D vaisiaus echoskopija

Siaip tai labai smagu, na bent jau is jusu pasakojimu taip pasirode, as zinoma irgi noreciau, tik ar istikruju tai yra taip nekenskminga, juk cia kazkas forume minejo kad nelabai rekomenduotina tas 3d g.gif
Atsakyti
Buvome ir mes Zveryne, Echoskopo kabinete. Labai malonus priemimas ir bendravimas. Privatus kabinetas lieka privaciu... smile.gif Manau, kad ir 29 nestumo savaite eisime ten... Smalsumo vedami... bigsmile.gif Klausiau to daktaro ar kenkia ultragarsas mano mazyliui?.. Tai sake, kad vieningos nuomones tarp mokslo zmogeliuku nera... Kaip jis sake, vieni mano, kad jokio poveikio, kiti mano, kad vaikelis girdi ultragarsa... Kaip ten yra is tikruju lieka klaustuku... O as esu tokios nuomones, kad siame technologiju-chemiju amziuje dar ne tiek kenksmingu faktoriu, kaip kad tas nekaltas daikciukas mobilus telefonas, kompiuteris, su kuriais neissiskiriame didziaja paros dali, ir t.t....
Atsakyti
Vakar apsilankiau Zveryne.Labai man ten viskas patiko thumbup.gif Kadangi mum dar tik 20 savaiteliu, tai darem 2D + konsultacija.mano lelius pagal visus ismatavimus idealiai atitinka savo amziu bigsmile.gif Baisiausiai norejau 3D, bet tikrai dar ankstoka buvo.Gydytojas parode kaip tai atrodo ir net keleta nuotraukyciu i CD irase, bet dar labai sunku ka iziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2008 01 29, 10:23)
Vakar apsilankiau Zveryne.Labai man ten viskas patiko  thumbup.gif  Kadangi mum dar tik 20 savaiteliu, tai darem 2D + konsultacija.mano lelius pagal visus ismatavimus idealiai atitinka savo amziu  bigsmile.gif Baisiausiai norejau 3D, bet tikrai dar ankstoka buvo.Gydytojas parode kaip tai atrodo ir net keleta nuotraukyciu i CD irase, bet dar labai sunku ka iziuret  ax.gif

man irgi buvo labai smalsu pamatyti savo vaika,koks jis gims ,kaip atrodys,i ka panasus.Bandydavau issifruoti tas nuotraukeles.Dabar kai jau laukiuosi antrojo,tai jau nebesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
As ir i Zveryna uzsirasyt noriu. Labai noriu suzinot kas pilvely gyvena wub.gif . Bet paskaicius jusu komentarus ir nusprendziau, kad dar palauksiu kelias savaites. Nes mums dabar tik 20sav. nestuke.gif
Atsakyti
Labas.,gal kas buvot neseniai Grybo g. darant echoskopija.Kokios kainos? kaip daktarai? 4u.gif ]
Atsakyti
Man Norvegijoj dare 4D echoskopija. Super thumbup.gif , negaliu apsakyt, koks jausmas, kai pamatem maziuka kaip tikra, ne ''juodai balta''... Vis dar akyse stovi ta tobula galvyte. Gavom ir nuotrauku, tevams nusiuntem. Mama jau pradejo speliot, i ka mazasis panasus... hihihi.gif Del idomumo paziurejau internete, kur LT atlieka 4D ir kokia kaina. Radau, kad Kaune daro klinikoj Motina ir vaikas, o kaina... 300 lt blink.gif Na, mes cia tai isvis nieko uz toki tyrima nemokejom, nes gavom siuntima is seimos gydytojo, tai nesuprantu, uz ka jie LT tokius pinigus plesia... Ar vaikuciui nekenkia, sunku pasakyt, bet manau, tokio tyrimo nedarytu, jei kenktu. Cia, Norvegijoj, isvis visus rimtus tyrimus, kurie gali pakenkt, daro tik isimtiniais atvejais. Kartais netgi galvoju, gal dar reiktu kokiu nors papildomu testu, na, SM prisiskaicius... smile.gif Bet gydytojai cia rekomenduoja kuo maziau kistis i busimo vaikelio pasauli...
Atsakyti
Aš dariausi 3D echoskopą Kaune, "Motina ir vaikas" klinikoje. Tikrai nepatariu niekam eiti. Gal Vilniuje ir moka naudotis gydytojai ta aparatūra, bet Kaune tikrai ne. 2D buvo tikrai kokybiškas, o 3D bandė bandė ir nieko neparodė, pajungę buvo gal tris kartus ir rezultato jokio. Tai gerai, kad pinigų nepaimė kaip už 3D, nors tiek.
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2008 04 03, 18:48)
Aš dariausi 3D echoskopą Kaune, "Motina ir vaikas" klinikoje. Tikrai nepatariu niekam eiti. Gal Vilniuje ir moka naudotis gydytojai ta aparatūra, bet Kaune tikrai ne. 2D buvo tikrai kokybiškas, o 3D bandė bandė ir nieko neparodė, pajungę buvo gal tris kartus ir rezultato jokio. Tai gerai, kad pinigų nepaimė kaip už 3D, nors tiek.

Geras... g.gif Isigija toki aparata, reklamuojasi, o naudotis nemoka... doh.gif Norvegijoj tai viska labai gerai atliko, labai aiskiai matem vaikiuka, nuotraukas gavom isvis superines. Matesi, kad daktare igudus, viska apziurejo, ka reikejo.
Atsakyti
mes siandien Zveryne buvom. suuuuper! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai mano trecias nestumas, bet iki tol neturejom leliuku nuotrauku, o dabar turim net klipuku! labai gydytojas patiko, labai malonus ir nuosirdus.
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2008 04 03, 19:48)

Vaizdo kokybė ne nuo gydytojų priklauso.... tiesiog jeigu vakutis pilve yra netinkamoje pozicijoje, ar labai susirietes tada neįmanoma gauti geros kokybės vaizdų.
Mes irgi buvome Žvėryne, kadangi mūsų mergytė buvo labai susirietusi, vienoje vietoje buvo ir rankytės ir kojytės ir veidukas- tai įžiūrėti ten buvo ką nors nelabai įmanoma- pinigų neėmė, pasiūlė ateiti dar kartą, gal vaikas bus pakeitęs padėtį- bet mes antrą kartą nebėjome.
Atsakyti
Taip, nuo gydytojo ir nuo aparaturos. g.gif As ziuriu, Lietuvoj 3D ar 4D paprastai daro nuo 27 savaites ar pan, nes, atseit, anksciau darant nieko nesimato. As dariaus 4D Norvegijoj 21 savaite ir vaizdas buvo idealios kokybes. Gavau kelias nuotraukas, tai tose, kur maziuke judejo, vazdas nelabai ryskus, kazkoks kompiuterinis, bet viena gavosi tiesiog tobulai, kaip ''tikra'' , ryski nuotrauka! thumbup.gif Zodziu, fantastika, kasdien ziurim - neatsiziurim... 4u.gif
Atsakyti