Mielosios,
Atminkite viena kas tinka vienai, gali visai netikti kitai.
Mes kiekviena esame individuali asmenybe...
Jei vienai tyrimas pavyko, kitai gali nepavykti... Is pirmo karto. Nuo daug ko priklauso. Viska reguliuoja jusu mazylis ten jo valdos... Ie nereiskia jog jis leisis...

Maniskis net kusteliu magrumojo...
Nereikia issisvajoti perdaug. Bukite realistes.

Jei tikrai jus domina sis tyrimas, tai susiraskite kontaktus firmu kas teikia sia paslauga ir skambinkite, domekites daug ka vietoje nuspresite.. Vietoj to, kad tiketi viskuom ka cia rasoma...

AS dabar apie savo patirti sia tema. Radau info VILNIUJE apie firmas kas teikia issirinkau sau priimtiniausia tiek paslauga tiek kaina.
Paskambinau, uzsiregistravau ir nuvykau.
Norejau pilno komplekto:
2D, 3D/4D vaisiaus echoskopija (gydytojo konsultacija, tyrimo ataskaita, vaisiaus 2D ir 3D nuotraukos, 2D, 4D tyrimo įrašas CD) 270 Lt
Man 31sav. tad gydytoja pasake jog bedarant matysim ar pavyks. Jei ne mokesiu uz tai kas gausis. PATIKEKITE "Bonus Eventus" viska daro kliento naudai ne savo.... Aiskino viska, Vaisiu istyrinejo, jo organus. Na viska kas ju galimybese ir kiek leido vaikelis. Valanda praleidau, bet tikrai tikslingai tiek info gavau kiek negauvau is savo ginekologes M.Nenorokovos per 8men.

Tikrai likau viskuom patenkinta ka gavau ir uz ka susimokejau...

Tik mano vaikiukas nebuvo nusiteikias pozuoti... Prasiau, tariausi, bet.... Tad kalbant su gydytoja sakykite ko tikites is tyrimo, kas jums svarbiausia ir pan. Nieko nera nesutariamo tik svarbu kalbetis ir visada randamas tiknimiausiais variantas.
TAI mano nuomuone....

www.echoskopas.lt VILNIUJE