Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Apklausa: Kaip vertinate Gender Loops programą (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tiana @ 2009 06 16, 22:38)
o jeigu uzsikretem?? wub.gif

Džiaukitės biggrin.gif

QUOTE(ezra @ 2009 06 16, 22:57)
Pirmiausia, jūsų vietoje, labai apsidžiaugčiau, jei vaikas dabar susirgtų vėjaraupiais, o ne mokykloje, paauglystėje. Vėjaraupiai - ta liga, kuria reikia persirgti vaikystėje. O jei jau taip nenorit, kad vaikas sirgtų - skiepykit.
Antra, gal jau baigėsi karantininis laikas, o briliantinės žalumos taip greitai nuplauti neina. Beje, sergant vėjaraupiais, jei nėra temperatūros, labai sveika saulėje. pabūti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip dar nesinori susirgti dabar...;( dukra sirgo į metu,kazkaip lengviau buvo paaiskinti, kad negalima i lauka eiti smile.gif manajam sedeti namie- tragedija smile.gif

na, siek tiek nuraminot
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2009 06 17, 10:08)
kazkaip dar nesinori susirgti dabar...;(  dukra sirgo į metu,kazkaip lengviau buvo paaiskinti, kad negalima i lauka eiti smile.gif  manajam sedeti namie- tragedija smile.gif

na, siek tiek nuraminot

vis tiek bus kada nors tokia situacija, kad namie reiks sedeti ax.gif
Atsakyti
Jei kalba apie vėjaraupius, tai aš vaikystėje nesirgus, susirgau būdama 7-ą mėnesi nėščia, vyresnėlis parsinešė iš darželio, bet ne iš savo grupės, nes tais metais sirgo tik jis vienas, o prieš metus buvo persirgusi visa grupė beveik, o jis liko sveikas, aš taip pat neužsikrėčiau nors vedžiojau jį į darželį. Tai, pasvarstykit kada geriau sirgt šia liga, vaikystėje ar besilaukiančiai pvz.
Ir toms, kurios alpsta pamačiusios žalią vaiką. Aš sūnaus netepiau zelionka, o tik Psilo balzamu, o taip darau ne aš viena, tai kaip tokį vaiką atpažintumėt viešoje vietoje, kad jis GAL dar viruso nešiotojas?
Beje, pats pavojingiausias (daugiausiai užkrečia) viruso nešiotojas yra tada, kol dar nėra spuogų ir jiems atsiradus pirmas ~3-5 dienas, o tiksliau, kol randasi nauji spuogai, paskui tikimybė, kad užkrės tampa minimali.
Atsakyti
Na, va kaip buna. Maliku, o leliukui nepakenke vejaraupiai g.gif
Musu darzely tevas nuo vaiko uzsikrete vejaraupiais, tai sake: "musiet kojas pakratysiu"
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 06 18, 10:06)
Na, va kaip buna. Maliku, o leliukui nepakenke vejaraupiai  g.gif
Musu darzely tevas nuo vaiko uzsikrete vejaraupiais, tai sake: "musiet kojas pakratysiu"

Šiaip lyg nepakenkė, nors gimė su įgimta infekcija (simptomų jokių, tik kraujo tyrimas rodė), tai gavo iškart po gimimo 5 dienas antibiotikų. Kad tai nuo vėjaraupių, niekas negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti.
Atsakyti
Tikrai geriau persirgti vejaraupiais vaikysteje drinks_cheers.gif
Mano vyras neaisku kur sugebejo uzsikresti lapkriti. Na ir "malonuma" apturejo besirgdamas doh.gif darbe pasirodyti negali, is namu iseiti negali net i parduotuve, kad kitu neuzkrestum doh.gif Net jo tevai negalejo atvaziuoti ir pas save uzdraude vaziuoti, nes bijojo uzsikresti lotuliukas.gif Poliklinikoje seseles is jo kikendavo lotuliukas.gif Gydytoja net ejo pas pediatre konsultuotis, nes nezinojo, kaip toki dideli vaika gydyti biggrin.gif paskui dar kol visos zaizdeles ant veido uzgijo doh.gif
Aisku ir vaika uzkrete. Visa laime, kad as vaikysteje persirgau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,tai jus cia apie tuos vejaraupius,tai normalu juk BEVEIK kekvienas vaikas tai perserga, vieniems lengviau kitiems sunkiau,ir visai NEBUTINA vaiko dazyti zaliai. bigsmile.gif as savo vaika tepliojau su tepaliuku PSILObalzam, mums taip musu gyd.patare, ir buvau tuo labai patenkinta, mirksiukas.gif vaikas nesikase ir greiciau gyjo,nes tas tepaliukas dar ir saldo, nuima niezuli, dar mes ji naudojam nuo uodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrule r: 19 birželio 2009 - 09:29
QUOTE(audrule r @ 2009 06 19, 10:27)
Sveikos mamytes,tai jus cia apie tuos vejaraupius,tai normalu juk BEVEIK kekvienas vaikas tai perserga, vieniems lengviau kitiems sunkiau,ir visai NEBUTINA vaiko dazyti zaliai.  bigsmile.gif as savo vaika tepliojau su tepaliuku PSILObalzam, mums taip musu gyd.patare, ir buvau tuo labai patenkinta, mirksiukas.gif  vaikas nesikase ir greiciau gyjo,nes tas tepaliukas dar ir saldo, nuima niezuli, dar mes ji naudojam nuo uodu.

Apie darzelius. Gal kieno vaikas lanko L-darzeli "KLEVELIS"? bigsmile.gif Ar jusu darzeliuose daug svenciu vaikai svencia?Ar yra daug veiklos? Ar dalyvauja kokiuose nors miesto renginiuose ar sventese? mirksiukas.gif Ar patenkintos savo darzeliu?
Atsakyti
QUOTE(audrule r @ 2009 06 19, 10:27)
Sveikos mamytes,tai jus cia apie tuos vejaraupius,tai normalu juk BEVEIK kekvienas vaikas tai perserga, vieniems lengviau kitiems sunkiau,ir visai NEBUTINA vaiko dazyti zaliai.  bigsmile.gif as savo vaika tepliojau su tepaliuku PSILObalzam, mums taip musu gyd.patare, ir buvau tuo labai patenkinta, mirksiukas.gif  vaikas nesikase ir greiciau gyjo,nes tas tepaliukas dar ir saldo, nuima niezuli, dar mes ji naudojam nuo uodu.

Ne visiems tas Psilobalsamas padeda, mano dickiui tik zelionke nueme niezejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 06 19, 16:49)
Ne visiems tas Psilobalsamas padeda, mano dickiui tik zelionke nueme niezejima  doh.gif

Niežėjimą nuima tik tabletės pvz. Tavegil, Zyrtec ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti