Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 27, 12:35)
na nepyliau puslitrio smile.gif o ir kugelinsko nemazai buvo, ir to pieno nedaug atrodo dejau...
o tos garstycios idomiai skamba, nesu kazkaip valgius agurkiuku su garstyciomis  rolleyes.gif blush2.gif

Mano mama taip juos uzmarinavusi, supjausciusi riekutemis , kitus maziukus cielus sudejusi ir garstyciu marinate padariusi, nu man skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 04 26, 20:20)
labas mergaites senokai cia bebuvau  blush2.gif  blush2.gif  kazkaip laiko mazai  nu va isitikinau kad imanoma mum is 600lt isgyvent  biggrin.gif  smile.gif 
tai va siandiena gaminau saltibarsciu varsketuku  ir rytojuij ruosiu balandelius  smile.gif

o kiek asmenu seima uz tiek gali prasimaitinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 04 27, 15:41)
o kiek asmenu seima uz tiek gali prasimaitinti? blush2.gif

Mes i Lenkija kai pradejom vazineti, 3 asmenu seima, plius suo, nes valgo ka ir mes , 4 savaites 350lt isgyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš savaitgalį vėl viriau čili sriubą ir dariau troškinį (vištiena+daržovės). Valgysim tris dienas biggrin.gif
Šios dienos meniu:
Ryte: vakarykščiai šašlykai ir tortas (MB gimtadienis smile.gif )
Pietūs: troškinys su grikiais
Vakarienė: čili sriuba

Rytoj pietūs ir vakarienė bus tokie patys, o pusryčiams pasidarysim sumuštiakų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 04 27, 15:49)
Mes i Lenkija kai pradejom vazineti, 3 asmenu seima, plius suo, nes valgo ka ir mes , 4 savaites 350lt isgyvenam biggrin.gif

Manau jus tikrai gana pigiai isgyvenate menesiuka 4 asm seimyna.O uz ta suma kokiu produktus perkate?
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2009 04 27, 17:55)
Manau jus tikrai gana pigiai isgyvenate menesiuka 4 asm seimyna.O uz ta suma kokiu produktus perkate?

pagrinde mesa, vistiena, grietine, pienas, suriai visoki, jogurtai, bet i ta suma isiskaiciuoja ir indu plovikliai ir skalbimo milteliai, tiesiog keiti 350 lt gauni daugiau zlotu, o apsiperki per pus pigiau, mes cia LT visada isleisdavom maistui apie `1000lt i menesy, o db 3 kart maziau galima sakyti blush2.gif kosiu dauig perkam, makaronu, darzoviu
zodziu visko ko tik reikia ir ka megstam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nexta: 27 balandžio 2009 - 17:07
Šiandien tingėjau ką gamint, tai iš kameros ištraukiau savo gamybos šaldytų cepelinų ir išviriau. Ryt bus šv.rūgštynių sriuba, nes tėvukas parvežė visą maišą thumbup.gif
Atsakyti
mes siandien jau sukirtom rugstelynes biggrin.gif ui kaip skanu buvo kaip senai bevalgiau wub.gif tik va is mesos nuo kauliuku zadeti zemaiciu blynai nebeisejo nes vyrukai isisuko biggrin.gif kogero paskutini karta kiauliena valgem, bijau kiauliu gripo doh.gif
Atsakyti
Aš rytoj kepsiu 4 kepsnius, iandien kai dariau troškinį, nuo mentės atpjoviau 4 gabalus, kepsniukus tokius. tai 2 bus vyrui, ir po vieną mums su maže. Dar norėčiau išsikepti avižinių dribsnių blynų, kažkuri iš jūsų buvo davusi receptą, tai išsisaugojau
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 27, 20:15)
kogero paskutini karta kiauliena valgem, bijau kiauliu gripo  doh.gif

bijok zmoniu, o ne kiaulaiciu, neteisinga info ir isvis lt labai mazai info pateikia ziniose ir spaudoj, nuo kiaulaiciu nelabai turi galimybes uzsikrest mirksiukas.gif
Atsakyti
aha jau girdejau, nebent zalia mesa valgyciau biggrin.gif tai gerai, traukiu farsa is kameros biggrin.gif
Atsakyti
Pusryčiai buvo: man kriaušė, MB bananas ir kriaušės kiek nuo manęs liko, mažoji sūrelius valgė. Pietums kaip jau sakiau bus kepsniukai su makaronais ir marinuotais agurkėliais.
Atsakyti