Vakar buvom gamtoje, tai kepemes saslykus, kepsniukus, tai dar parsivezem ir namo keptos mesos . Vakar tik svieziu rugstyniu sriubos issiviriau
šiandien pietavau valgykloje, sriubytė šv. kopūstų ir kepsnys su salotomis (8lt) vyras nežinau ką ryte valgė, o per pietus dirbs, tai tik vakarienei grįš, vakarienė daržovių-mėsos troškinys
pusryciams man sumustiniai, mazasis darziuky valge. pietums vakarykstes buvles su vistiena, dar siek tiek liko tai pasikepinom, kad sociau butu imusem kelis kiausinius. valgem su pomidorais su grietine. dar yra sriubos jei bus reikalas, bet itariu kad nebe, nes labai persivalgiau
ai, dar mazasis suvalge sokoladuka uzmates
ir leda

oj mūsų troškinukas koks skanus išėjo, vyras padarė
man skanesnis maistas kai jis daro
dar traškučių valgėme hmz...

pusryciams sumustiniai, pietums grikiai patroskinti su mesyte, pievagrybiais ir morkomis, vakarienei lietiniai idaryti suriu ir desra vyrui, o man tik su grietine
Vakarykštis troškinys, apelsinai, kivi, jogurtas, riešutai, omletas su salotomis
siandien pusryciams man sumustinukai. paskui buvau islekus tai pietus skaitosi kava pas drauge. paskui i susirinkima, tai va grizusi dabar sukirtau lekste sriubos - barsciai su frikadelemis. skanu. vyrai kepesi kiausini. sriuba mama vire, vis dar ji seimininkauja

nu prisiskaiciau cia visko (nuo dusios visa temuke perskaiciau
)ir kiek receptuku geru radau
acius visoms tai nusprendziau ir as prisijungti
vakar iskepiau naliesniku pavalgem vakariene vyras pusryciams ju pavalgys kas liks sudesiu kitam kartui i kamera,o vakarop isvirsiu pievagrybiu sriubos per pietus pavalgysiu perliniu kruopu su sviestu (sviestuka is kaimo mama atveza),mazylei sriubytes saldytuve yra
su vyru nusprendem pasidaryt visos savaites meniu tada nebereikia galvos sukt

vakar iskepiau naliesniku pavalgem vakariene vyras pusryciams ju pavalgys kas liks sudesiu kitam kartui i kamera,o vakarop isvirsiu pievagrybiu sriubos per pietus pavalgysiu perliniu kruopu su sviestu (sviestuka is kaimo mama atveza),mazylei sriubytes saldytuve yra
su vyru nusprendem pasidaryt visos savaites meniu tada nebereikia galvos sukt

siandien spagetti makaronai bus uzpilti su "idea"padazu keptu su farsu

o ir as ziurinejau parduotuvej tuos ideja padaziukus, lauksiu atsiliepimu kaip skonis
siandienai dar yra sriubos katilas didziulis. mama sake virs eziuku su spirgiukais valgysim. ir bus gana siandienai, dar koki sumustini ar bandele i tarpa sukirsim.