Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Bonifacija @ 2009 05 27, 13:07)
cia pomidorai ar grybai tiek kainuoja?  blush2.gif  ir kaip darote ta grybu padaza?

Siandien pomidorai norfoje tik 2.65 lt/kg, o grybu padaza darau paprastai: supjaustytus pievagrybius pakepinu ant sviesto, kepinu kol beveik isgaruoja vanduo, tada deti mazdaug sauksta miltu, tada pilti grietine, nors kiek esu macius receptu, tai dazniausiai dedama grietinele, ir ideti siek tiek priekoniu.
Siandien valgeme desreliu, su pomidorais, pusryciams vyras virtus kiausinius, sunus lietiniai su varske, dar siandien iskepsiu visciuka
Atsakyti
pusryciai: makaronu kose su sviestuku (damutei)
pietus: lietiniai
vakariene: apkepta ir patroskinta mesyte su vakarykciom virtom, apkeptom snd bulvem .prie ju MB valge zirnelius su svogunais ir majonezu...as grybus su grietine ir svogunais smile.gif dar kepiau varskes spurgas
Atsakyti
siandien ziuriu visos ypatingai taupios smile.gif nieko negamina biggrin.gif
pusryciai - sumustiniai su slapenke. pietukai - tokie patys. grizus vyrui bus apsipirkimas masinis, tai gaminsiu vakariene tik - greiciausiai vokiska kiausiniene, tik vietoj kumpelio pabaigsiu slapenke smile.gif dar pasidarysim salotu kalna. taip pat kepsiu keksiukus. turiu dezute kazkokia nusipirkus, jau gal pusmetis stovi, sakau bandysiu. reiks tik vandens ir kiausiniu. ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
as vakar vakarienei pica pagaminau is to, ka saldytuve buvo, tai vakarienei tik picos padus pirkau biggrin.gif

siandien vyras damusinejo saslykus, as varskes apkepa su svieziom, trintom braskem.
Atsakyti
Siandien dabaiginejam kepta visciuka, ir varskes apkepa kepiau valgeme su saldytomis braskemis, ir jau turbut siandien nieko nedarysiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Gal ir nelabai į tema, bet turiu kiaušinių daug, sviesto kaimiško, miltų.. nesumąstau ką taupiau be gausybės kitų ingridientų padaryt.. gal taupančios šeimininkės mesteltų kokią mintį kaip maitint šeimyną iš šių produktų??
KIol kas esu sugalvojusi tik variantą: lietinai blynai, nes pieno dar likę.. o kas dar?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 28, 15:35)
4u.gif Gal ir nelabai į tema, bet turiu kiaušinių daug, sviesto kaimiško, miltų.. nesumąstau ką taupiau be gausybės kitų ingridientų padaryt.. gal taupančios šeimininkės mesteltų kokią mintį kaip maitint šeimyną iš šių produktų??
KIol kas esu sugalvojusi tik variantą: lietinai blynai, nes pieno dar likę..  o kas dar?? 4u.gif

as kepciau koki obuoliu pyraga ir dar padaryciau varsketukus. 4u.gif
Atsakyti
Pusryciai: grikiu kose
Pietums : vistiena patroskinta mazajai su grikiu kose likusia
Vakarieniai: kepsiu vistos sparnelius su ryziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 28, 16:35)
KIol kas esu sugalvojusi tik variantą: lietinai blynai, nes pieno dar likę..  o kas dar?? 4u.gif

gali gal kokie sviestiniu sausainiuku prikepti smile.gif maciau kazkur sausainiu temoje keleta 4u.gif taip pat kokiu eziuku pridaryti, ir i kamera. miltai nesuges, o kai turim daug kiausiniu tai kiausininius patiekalus darom - kiausinienes dazniau, blynu, gali pasidaryti naminiu makaronu, maciau oliveris dare, tik nebepamenu kaip ax.gif reikia kiausiniu ir miltu. manau internete rastum tiksliau kokiom proporcijom.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 28, 16:35)

kaio jai nebeturėsit kur dėt, išsisems fantazija, tada produktus parduodat kam nors ir už gautus pinigus mėsos perkates biggrin.gif juokauju aišku smile.gif
Atsakyti
siandien norfoje nusipirkau duonos, kur savaitgali akcija 0, 85 lt, tai kepimui labai gerai suejo, ir siaip visai nieko duona, o siandien bus saslykai nes jau buvo uzraugti, reikia butinai iskepti,bus su ryziais ir pomidorais nes savaitgali isvarom i vestuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 29 gegužės 2009 - 16:52
vakar dariau miltinius kleckiukus su mesa tai siadien jais ir mitom,nors pusryciams issiviriau ryziu,o mano vakariene kelios saujos sausu pusryciu ir 3 apelsinai is senu laiku saldytuve buvo blush2.gif
Atsakyti