Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 06 03, 15:40)
g.gif joliteee o kiek gaunasi to surio is tu produktu kur suraset? mazdaug. ir i kokius indelius deti? tokie tipo kaip nuo margarino tinka?

Dar pamirsau pamineti kad tinka tik sviezia varske ir pienas t.y. tik is kaimo, nes pirktiniai produktai yra pasterizuoti
As dejau i apvalius mazus nuo silkes indelius, dariau mazdaug is puses produktu, tai pora indeliu gavos kazkur
Atsakyti
Eina naciort saldytuvas sugedo,mano maistas i siukslyna keliaus,supykau ir nieko nieko nedariau frusty.gif frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2009 06 03, 23:26)
Eina naciort saldytuvas sugedo,mano maistas i siukslyna keliaus,supykau ir nieko nieko nedariau frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

į kokį indą ir į sklepą, kitos išeities nematau biggrin.gif sorry nejuokinga tikrai, bet neturiu ką pasiūlyti
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2009 06 03, 23:26)
Eina naciort saldytuvas sugedo,mano maistas i siukslyna keliaus,supykau ir nieko nieko nedariau frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif

bandyk kazka apvirt, vis ilgiau pastoves. pieno produktus i bliuda ir i salta vandeni. Na pas kamynka galima priglaust kazkiek saldytuve
Papildyta:
Vakar kepiau kepniukus su svogunais ir morkomis pomidoru padaze folgoje . Valgem su ryziais ir svieziomis darzovemis. Desertui zele su braskemis.
Siandien bus svieziu kopustu sriuba ir vakaryksciai likuciai
Atsakyti
siandien planavau kepti visciuka, rimi pirkau gatvai marinuota, akcija buvo. bet pasiliksiu rytojui, nes yra barsciu like, iskepsiu dar lietiniu su suriu ir slapenke, ir uzteks siandienai smile.gif
Atsakyti
O aš antra diena taupau biggrin.gif MB išvarė pas tėvus, tai kai viena būnų nieko ir negaminu. Vakar ryte keli sumuštiniai su kava, pietums - kefyras, vakare braškės ir taurė vyno. Šiandien pusryčiams sauja vyšnių ir kava, pietums kefyras, vakare bus braškės ir vyšnios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 06 04, 18:08)
O aš antra diena taupau  biggrin.gif  MB išvarė pas tėvus, tai kai viena būnų nieko ir negaminu. Vakar ryte keli sumuštiniai su kava, pietums - kefyras, vakare braškės ir taurė vyno. Šiandien pusryčiams sauja vyšnių ir kava, pietums kefyras, vakare bus braškės ir vyšnios  biggrin.gif

čia tai jau nebe taupymas, o nevalgymas man būtų blink.gif
Pusryčiai: dešrelės, arbata; pietūs: sūrelis su arbata; vakarienė: kiaušinis, batonas, majonezas; Gal dar su draugėmis eisiu į kavinę šiandien, tai ten kažką gal suvalgysiu, kokios sriubytės ar ledų
Papildyta:
Labuska matau skaitai, tai parašyk ką nors
Atsakyti
Vakar vistienos sparneliai su bulvemis kepti orkaiteje rankoveje
Siandien kepta zuvis, morku su cesnaku salotos ir bulviu kose su krapais
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 06 04, 18:56)
Siandien kepta zuvis, morku su cesnaku salotos ir bulviu kose su krapais

oj ta tai imčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 06 04, 18:08)
O aš antra diena taupau  biggrin.gif  MB išvarė pas tėvus, tai kai viena būnų nieko ir negaminu. Vakar ryte keli sumuštiniai su kava, pietums - kefyras, vakare braškės ir taurė vyno. Šiandien pusryčiams sauja vyšnių ir kava, pietums kefyras, vakare bus braškės ir vyšnios  biggrin.gif

ne tik sutaupysi, bet ir figūrą pataisysi biggrin.gif
Atsakyti
pusryciai: sumustiniai su slapneke, suriu
vakariene: keptas visciukas su bulvemis, salotos agurku ir ridikeliu, pomidorai.
Atsakyti
Na o aš vakar paskaičiau čia, kad žuvį valgė, tai šiandien nusipirkau keptos žuvytės, tai dabar jau pusryčiauju. Vakarienė sumuštinukas ir kokie sausainukai, nes pas drauges būsiu vakare
Atsakyti