Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

As irgi ziema, zuvu likucius uzkasiau siltnamy smile.gif
O dabar tinkamas laikas patresti pomidorus?
Atsakyti
O pamidorus tresti geriau arklio ar karves meslu? Ir ji geriau parauginti ar ne?
Atsakyti
Pirmais metais sodininkauju, tai prasau patarkite 4u.gif Ar jau laikas sodinti pomidorus i lauka, ne i siltnami, o tiesiai i darza?
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 04, 10:21)
Pirmais metais sodininkauju, tai prasau patarkite 4u.gif Ar jau laikas sodinti pomidorus i lauka, ne i siltnami, o tiesiai i darza?

Sodink jau , nes kada derliaus sulauksi ?As taip pat pasodinau kelis i lauka , nes siltnamyje netilpo.
Atsakyti
Šiandien šiltnamyje nudžiugau...Kai kurie net vėlyvesni pomidorai ne tik kad su žiedais, bet ir kai kur kokį pomidoriuką, kaip graikinis riešutas suformavę...Dėl ankstyvų nesistebiu, bet kad anie, tai dar nelaukiau...nesitikėjau. Šaunu. Susiruošiau nufotografuot-baterija išsekusi...Tą padarysiu penktadienį.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 06 01, 10:54)
Mergaites kiek kartu i savaite reikia siltnamyje laistyti pomidorus? Pirmas mano darzas, tai bijau sugadinti. Jau visi pomidoriukai zydi  wub.gif , o vienam kampe agurkiukai auga. Sako agurkus daznai reik laistyti, o pomidorus tevukas bando irodyti, kad uztenka 1 karta i savaite. Niu bet as kas 3dienas, tai tikrai palaistau. O kaip is tikro reikia?  4u.gif  ax.gif

skaičiau, kad pomidorus reikia laistyti retai, bet gausiai.. Vieną kartą per savaitę turėtų užtekti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 06 04, 21:49)
Šiandien šiltnamyje nudžiugau...Kai kurie net vėlyvesni pomidorai ne tik kad su žiedais, bet ir kai kur kokį pomidoriuką, kaip graikinis riešutas suformavę...Dėl ankstyvų nesistebiu, bet kad anie, tai dar nelaukiau...nesitikėjau. Šaunu. Susiruošiau nufotografuot-baterija išsekusi...Tą padarysiu penktadienį.

Pas mane irgi jau yra, bet kol kas tik du mazyliai, nors ten gal ir ankstyvesne veisle, bet man vistiek smagu smile.gif
Atsakyti
Niekada nesu auginusi vazoninių pomidorų. Dabar turiu Balkonenzauer ir Vilma. Kaip pažastis jiems reikia skabyti? Šiaip palyginus su kitais jiems pažastėlės auga lėtokai. Kol kas apsisprendžiau neskabyt, kad būtų vešlūs krūmai vazonuose. Gal kas turi patirties?

Balkonenzauer
user posted image

user posted image

Vilma

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 05 birželio 2008 - 17:09
Regila ,patark prasau.Prasisukau savaitgali siltnami ir is to skabymo ikarscio,paklausius patarimu speju,kad ir virsunes nuskabiau.Ar dar bus kas gero is tokiu nuniokotu augaleliu mano?
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 06 10, 10:37)
Regila ,patark prasau.Prasisukau savaitgali siltnami ir is to skabymo ikarscio,paklausius patarimu speju,kad ir virsunes nuskabiau.Ar dar bus kas gero is tokiu nuniokotu augaleliu mano?

Isleis kita virsune is sono, tik jos nereikia nugnybti biggrin.gif
Atsakyti
seveikutės, ar reikia papildomai tręšti pomidorus šiltnamyje, kaip ir su kuo tai daryti??
Atsakyti
Nu tikiuosi, ax.gif Daugiau neliesiu virsaus net jeigu grasins.Aciu,nuraminot
Atsakyti