QUOTE(saaulute @ 2009 08 04, 10:22)
Sveikutes, mes irgi turime molone bendrauti su genetikais. Skaiciau foruma, bet tokios situacijos kaip musu neradau, o gal is to jaudulio praleidau. Man 25 metai, pirmas - dvigubas kraujo tyrimas parode dauno ir edvarco sindromo apie 1:9000, pasidariau triguba kraujo tyrima telefonu suzinojau ats: edvarco nukrito kosminiais zingsniais 1:250. Suzinojus vos vietoj nenugriuvau. Man genetike sake, kad tiksliausias buna pats pirmas kraujo tyrimas ir labai retai atsitinka taip, kad jis nukristu, greiciau jie pagereja. Optimizmas mane po truputi palieka. Laukia kita savaite vandenu tyrimas, nebijau as tos adatos, tik nezinau kaip reiks save priversti ir is kur reikes pasisemti drasos pasiskambinti, pasiklausti atsakymo. Dziaugiuosi uz tas, kurios suzinojo teigiama atsakyma ir gali sau ramiai dziaugtis likusiu nestumu. Visoms stiprybes ir sekmes.
Kas cia per dvigubas ir trigubas tyrimas? Man dare Prisca-tai cia koks
Bus viskas gerai, kraujo tyrimai tik statistiniai, svarbiausia echo geras. Aisku pasidarysi vandenu tyrima ir tau bus isvis viskas ramu. Sekmes ir nusiraminimo.
As dabar istikruju irgi susirupinau, man dare tik 12 sav. krauja, jis buvo geras, o kai buvau 18 sav. sake uztenka echo ir kraujo nebedare