Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

Tamsesni plaukai ax.gif.
Atsakyti
Brunetes rolleyes.gif

Pati esu daug metu buvus blond , bet tapau brunete wub.gif
Atsakyti
Brunetė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 11 24, 23:58)
Brunetė  wub.gif

Žiūriu, už brunetę čia vienareikšmiškai. Šiaip, žinoma, gražiausia yra tai, kas individualiai žmogui geriausiai tinka. Na bet man labiau patinka brunetės, nes jų ryškesni bruožai.
Atsakyti
Buvau ir tokia, ir tokia biggrin.gif . Tačiau likau ir, ko gero, išliksiu brunete. Plaukus dažau juodo šokolado spalva, nes ir mano natūrali spalva tamsi. Prieš kokius 5 metelius buvo užplaukęs nesveikas noras tapti blondine. Po kelių drastišų procedūrų iš juodos patapau balta. Plaukučiai, aišku, už tai manęs nepagyrė schmoll.gif ir "atsidėkojo": žiauriai išsausėjo, išplonėjo, ėmė lūžinėti, šakotis, veltis ir pan. Nors naudojau tikrai geras profesionalias plaukų priežiūros priemones, gėriau vitaminus, skrupulingai prižiūrėjau, vis tiek plaukai neatrodė taip kaip norėčiau. Aplinkiniai sakė, kad man tinka ir tas, ir tas variantas, tačiau pati jaučiuosi kur kas geriau būdama brunete. Nes ir plaukai kardinaliai atsigavo, kai vėl pradėjau dažyti tamsiai, jų būklė nepalyginamai pagerėjo, dabar plaukas blizga, vėl tapo glotnus ir sveikas.
O šiaip manau, kad viskas individualu. Man svarbiausia - sveiki plaukai, o spalva neturi didelės reikšmės. Jei žmogui tinka, kodėl gi ne mirksiukas.gif . Tik labai labai nemėgstu peroksidinių blondinių ir juodai mėlynų "varnų" lotuliukas.gif doh.gif . Kas nenatūralu, tas man negražu schmoll.gif . Varno juodumo plaukams norisi ryškių pietietiškų bruožų, o nublonduoti plaukai labai kvailai atrodo prie tamsesnės odos, juodų antakių ir rudų akių smile.gif . Taip kad, mano nuomone, nereikėtų šviesinti ar tamsinti plaukų daugiau nei dviem tonais nei natūrali jų spalva.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 26, 15:51)
Buvau ir tokia, ir tokia biggrin.gif . Tačiau likau ir, ko gero, išliksiu brunete. Plaukus dažau juodo šokolado spalva, nes ir mano natūrali spalva tamsi. Prieš kokius 5 metelius buvo užplaukęs nesveikas noras tapti blondine. Po kelių drastišų procedūrų iš juodos patapau balta. Plaukučiai, aišku, už tai manęs nepagyrė schmoll.gif  ir "atsidėkojo": žiauriai išsausėjo, išplonėjo, ėmė lūžinėti, šakotis, veltis ir pan. Nors naudojau tikrai geras profesionalias plaukų priežiūros priemones, gėriau vitaminus, skrupulingai prižiūrėjau, vis tiek plaukai neatrodė taip kaip norėčiau. Aplinkiniai sakė, kad man tinka ir tas, ir tas variantas, tačiau pati jaučiuosi kur kas geriau būdama brunete. Nes ir plaukai kardinaliai atsigavo, kai vėl pradėjau dažyti tamsiai, jų būklė nepalyginamai pagerėjo, dabar plaukas blizga, vėl tapo glotnus ir sveikas.
O šiaip manau, kad viskas individualu. Man svarbiausia - sveiki plaukai, o spalva neturi didelės reikšmės. Jei žmogui tinka, kodėl gi ne mirksiukas.gif . Tik labai labai nemėgstu peroksidinių blondinių ir juodai mėlynų "varnų" lotuliukas.gif  doh.gif . Kas nenatūralu, tas man negražu schmoll.gif . Varno juodumo plaukams norisi ryškių pietietiškų bruožų, o nublonduoti plaukai labai kvailai atrodo prie tamsesnės odos, juodų antakių ir rudų akių smile.gif . Taip kad, mano nuomone, nereikėtų šviesinti ar tamsinti plaukų daugiau nei dviem tonais nei natūrali jų spalva.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 16:53)
Visiškai pritariu drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif! Beje, norėčiau pritarti čia vienai pasisakiusiai narei, kad dirbtinai nublondintas plaukas negali būti sveikas, žvilgantis ir glotnus schmoll.gif . Tamsaus, ypatingai tamsiai dažyto, plauko įprastas dažas nenuims, tam jau reikia miltelių, didelės koncentracijos peroksido, kas yra peilis plaukui. Vienos procedūros neužtenka, nes pati blondavau ir mačiau, kokia tapau po pirmos šviesinimo procedūros - viščiukas lotuliukas.gif doh.gif . Po antros procedūros, kuri buvo atliekama tik po geros savaitės (savaitę laiko turėjau išvaikščioti trynio geltonumo plaukais verysad.gif ), vis dar nebuvau patenkinta rezultatu, nes spalva manęs netenkino schmoll.gif . Aišku, norint greito rezultato, galima blonduoti iškart, bet tada jau kirpėja neatsako už plaukų tankį ir tūrį lotuliukas.gif biggrin.gif .
Per PLAYBOY kanalą kažkada rodė tas peroksidines pupytes, dažančias plaukus baltai, tai jos kalbėjo, kad tai, ką mes matome, tėra vizualinė apgaulė. Jų plaukai labai ploni, labai sausi ir labai nesveiki. Vešlių, žvilgančių ir sveikų plaukučių efektas, pasirodo, išgaunamas feno, laminavimo, silikono ir blizgesio suteikiančių purškiklių pagalba. Ištrinkus galvą šampūnu, pamaitinus balzamu, palepinus kauke ir aliejuku, jie vis vien atrodo tragiškai, nes pats plaukas jau yra pažeistas. Ir nevarykit Dievo į medį tos, kurios dievagojasi, kad peroksidinis plaukas gali būti SVEIKAS. Jis tik gali atrodyti sveikai naudojant tam tikras priemones, kurios, beje, kainuoja didelius pinigus, tačiau realiai bus nualintas ir pažeistas. Sakykit, ką norit, bet pati turėjusi chemiškai šviesius plaukus, kalbu iš savo patirties smile.gif.
Prisipažinsiu, tikrai neteko matyti peroksidinės blondinės dėmesio vertais plaukais (kalbu apie dažytas) schmoll.gif .
Atsakyti
Man grazu blondines, bet tokiu ramesniu, naturalesniu atspalviu, o tos nubalintais plaukais, tai nepatinka doh.gif
Siaip, tai BRUNETEMS pirmenybe 4u.gif Jos sexualiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LanaLana @ 2011 11 26, 18:52)
Man grazu blondines, bet tokiu ramesniu, naturalesniu atspalviu, o tos nubalintais plaukais, tai nepatinka  doh.gif
Siaip, tai BRUNETEMS pirmenybe  4u.gif Jos sexualiau atrodo  smile.gif

Tada įdomu, iš kur tas posakis, kad vyrai labiau mėgsta blondines. Aš savo pažįstamu apklausiau, jie irgi beveik vienareikšmiškai už tamsiaplaukes biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi būsiu už tamsius. gal dėl to, kad pati tamsi esu biggrin.gif blush2.gif Nors taip vienareikšmiškai teigti, kad tamsūs geriau, negalima. Pažįstu tokių, kurioms šviesūs plaukai nerealiai gražiai atrodo ir labai tinka, kitoms tas pats su tamsiais. Taip kad.. tongue.gif
bet šviesūs plaukai man bent jau gražūs tada, kai nei per daug geltoni, nei balti. Toks viduriukas. tada labai gražu wub.gif
Atsakyti
Blondine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 28, 21:31)
Galiu drasiai sakyt kad italams ir kitiems tamsiems bernams ziauriai patinka blondines, o va musu lietuviams kiek zinau juodukes labiau patinka  biggrin.gif

Na, mano italui aš - juodukė labiau patinku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beja, kiek turėjau tamsiaplaukių bernų visiems juodukės patiko, taip, kad stereotipų nėra wink.gif
Atsakyti