Įkraunama...
Įkraunama...

Ar L. Malinauskas padėjo nuimti užkeikimą?

Visgi jeigu tu nepriimsi, kas prie taves gali prilipti? Nebent busi visiskai dvasiskai nusilpes, be tikejimo, be pasitikejimo ir kiekviena pikta zodi gersi i save kaip kempine "na stai ir vel, na jau cia man bus negerai, na jau cia mane nuziurejo prakeike, viskas nesiseka"...
Galvoju jei tiki Dievu, visviena jo griebsies kaip siaudo ir prasysi iseities. Ir jis pades.
Papildyta:
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 07 10, 17:06)
iš ties tai nėra jokių prakeikimų, tas labai akivaizdu bent kiek suprantantiems astrologiją, pasibaigia bloga planetų įtaka ir užkeikimas savaime praeina.


Astronominiu poziuriu musu ta eiline astrologija yra niekine. Dabar negaliu moksliskai paaiskint, bet apie tai yra rases Joseph Murphy. Cia gal ir pacius astronomus reiketu pakalbinti, manau paaiskintu kaip ten kas...
Papildyta:
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 07 11, 13:43)
matote, esmė yra klaidingame įsitikinime, kad už blogą bus atlyginta blogu, už gerą geru. išties net ir astrologijoje yra planetų padėtis, kuriai susidarius įmanoma nukentėti nuo kažko panašaus. bet pavyzdžiui yra žmonių, kurie turi tam tikrus sėkmės ženklus, ir jie gali daryti, ką nori, iš esmės viskas nuo jų bus kaip nuo žąsies vanduo, yra žmonių, kurie apdovanoti mistinėmis galiomis, tačiau tikrai ne visi jų atranda savyje tą potencialą, kaip ir bet kuris kitas žmogus, o yra tiesiog nelaimėlių. Iš esmės nepalankus gimimo horoskopas dažnai netgi tampa žmogaus sėkmės šaltiniu, o štai puikus išsidėstymas tarsi prakeiksmu, nes tas, kuriam tenka kovoti, kad išgyventu užsigrūdina ir pats įveikia didžiausias nesėkmes, o likimo numylėtinis įpranta nei piršto nepajunti ir menkiausias vėjelio pūstelėjimas gali jį sužlugdyti. bet kokiu atveju aš linkusi manyti, kad likimas palankiausias tam, kuris eina pakelta galva duobėtu keliu ir ieško nesėkmių priežasties savyje, o ne kituose.


nera tokiu zmoniu, kuriems viskas kaip nuo zasies vanduo...
pamenu skaiciau zurnale zmogaus gyvenimo istorija, kur jis buvo draugu laikomas gimes su marskineliais. verslas, puiki seima, dailus vyriskis, viskas tiesiog kaip per sviesta, o paskui bac numire zmona ir tie marskineliai ko tai "nudrisko".
nelaimeliai kuria tikrove savo mintimis...
o siaip visur egzistuoja pusiausvyra... kad ir koks geras bebutum, kartais gausi tam tikru pamoku... kad ir kaip tau nesisektu, tau bus parodyta sviesa tunelio galia ir gausi siauda issikapanoti... nebent pats per savo asaras to siaudo nepastebetum...
paskutine fraze- tiesiog auksine : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 rugpjūčio 2011 - 14:36
jo, murphy tai tikrai autoritetas :DDD
Atsakyti
Mirabela, tu čia apie tą šiaudo griebimąsi visame kame turėjai omeny, ar tik užkeikimuose?
Nes jei visame kame, tai ta frazė viso labo banalus patosas, net sakyčiau įžeidimas tiems, kas kasdien miršta iš bado, nes joks gelbėjantis šiaudas jiems tiesiog neprieinamas.
Atsakyti
Man įdomu paliko, kaip turi pajausti, suprasti, kad esi užkeiktas, nužiūrėtas ar kažkas pan. tau padaryta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2011 08 03, 16:39)
Man įdomu paliko, kaip turi pajausti, suprasti, kad esi užkeiktas, nužiūrėtas ar kažkas pan. tau padaryta?  blink.gif

tai logika nepaaiškinama, todėl ir apibūdinti kaip tai pajusti- neįmanoma. Kiekvienam individualu. O šiaip reik džiaugtis, kad to neteko pajausti, nieko tame įdomaus nėra.
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie Leopolda Malinauska, tu , kurie lankesi pas ji paskutiniu metu, t.y. 2012-2013 metais, taip pat kainos.
Kokie ispudziai?
tarologas? ezoterikas? psichologas? Kainos?

Atsakyti
QUOTE(Caffee @ 2011 08 02, 16:44)
Mirabela, tu čia apie tą šiaudo griebimąsi visame kame turėjai omeny, ar tik užkeikimuose?
Nes jei visame kame, tai ta frazė viso labo banalus patosas, net sakyčiau įžeidimas tiems, kas kasdien miršta iš bado, nes joks gelbėjantis šiaudas jiems tiesiog neprieinamas.


siaudas yra imanomas, net tam, kuris mirsta is bado smile.gif taciau nevisi to siaudo siekia,
badaujantiems i krauja iaugusi mintis, kad kitaip nebus ir butent del to nebuna

viename laikrastyje buvo zmogaus, issikapsciusio is benamio dalios, pasakojimas. Labai gaila, kad nera galimybiu to straipsnio cia ikelti. Tikra ir labai pamokanti istorija ir ja perskaicius mano zodziai neatrodytu kaip patosas. Zmogui ranka buvo is tiesta ne karta ir kaskart jis klupo... kai skaitai atrodo neitiketina, kad kai suteikiamas sansas, zmogus dar ji dristu paleisti vejais, bet deja...
Nera nieko neprieinama ir nepasiekiama.
Atsakyti
"siaudas yra imanomas, net tam, kuris mirsta is bado taciau nevisi to siaudo siekia,
badaujantiems i krauja iaugusi mintis, kad kitaip nebus ir butent del to nebuna" 100 proc. pritariu šiems žodžiams. Tikrai kartais žmonės nenori to šiaudo griebtis, geriau juk dugnan paskest, nes jei dar griebsis šiaudo reiks juk kažką daryt... Ir daug žmonių yra užsiciklinę, kad nieko nepakeisi viską nulemia likimas ir kitaip neįšaiškinsi... Aš pati visą gyvenima vis skendau ir skendau, bet paskutinę akimirką kažkaip išsikapstau iki kito karto. Ir aš anksčiau galvojau, kad kitaip nebus, nes mane taip buvo įtikinę, bet paskui keli žmonės praplovė gerai protą, kad pačiam reik to šiaudo ieškot, o ne laukt kol jį kas pasiūlys smile.gif. Ir manau, nei tas malinauskas nei dar kas nenuspės visko į ateiti, nes ateitį mes kuriamės patys. Ir kam jūs norit žinot tą teitį? Ar jums geriau bus, jei malinauskas ar kita burėja pasakys, kad greit mirs jūsų vaikas ar koks kitas artimas žmogus? Ir mano viena draugė pasakojo, kad ji su savo šeim buvo pas būrėja ir ji pasakė, kad jos mamai labai geit teks išsiskirt visam laukui su dukra tipo dukra mirs, ir vos praėjo porą mėn ta mama su dukra pateko į avarija, dukra mirė mama išgyveno ir ką ateities žinojimas nieko nepakeitė.
Atsakyti
Sako, kad jis geras tarologas. Buvau seniai pas ji. Kiek pamenu, dali teisybes pasake, tik neuzsirasiau, tai kitka pamirsau, tik daug pats kalbejo apylankom kazka, laikas nelabai produktyviai ejo...Nezinau, ar dar kada eisiu, bet, kas zino. Kai didele beda, kartais griebiames siaudo...
Atsakyti