Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - tolimesni miestai

QUOTE(pantera83 @ 2009 06 09, 22:10)
sveikutes, o man idomu, kur butu galima Bialystoke nusipirkt proginiu sukneliu, gal ka patarsit? mirksiukas.gif

Lietuvoje tai rengia Petruškevičius arba Juozukas , o jei PL Belystoke tai mano manymu labai neblogu yra turguje Kawaleryjska gatveje, vakar maciau.
Atsakyti
QUOTE(ade123 @ 2009 06 10, 09:11)
Lietuvoje tai rengia Petruškevičius arba Juozukas , o jei PL Belystoke tai mano manymu labai neblogu yra turguje Kawaleryjska gatveje, vakar maciau.

na, is turgaus nelabai noretusi, gal kokiu parduotuviu rekomenduosit ar ale akropoliu zinot, kur galima butu rasti ir proginiu sukneliu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 10, 12:20)
na, is turgaus nelabai noretusi, gal kokiu parduotuviu rekomenduosit ar ale akropoliu zinot, kur galima butu rasti ir proginiu sukneliu? mirksiukas.gif

tikrai ne ka blogesnes sukneles turguje negu , kad ir salonuose mieste. o kainos tai nuo 100zl iki 300zl. rinktis yra is ko.
Atsakyti
buvau vakar Varsuvoj, informuoju, kad nuolaidos jau prasidejo visose pardese 4u.gif deja del laiko stokos negalejau apsiprekinti normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2009 05 12, 12:13)
Sveikutės labai labai prašau pasakyti, kur Bialystoke yra didelis pasirinkimas vaikiškų vežimėlių  ir šiaip vaikiškų prekyčių bigsmile.gif  ax.gif

mane irgi domina sis dalykelis.bukit geros -padekit biggrin.gif pilvas nebeleidzia per visa sparduotuves lakstyti blush2.gif .labiausiai domina vaikiskos lovytes ir pataleliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2009 06 30, 17:38)
mane irgi domina sis dalykelis.bukit geros -padekit biggrin.gif pilvas nebeleidzia per visa sparduotuves lakstyti blush2.gif .labiausiai domina vaikiskos lovytes ir pataleliai 4u.gif

Tam paciam populiariajam Auchane yra daug vaikisku parduotuveliu.
Dar pora adresu:
Galeria Biala ul.Czeslawa Milosa 2(ale Akropolis)
BABY ul.Upalna 58
Atsakyti
Galerijų sąvadas Varšuvoj ir Balstogėj:
http://galerki.pl/ga...e_handlowe.html
Labai informatyvus
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2009 06 30, 16:53)
buvau vakar Varsuvoj, informuoju, kad nuolaidos jau prasidejo visose pardese  4u.gif  deja del laiko stokos negalejau apsiprekinti normaliai  doh.gif

varysiu per atostogas butinai iki varsuvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2009 06 30, 16:53)
buvau vakar Varsuvoj, informuoju, kad nuolaidos jau prasidejo visose pardese  4u.gif  deja del laiko stokos negalejau apsiprekinti normaliai  doh.gif

Sia tema prasom daugiau papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 07 03, 21:15)
Sia tema prasom daugiau papasakoti  4u.gif

ner ka pasakot, buvau Blue City ir priesais ji prekybos centruose, akys nuo visko apraibo.. sugebejau tik i H&M ir C&A uzbegt trumpam, tai nugriebiau vaikams maikuciu po 10zl, maziausiai komplektuka uz 28zl grazu.. Deichmann pardej dideles nuolaidos, kainos panasiai kaip LT litais, tai ten zlotais, paskutinei porai taiko 50% nuolaida, gaila mergaitisku nebuvo, bet berniukiski Elefanten odinukai buvo uz 36Lt doh.gif Priesais, kitoj pusej gatves irgi didelis prekybos centras, ten parduotuves per kelis aukstus, visur iskabos, kad ispardavimas smile.gif
Vienintele beda, kad sudetinga iki ten nusigaut, klaidziojom nemazai, nes pagr. gatve remontuojama, reikia vaziuot pro kitur, o navigacija sukvailiojo, teko taksisto klaust kur ieskot biggrin.gif ir dar.. daug kantrybes reikia, nes gatvese istisai kamsciai, zieduose 4-5 sviesaforai, norint isvaziuot is ziedo, reikia dar nedavaziavus ziedo planuotis kurioj juostoj stot ziurint i zenklus is tolo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 03 liepos 2009 - 22:13
sveikutes planuoju kita savaitgali vaziuoti su vaikais apipirkti mokyklai i Varsuvos turgu,gyvenime nesu buvus,gal zinot kur rasti,reik drabuziu didelio turgaus? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2009 07 03, 23:13)
Vienintele beda, kad sudetinga iki ten nusigaut, klaidziojom nemazai, nes pagr. gatve remontuojama, reikia vaziuot pro kitur, o navigacija sukvailiojo, teko taksisto klaust kur ieskot  biggrin.gif 

Varšuvoj remontuojamas vienas tiltas per Vislą, per kurį veda GPS-as, kai važiuoji link centro iš LT. Todėl reikia apvažiuoti, patogiau rinktis iš kairės esantį tiltą.
Kas važiuoja rūbų, neverta jų žiūrėti prekybiniuose miesteliuose Targowek ir Janki (ten kur IKEA-os), geriau galerijose.
Buvau Zlote Terasy - brangu, gal dėl to, kad centras. Etiketėse nenuolaidinės kainos zlotais tokios pat kaip pas mus litais, t.y. laimėjimas tik ant kurso. Nuolaidos yra, bet nepasakyčiau, kad labai įspūdingos, gal kitose galerijose geriau.
Bet pasirinkimas žymiai didesnis.
Atsakyti