Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiška dieta II ...

Taip yra besidominciu smile.gif. Jau dvi dienas kaip laikausi ir pakolkas neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
kaip matau viena pakolkas su savimi bendrauju, bet jei kas domesis sia dieta noriu pasidalinti savo patirtimi.
Pirmiausia, jau sesta diena kaip laikausi sios dietos ir jauciuosi tikrai neblogai. Ryte svarstykles rodo - 3kg ir tuo laibai dziaugiuosi, atsirado dar didesnis stimulas laikytis ir nepaluzti. Is pradziu maniau, kad besilaikantis visokiausiu grieztu dietu, baisiausia bus istverti alki, kuris pastoviai kankina. Bet taip nera!!! Sios dietos laikantis jautiesi pakankamai soti, nevisada norisi net suvalgyti visos porcijos. Svarbiausia gerti daug skysciu, tai pastoviai su savimi nesiojuosi 0.5 ml vandens buteliuka ir po biski gurksnoju. Minusas sios dietos tai, ypac man, kad viskas yra be druskos ir virta mesa ne itin skani. Atsibodo net virti kiausiniai, nors juos visada megstu. Baigus dieta kazkuri laika ju matyt nevartosiu schmoll.gif. O siaip nuotaikos puikios, galvos svaigulio nera ir energijos nemazai biggrin.gif .
Jei kas nores prisijunkti prie siu namuciu ir palaikyti bei pasidalinti savo patirtimi tai laukiu besidominciu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilara: 19 sausio 2013 - 13:35
Tai va, prabego 14 dienu ir rezultatas -5kg. Antra savaite prabego daug greiciau nei pirma. Galejau kelis kg ir daugiau numesti, bet paskutinias dvi denas valgiau siek tiek kitoki maista, nes apsirgau, nenorejosi dar labiau nusilpti. Mano tikslas ir buvo, kad su sia dieta atsikratau iki 5 kg, susitraukia siek tiek skrandis ir einu prie antro plano, t.y. dabar, kad negrizsciau prie ankstesnio maitinimosi plano, pradesiu skaiciuoti kalorijas ir is leto bei sveikai mesiu svori. tad jungiuosi prie namuciu, kurios skaiciuoja kalorijas. O kas nores sios dietos isbandyti, linkiu nepaluzti ir viskas imanoma. Sekmes!
Atsakyti
Kaip matau senai kas cia pasisake,tai galvoju pakelsiu temute ir gal atsiras besilaikanciu sios dietos smile.gif
Pati laikausi jos nebe pirma karta,kol kas po jos tik kg neatauga:) (aisku kol nepradedu ryt biggrin.gif )
Kiek domejaus jos galima laikytis tik du kartus i metus tai man taip ir gaunasi,numetu visada apie 5kg smile.gif nors iki galo tvirtai neuzbaigiu niekad biggrin.gif

Dabar pirma karta bandysiu pagal lankstesni meniu,nezinau kaip seksis,tai gal kas i kompanija?smile.gif siandien man pirma diena wink.gif
Atsakyti