Įkraunama...
Įkraunama...

Gimęs vaikas pasikeitė ar liko toks pats,

Mano mazylis kai buvo pilvelyje buvo toks ramutis,o kai gime tai ohoho koks verksnis doh.gif bet dabar mums jau metukai ir viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Buvo ramus ir dabar ramus 4u.gif
Atsakyti
Pilve buvo tikras futbolininkas, gimęs toks pats lotuliukas.gif
Atsakyti
dukra taip davėsi ir būdavo tokie stiprūs tonai, kad ginekologas vis sakydavo, kad arba apsirinka echoskuopuodami arba bus pasiutus mergaitė biggrin.gif pasiutimas liejasi per kraštus wub.gif sūnelis buvo ramus ir dabar yra ramus wub.gif tad sakyčiau nepasikeitė 4u.gif
Atsakyti
dukriukas buvo aktyvi pilvelyje nestuke.gif , tokia pati buvo ir gimus.
Lakstė nuo 6 mėn. keturiom po visą butą doh.gif
Atsakyti
Aš savo mergytės kol laukiausi judesiukų beveik nei nejaučiau. Labai švelnutė buvo. Ne kartą atklysdavo mintys kad gal kažkas negerai, bet motiniška nuojauta kuždėjo jog viskas gerai smile.gif Tai turiu dabar ramią, sveiką mažylę wub.gif
Atsakyti
pas mane pilvely tai bardakas budavo biggrin.gif tikras malunelis ir diena ir naktim neretai duodavosi. Dabar tas pats doh.gif mazai miegam, bet jau energijos per krastus, net ir miega panasiai kaip pilvelyje nurimdavo g.gif
Atsakyti
maniskis buvo labai neramus pilve doh.gif muistydavosi, spradydavosi, net visas pilvas persikreipdavo, apsiverte du sykius , tik neisivaizduoju kaip jam taip pavyko arba daktare suklydo..dar ir sunkus nestumas buvo tai kartais jau prasydavau nebumbset kai isijausdavo lotuliukas.gif o ir gime toks, nemiegodavo, verkdavo, demesio reikalavo, vis ant ranku smile.gif 7 menesiu atsistojo, 10 men jau lakste, tik velai prasneko rolleyes.gif o dabar jau ketveri, guvus, linksmas ir supratingas, mazasis nenuorama wub.gif su nostalgija prisimenu nestuke.gif ex..
Atsakyti
Maniske labai spardesi pilvelyje, dabar irgi spardalas-makalas smile.gif))
Atsakyti
Mano maziukas pilvelyje rankytem kojytem makalavo smile.gif kai gime nieks nepasikeite wub.gif
Atsakyti
Mano maziuke pilvelyje buvo tokia judri, kad net gydytojos klausiau ar normalu biggrin.gif dabar tokia pati:)
Atsakyti
Manisis pilvuko buvo ramus ir vis snausadavo turbut, nes turedavai pabaksnot, kad sujudetu, o dabar tai kaip vijurkas doh.gif
Atsakyti