dviems indeliams dideliems grietinėlės imu 0,5 arbatinio šaukštelio rūgštelės ir cukraus visada pagal skonį dedu
QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 19:32)
dviems indeliams dideliems grietinėlės imu 0,5 arbatinio šaukštelio rūgštelės ir cukraus visada pagal skonį dedu
Vadinasi bus gerai jei ant 4 desiu sauksteli druskeles.

o del cukraus juk galesiu plakant dar iberti,ane

Labai dekoju uz patarimus ir rytoj pasirodysiu ta savo pirma blyna

QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 18:36)
Vadinasi bus gerai jei ant 4 desiu sauksteli druskeles.
o del cukraus juk galesiu plakant dar iberti,ane
Labai dekoju uz patarimus ir rytoj pasirodysiu ta savo pirma blyna

o del cukraus juk galesiu plakant dar iberti,ane

Labai dekoju uz patarimus ir rytoj pasirodysiu ta savo pirma blyna

Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua

QUOTE(uzniukas @ 2009 04 09, 16:48)
* aš darau su plombyro skonio varške (kur pakelis būna) ir plakta grietinėle - 3 pakiai varškės, 600 ml grietinėlės
... megstu kai daug kremo
gaunas toks gan lengvas, nepersaldus, gal ir tiktų medučio lakštams
** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas



** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas

*Aciu uz varskes kremo receptuka


** Ale paciai nedasuto su peiliu lipdyt

Ir su sauja reix bandyt lipdyt


[quote=Inočka,2009 04 09, 19:55]
Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua
, kaip lipo is puodo, nebent reikia puoda dideli imt
O as jau buvau pasiruosusi visus 4 plakti
Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua

O as jau buvau pasiruosusi visus 4 plakti

QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 17:55)
Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua
, kaip lipo is puodo, nebent reikia puoda dideli imt

arba mikserio dugnas jau pradeda remtis i grietinele...
sveikos kepėjėlės
susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
kolkas laikau bliūde ant stalo...

susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
kolkas laikau bliūde ant stalo...

QUOTE(gutukas @ 2009 04 09, 20:57)
sveikos kepėjėlės
susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
kolkas laikau bliūde ant stalo...

susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
kolkas laikau bliūde ant stalo...

tai kad ja silta kocioti reikia

Papildyta:
kiek suprantu dabar pasidarei tesla


dar tik dabar sudėjau kepti
nes ėjau mažių maudyti, tai ir palikau vėsti tešlą ant stalo...gerai kad į šaldytuvą neįkišau
nes kočioti tikrai sunku buvo
na žiūrėsim kas čia man gausis
nes pirmą kartą gyvenime tortą darau



na žiūrėsim kas čia man gausis


QUOTE(gutukas @ 2009 04 09, 22:11)
dar tik dabar sudėjau kepti
nes ėjau mažių maudyti, tai ir palikau vėsti tešlą ant stalo...gerai kad į šaldytuvą neįkišau
nes kočioti tikrai sunku buvo
na žiūrėsim kas čia man gausis
nes pirmą kartą gyvenime tortą darau 



na žiūrėsim kas čia man gausis


jei ne is pirmo, tai is antro karto tikrai iseis labai gerai

Mergaitės, o niekaip neįmanoma medučio beze būtų papuošt? O jei ne grietinėle pertept?


QUOTE(Vikucce @ 2009 04 09, 20:47)
Mergaitės, o niekaip neįmanoma medučio beze būtų papuošt? O jei ne grietinėle pertept?



meduti puosti beze tikrai galima,o vat pertepti manau kad ne,beze apdziuva ir yra sausa,nuo ko sudreks laksteliai
