Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

QUOTE(giletaite @ 2010 09 09, 12:58)
Policijos akademijoje toks Nauris 1991m. mokinosi iš Kauno, toks skručas buvo -baisu, vienas dešrą iš palovės valgydavo. Bet vardas man gražus.

Maniskis nori kareiviu buti, bet tikiuosi, kai mokinsis karo akademijoje, negalies desru kursiokams smile.gif)
Atsakyti
Atsiprasau, bet man vardas Nauris labai panasiai skamba kaip mauras.
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 09 11, 14:11)

as irgi kai pamaciau toki varda pirmiausia sove mintis, kad kaip mauras... ax.gif
Atsakyti
Pazįstamu suo buvo vardu Nauris...
Atsakyti
Ziuriu dauguma is jusu pazista koki Nauri. O as pirma karta isgirdau toki varda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 09 11, 13:11)

Mauras-itliskas vardas. Man jis toks mistiskas atrodo.. Jei nezinant lietuviskos prasmes, butu irgi grazus. Ir man kazkaip mauras nesiasociajuoja su dumblais ar maurais, kurie plaukioja kudrose ax.gif
Atsakyti
Gražus vardas!
Atsakyti
mauras nėra itališkas vardas, tai afrikos genties pavadinimas. kaip vardas būtent ir reiškia maurų kilmės, tamsiaodį žmogų. naurio reikšmė iš esmės panaši - niūrus. ir skamba tikrai panašiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 09 11, 15:33)
Pazįstamu suo buvo vardu Nauris...

Va va.. toks didelis juodas niufaundlendas musu kieme gyveno. Tai po langais vis skambedavo "Nauris", "Nauriukas"...
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 12, 17:00)
mauras nėra itališkas vardas, tai afrikos genties pavadinimas. kaip vardas būtent ir reiškia maurų kilmės, tamsiaodį žmogų. naurio reikšmė iš esmės panaši - niūrus. ir skamba tikrai panašiai rolleyes.gif

Zinau tokia genti, dar vergai buvo taip vadinami. O italu -Mauricijus- Mauro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AATU @ 2010 09 12, 19:20)
Va va.. toks didelis juodas niufaundlendas musu kieme gyveno. Tai po langais vis skambedavo "Nauris", "Nauriukas"...

Nieko nepadarysi rolleyes.gif Musu sinsilos vardas Romukas biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus vardas 4u.gif bet savo vaikui tokio neduociau,bet tik todel,kad jau turiu Nauriu ir,kad vaiku daugiau neturesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 12, 17:00)

Pardon, į ką reikšmė panaši? blink.gif
Atsakyti