Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(jurstai @ 2009 08 19, 23:46)
4u.gif Sveiko mergaitės smile.gif noriu jūsų patarimo  - esu šviesiaplaukė, šviesiaodė. Tai vat ir kalsuimukas - ar man tiktų EŽ?  g.gif

Jei nestoru sluoksniu tepsite tai tikrai tiks.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif as jau daugiau nei puse metu naudoju IKOS ez. is pradziu buvau nusipirkusi Bi-Kor pabandziau, rezultatas nelabai patiko gavosi siek tiek ryza spalva, tai apsikeitem su drauge. man ikos labiau patinka, grazus naturalus rudas atspalvis. tikrai geras dalykas, ilgalaikis taip pat, net nesimato kad naudota, o naudoju kiekviena diena smile.gif tikrai negaila pinigeliu... tik ant kremo negaliu naudoti, nes plemais iseina. o siaip geras produktas, neisberia kaip nuo kitu sausu pudru, krempudru, perliniu pudru ir kt. thumbup.gif
Atsakyti
Kaune, laisves alejoj, yra salonas kuriame EZ uz 80 lt parduoda + dar dovanele. Kiek zinau tokia akcija yra todel, kad ten EZ turis mazesnis. Taciau kaip kokybe? Kas pirkote? Kokie atsiliepimai?? smile.gif))))
Atsakyti
Na štai vakar vėl Kaune buvau, tai pastebėjau kad EZ uz 80 Lt isigyt nebera šansų. Dabar akcija EZ uz 110Lt + sepetelis nemokamai. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(arianute @ 2009 08 19, 23:23)
sveikos merginos smile.gif as jau daugiau nei puse metu naudoju IKOS ez. is pradziu buvau nusipirkusi Bi-Kor pabandziau, rezultatas nelabai patiko  gavosi siek tiek ryza spalva, tai apsikeitem su drauge. man ikos labiau patinka, grazus naturalus rudas atspalvis. tikrai geras dalykas, ilgalaikis taip pat, net nesimato kad naudota, o naudoju kiekviena diena smile.gif tikrai negaila pinigeliu... tik ant kremo negaliu naudoti, nes plemais iseina. o siaip geras produktas, neisberia kaip nuo kitu sausu pudru, krempudru, perliniu pudru ir kt.  thumbup.gif

As Ikos naudoju..tikrai nera jokio ryzumo, bet tikriausia cia daug priklauso nuo pacios odos atspalvio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 08 19, 22:39)
Ant kremo tepti ez as neisivaizduoju, esu karta patepus tai plemais istepe. tepu ez tik makiazo uzbaigimui, o ne ant veido su kremu ar be nieko.
siaip geras daiktas, bet tai nusiperku tai vel parduodu, taip ir nesuprantu ar ji man labai reikalinga, o naudoju ez tik kaip skaistalus  blush2.gif

As visada tepu tik ant veido be nieko arba ant kremo, man labai gerai tepasi, aisku reikia igusti, kad plemais nesigautu, bet laikosi gerai smile.gif gal ant pagrindo kokio ir geriau laikytusi, bet kai man jo nereikia, kam apkrauti oda kelias sluoksniais 4u.gif
Atsakyti
merginos, nepykit, bet rekiu garsiai - labai reikia, kad padetumet:
KUR KLAIPEDOJ GALIMA ISIGYTI EGIPTO ZEMES? LABAI SKUBU!!!!
arba gal kas turite nereikalinga (bet reikia naujos, nes reikia dovanoti).

Tiesiog ryt mano seses gimtadienis, ji Klp, o as Vilniuj, o vyras kaip tik neplanuotai siryt ismove i Klaipeda, nespejau cia Vilniuj nupirkti ir ideti, gaus vyrukas palakstyt ir Klp nupirkt... blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 02 rugsėjo 2009 - 09:04
O ar skiriasi Ikos ir Bikor EZ sudetis??
Bikor man buvo per tamsi tai teko parduoti, dabar labai noriu isbandyti Ikos, bet ar ji tokia pat gera kaip kad raso apie Bikor erdesos internetiniame puslapyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2009 09 02, 10:03)
merginos, nepykit, bet rekiu garsiai - labai reikia, kad padetumet:
KUR KLAIPEDOJ GALIMA ISIGYTI EGIPTO ZEMES? LABAI SKUBU!!!!
arba gal kas turite nereikalinga (bet reikia naujos, nes reikia dovanoti).

Tiesiog ryt mano seses gimtadienis, ji Klp, o as Vilniuj, o vyras kaip tik neplanuotai siryt ismove i Klaipeda, nespejau cia Vilniuj nupirkti ir ideti, gaus vyrukas palakstyt ir Klp nupirkt...  blush2.gif

aciu  4u.gif

jei bikor tai grand prekybos centre pries Norfos kasas, jei IKOS, tada BIG prekybos centre Sarmoje
Atsakyti
Mačiau Klaipėdos Akropolyje pardavinėja EŽ Sarmoje ir Kosmadoje prie kasos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 09 02, 10:12)
O ar skiriasi Ikos ir Bikor EZ sudetis??
Bikor man buvo per tamsi tai teko parduoti, dabar labai noriu isbandyti Ikos, bet ar ji tokia pat gera kaip kad raso apie Bikor erdesos internetiniame puslapyje ax.gif

as taip pat esu sviesiaode ir man ji ne per tamsi, tiesiog reik plonai uztepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 09 02, 11:58)
as taip pat esu sviesiaode ir man ji ne per tamsi, tiesiog reik plonai uztepti ax.gif

Na kiek jos tepsi tiek turesi tamsumo,esu taipat sviesnes odos,tai dienai naudoju maziau,vakarui daugiau ir viskas ok,esu meginusi tepti ir ant krempudros,rezultatas taippat geras,krempudra pamaskuoja,o zeme parudina bigsmile.gif esu meginusi ir Ikos ir Bikor,bet pasirinkau Ikos,nes anoje man kazkaip tu zeruciu daugiau privaryta ir ji man gal tokai raudonesne truputelį,net nezinau,pasirinkau Ikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 02 rugsėjo 2009 - 13:03