amber, o kur Tu Kaune perki EZ?
QUOTE(jussstute @ 2009 10 15, 11:18)
amber, o kur Tu Kaune perki EZ?
As savo pirkau is Vilniaus tiesiai is Erdesos man atveze pigiau

Bet kaune daug kur yra

QUOTE(amber123 @ 2009 10 14, 20:59)
Sake Ikos minkstesne yra.. nes ne presuota
bent jau man taip aiskino.. tai as kaip suprantu lengviau tepas gal ane? 

presuotos jos abi

As kadangi 2 bandziau tai man atvirksciai nei daugumai pasirode, kad Bikor amn spalva iskart paeme, o va Ikos reik siek tiek pasimozot dar

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 15, 17:14)
presuotos jos abi
As kadangi 2 bandziau tai man atvirksciai nei daugumai pasirode, kad Bikor amn spalva iskart paeme, o va Ikos reik siek tiek pasimozot dar
gal del to kad mano Ikos daugiau nei 2 metai ir yra seno leidimo 

QUOTE(amber123 @ 2009 10 15, 19:15)

tai jei jums taip sake, vadinas nepresuota Ikos

jos abi presuotos, t.y. spaustos.
diskutuojat apie nieką
diskutuojat apie nieką
i | pasikartokim taisykles: 5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. |
Sveikos EZ naudotojos,
EZ naudoju savaite ir jau turiu Jums kelis klausimus...
tikiuosi atsakysite 
EZ yra BIkor, ar ji istikro tokia kieta ar yra nekokybiska, nes jos virsus atrodo kad naudojant patamsejo, gal per stipriai trinu sepeteli..nors kitaip ir neitu nes tada nedengia veido...
beje erdesos puslapyje yra parduodami sepeteliai su prierasu "egipto zemei"... as turiu irgi erdesos su naturaliais seriais bet ne ta "egipto zemei", tad ar yra skitumas kokia naudoti (jei ka tai naudoju uz 40lt. is ju puslapio tiki sepeteli). Aciu

EZ yra BIkor, ar ji istikro tokia kieta ar yra nekokybiska, nes jos virsus atrodo kad naudojant patamsejo, gal per stipriai trinu sepeteli..nors kitaip ir neitu nes tada nedengia veido...
beje erdesos puslapyje yra parduodami sepeteliai su prierasu "egipto zemei"... as turiu irgi erdesos su naturaliais seriais bet ne ta "egipto zemei", tad ar yra skitumas kokia naudoti (jei ka tai naudoju uz 40lt. is ju puslapio tiki sepeteli). Aciu

QUOTE(esca @ 2009 10 17, 00:40)
Sveikos EZ naudotojos,
tikiuosi atsakysite 

Nu kad nekokybiska, tai pirma kart girdziu

Mergaites,gal kuri zino,kur EZ galima isigyti UK,as jos niekur nerandu
Dekas

QUOTE(Lina
@ 2009 10 19, 18:54)

ebay yra, atsiuncia tiesiai is rusijos ir vokietijos...
va dar skelbima radau Londoniete
dar ebay tokia radau

Gal kas turite?
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 15, 16:14)
presuotos jos abi
gal del to kad mano Ikos daugiau nei 2 metai ir yra seno leidimo 

As irgi abiejas esu bandziusi, ir man taip pat Ikos pasirode, kad veidas su ja sunkiau spalva igauna ir ji pati sunkiau pasiima nei Biok. Man asmeniskai Biok labiau patiko